Image
Image
Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!

Хлібопечі

Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1210 BK
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1210 BK
2 999 грн. 2 899 грн.
2 999 грн. 2 899 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
3 769 грн.
3 769 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
2 499 грн.
2 499 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч MPM MUC 01
0 відгуків
Хлібопіч MPM MUC 01
2 099 грн.
2 099 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 330
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 330
2 399 грн.
2 399 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 692
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 692
2 599 грн. 2 099 грн.
2 599 грн. 2 099 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 725
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 725
2 399 грн.
2 399 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 250
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 250
2 999 грн.
2 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 450
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 450
6 999 грн.
6 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Scarlett SC BM 40003
0 відгуків
Хлібопіч Scarlett SC BM 40003
1 999 грн.
1 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 681
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 681
1 999 грн.
1 999 грн.
Новини блогу
Безпрограшана лотерея від Ассоль в м. ШПОЛА 26-28 червня
25.06.2020
Безпрограшана лотерея від Ассоль в м. ШПОЛА 26-28 червня
Завітай до нас, та отримай змогу виграти цінні подарунки та знижки⠀Лише три дні 26, 27 та 28 червня⠀Прийди та забери свій подарунокм. Шпола: вул. Соборна, 7Телефон: +38 (093) 147 99 94..
Як обрати пральну машину?
23.06.2020
Як обрати пральну машину?
Як обрати пральну машину?Пральна машина, безумовно, одна з найнеобхідніших помічниць в будинку. Уявити собі ведення господарства без цього корисного пристрою не те що важко, а практично неможливо..
Як обрати холодильник: поради від «Ассоль»
16.06.2020
Як обрати холодильник: поради від «Ассоль»
Як обрати холодильник: поради від «Ассоль» Вибір холодильника, як і будь-якої іншої великої побутової техніки - відповідальний крок, оскільки від того, наскільки якісною і функціональною виявитьс..
ТОП 10 лайфхаків для вашої мультиварки
15.06.2020
ТОП 10 лайфхаків для вашої мультиварки
ТОП 10 лайфхаків для вашої мультиваркиЕлектрична духовка, пароварка, хлібопічка, скороварка, три-чотири сковорідки, пара каструль - виходить кухня з робочою поверхнею мінімум два на два метри? А ось..
Розстрочка до 25 плажежів
29.04.2020
Розстрочка до 25 плажежів
Спешл Пропозішен Від АссольНаша розстрочкаДо 25 платежів!Без переплат!Без першого внеску!Швидко!Зручно!Просто!!Деталі у продавців консультантів...
Кешбек до 30%
29.04.2020
Кешбек до 30%
Спешл ПропозішенВід АссольCASHBACK до 30% з кожного товару!Ним можна оплатити 100% наступної покупки.Деталі у продавців консультантів...
Щасливі години
29.04.2020
Щасливі години
ЛІТНІЙ КУПЛЯЙ від АССОЛЬ!Заводь будільнік!Тільки 3 дні – п’ятниця, субота, неділя, з 10:00 по 14:00!Кондиціонер Grunhelm - 4599грн  ̶6̶9̶9̶9̶ грнВентилятор Grunhelm -&nbs..
ВИГРАВАЙ ЕЛЕКТРОСКУТЕР!
29.04.2020
ВИГРАВАЙ ЕЛЕКТРОСКУТЕР!
Спешл ПропозішенВід АссольХочеш виграти ЕЛЕКТРОМОПЕД?Все дуже просто, кожен покупець нашого магазину має змогу виграти цей чудовий подарунок.Все що потрібно, це стати покупцем магазину техні..
Доставимо безкоштовно
19.03.2020
Доставимо безкоштовно
..

форма випічки

 - Цеглинка.  Готовий хліб має прямокутну форму.


 - Багет.  Багет схожий на витягнутий в довжину класичний батон - хліб виходить довгастим, заокругленим на кінцях.  Через велику довжину і невеликої ширини багета в хлебопечках іноді передбачають випічку одночасно до чотирьох багетів.


 - Круглий.  Хліб круглий, іноді звужується донизу.

 Кількість програм випічки

 Кількість рецептів і спеціальних програм (сире тісто, джем, йогурт і т.п.), передбачених в хлібопічці.  Чим більше ця кількість - тим більш просунутою є дана модель, тим ширше її можливості.  З іншого боку, великий функціонал помітно позначається на ціні.  Також варто враховувати, що конкретний набір програм в різних моделях може бути різним;  так що при покупці варто уточнювати не тільки кількість режимів готування, але й їх конкретний список.

 потужність

 Номінальна потужність хлібопічки.


 Даний параметр тісно пов'язаний з місткістю (див. «Максимальна вага випічки»): більшу вагу хліба неминуче вимагає більшої потужності для ефективного нагріву.  У той же час моделі однакової місткості можуть мати різну потужність.  У такому випадку варто враховувати, що більш потужний пристрій буде швидше справлятися зі своїм завданням, однак буде споживати більше енергії і, швидше за все, обійдеться дорожче.

 програми

 - Пшеничний.  Хліб з пшеничного борошна дрібного помелу - той, що називають «білим».  Смачний і поживний, підходить як для «солоних», так і для солодких бутербродів.  Однак через високу калорійність його варто вживати в їжу помірно, особливо людям, схильним до зайвої ваги.  Крім того, в пшеничній муці нижче вміст вітамінів та інших корисних речовин, ніж у житньому.


 - Французький.  Різновид пшеничного хліба з досить тонкою хрумкою скоринкою, легка і дуже м'яка всередині.  Історично такий хліб з'явився як «булка до сніданку», дуже хороший в цій ролі і зараз.


 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

- Житній.  Класичний "чорний" хліб.  Багатий вітамінами і мікроелементами, менш калорійний, ніж пшеничний, за рахунок чого краще підходить для щоденного вживання.  Однак рецепт його приготування досить складний і такою програмою оснащено відносно небагато хлібопічок - в основному це дорогі просунуті моделі.


 - Бородинський.  Різновид чорного хліба.  Тісто готується заварним способом, в нього входять додаткові інгредієнти - житній солод, патока, коріандр і ін. Такий хліб має своєрідний запах і солодкуватий смак.


 - Кекс.  Солодка випічка, найчастіше з родзинками.  Як правило, готується з пшеничного борошна з додаванням олії і яєць, за рахунок чого кекси дуже калорійні і досить «важкі» для шлунка.


 - Дієтичний.  Хліб, який не містить дріжджів.  Вважається, що такий хліб менше впливає на фігуру;  також вживається під час церковних постів.


 - Без глютену.  Глютену (клейковина) - група білків, що утворюються при випічці хліба за класичними рецептами.  Вони можуть стати причиною алергії, крім того, існує захворювання, при якому глютен не засвоюється і пошкоджує кишечник.  Режим безглютенової випічки дозволяє готувати хліб, який не містить клейковини і відповідний для вживання при подібних проблемах.


 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.


 - Варення / джем.  Завдяки можливості перемішування і нагрівання продукту в робочій камері хлібопічки, багато моделей дозволяють готувати не тільки хліб, а й варення або джем.  Для цього передбачений спеціальний температурний режим, при якому зберігається більше корисних речовин, ніж при звичайному варінні на відкритому вогні.

- Заміс тесту.  Програма приготування сирого тесту, без подальшої випічки.  Корисна в тому випадку, якщо планується готувати їжу поза хлібопічки - наприклад, можна робити тісто для пиріжків, пельменів, вареників тощо


 - Йогурт.  Програма приготування йогурту в домашніх умовах.  Молоко і закваска завантажуються в робочу камеру хлібопічки, після чого там підтримується оптимальний температурний режим для життєдіяльності корисних молочнокислих бактерій.


 - Вершкове масло.  У деяких хлебопечках передбачена можливість використовувати мішалку для збивання вершкового масла з молока, вершків або сметани.  Наявність такої функції корисно, зокрема, тим, що для виготовлення масла інгредієнти не обов'язково повинні бути свіжими - таким чином, можна купити свіжу сметану для вживання в їжу, а постійно деякий час - пустити на масло.

 функції

 - Диспенсер.  Пристрій для автоматичного додавання в тісто додаткових інгредієнтів - родзинок, насіння, горіхів - безпосередньо в процесі приготування.  Диспенсер дозволяє повністю автоматизувати процес приготування хліба, можна не боятися пропустити потрібний час для добавки додаткових компонентів.  Особливо корисно його наявність, якщо хліб планується готувати вночі, до сніданку.


 - Подвійна форма випічки.  Можливість випічки хліба у вигляді двох окремих буханців за один раз - на відміну від звичайної процедури, коли хліб найчастіше випікається однієї буханцем.  Зазвичай застосовується в хлебопечках, що випікають хліб у формі цегли (див. Форма випічки).  Буханки невеликого розміру часто буває зручніше нарізати.


 - Чаша з керамічним покриттям.  Наявність у чаші (робочої камери) хлібопічки спеціального керамічного покриття.  Така поверхня має хороші антипригарні властивості і легко очищається;  при цьому вона вважається більш безпечною, ніж популярне тефлонове покриття, а при необхідності кераміку можна чистити навіть абразивними засобами (втім, подібна необхідність виникає вкрай рідко).  З недоліків подібних покриттів можна відзначити крихкість, вони можуть розколюватися і відшаровуватися від сильних ударів.


 - Можливість програмування.  Можливість створення і редагування власних програм випічки хліба.  Такі хлібопічки найбільш ун ...

 Максимальна вага випічки

Максимальна вага хліба, який може за один раз спекти хлібопічка.  Як правило, враховується вага готового хліба, а не вихідних інгредієнтів.  Зрозуміло, мова не йде про точність до грама: на практиці вага готового продукту може відрізнятися в залежності від рецептури.  Проте, даний параметр непогано характеризує місткість вироби.


 Вибирати по даному параметру варто з урахуванням того, як багато хліба їдять в сім'ї, скільки доводиться його випікати за раз.  Для порівняння: вага стандартного магазинного батона становить близько 350 - 450 г. При цьому варто враховувати, що домашній хліб нерідко виявляється більш смачним, ніж магазинний, його їдять більше і охочіше.  А якщо ви маєте намір взяти об'ємну хлібопічку (від 900 г і більше) - бажано вибрати модель, здатну працювати на частковому завантаженні (див. «Вибір розміру хліба»).

 Кількість лопаток для замісу

 Більшість хлібопічок оснащуються однією лопатою для замісу тіста - цього цілком достатньо для підготовки тесту під хліб вагою до 1 кг включно.  Моделі, що дозволяють випікати буханці більшого розміру (починаючи з 1200 г) часто оснащуються двома лопатями для замісу.  Крім того, що дві лопаті дозволяють готувати тісто більшої ваги, вони також забезпечують більш швидкий і рівномірний заміс.  Однак додаткова лопать, як правило, позначається на ціні пристрою.

 Захист від перепадів напруги в мережі

 Час, протягом якого діє захист від перепадів напруги в мережі.


 Подібним захистом оснащено багато сучасні хлібопічки;  при скачках напруги в мережі вона відключає пристрій від мережі і призупиняє програму, а коли напруга стабілізується - запускає її з того місця, де сталася зупинка.  Час дії захисту - це час, протягом якого дані про програму можуть зберігатися в пам'яті хлібопічки після спрацьовування захисту і відключення зовнішнього живлення.  Якщо за цей час напругу не вирівнялося і харчування не включилося, програма скидається, і процес потрібно починати спочатку.  Таким чином, чим більше час, вказане в даному пункті - тим більш просунутою є захист, тим нижча ймовірність, що при збоях в мережі програму доведеться запускати заново.  У деяких моделях час дії захисту може досягати 60 хвилин.

 дисплей

 Власний дисплей хлібопічки найчастіше є простим чорно-білий екран на 3 - 5 основних символів і кілька додаткових значків.  Проте, навіть такий екран може видавати велику кількість додаткової інформації: дані про вибрану програму, час до завершення, настройки таймера, повідомлення про неполадки і т. П. Це робить управління хлебопечкой зручнішим і наочнішим.

 оглядове вікно

 Оглядове вікно в кришці хлібопічки, що дозволяє бачити вміст робочої камери, не відкриваючи кришку.  Через таке вікно дуже зручно стежити за процесом приготування, особливо якщо приготування йде по нестандартної рецептурою і стан продукту необхідно постійно контролювати.