Image
Image
Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!

Хлібопечі

Монобанк
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
3 599 грн.
3 599 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
2 499 грн. 2 324 грн.
2 499 грн. 2 324 грн.
Зображення Хлібопіч Gorenje BM1210BK
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM1210BK
2 899 грн. 2 696 грн.
2 899 грн. 2 696 грн.
Зображення Хлібопіч MPM MUC-01
0 відгуків
Хлібопіч MPM MUC-01
2 499 грн. 2 045 грн.
2 499 грн. 2 045 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-685
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-685
1 699 грн. 1 580 грн.
1 699 грн. 1 580 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-692
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-692
2 599 грн. 2 045 грн.
2 599 грн. 2 045 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 250
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 250
2 999 грн.
2 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 450
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 450
5 999 грн.
5 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Scarlett SC BM 40003
0 відгуків
Хлібопіч Scarlett SC BM 40003
1 999 грн.
1 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 330
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 330
2 399 грн.
2 399 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 681
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 681
1 999 грн.
1 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-725
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-725
1 999 грн.
1 999 грн.
Новини блогу
Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! м. Тальне
03.05.2021
Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! м. Тальне
Тальне! З 10 до 23 травня! Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! Чому таке не можна пропустити?   Щодня протягом двох тижнів, перші 20 покупців отримують г..
ЯК ОБРАТИ КУХОННУ ПЛИТУ
23.04.2021
ЯК ОБРАТИ КУХОННУ ПЛИТУ
ЯК ОБРАТИ КУХОННУ ПЛИТУ? ТИП ПЛИТИ Плити можна поділити на декілька видів залежно від способу підключення вбудованих робочих поверхонь. ● Газові плити - доцільно використовувати в бу..
Дайджест від АССОЛЬ: останні техноновини світу
16.04.2021
Дайджест від АССОЛЬ: останні техноновини світу
Дайджест від АССОЛЬ: останні техноновини світу Ігрова та техноіндустрія не стоять на місці! Щодня з’являється стільки всього нового! Аби ви були у курсі всіх останніх новин зі світу техніки..
5 РЕЦЕПТІВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ЕЛЕКТРОГРИЛЯ
13.04.2021
5 РЕЦЕПТІВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ЕЛЕКТРОГРИЛЯ
5 РЕЦЕПТІВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ЕЛЕКТРОГРИЛЯ Так часто хочеться поласувати стравами із гриля: це і смачно, і корисно, і швидко. Але ті, хто, наприклад, живуть у багатоповерхівках не мають змоги потішити ..
БЕЗПРОВІДНІ НАВУШНИКИ: ЗА ТА ПРОТИ. СЕКРЕТИ ВИБОРУ
09.04.2021
БЕЗПРОВІДНІ НАВУШНИКИ: ЗА ТА ПРОТИ. СЕКРЕТИ ВИБОРУ
БЕЗПРОВІДНІ НАВУШНИКИ: ЗА ТА ПРОТИ. СЕКРЕТИ ВИБОРУ Світ технологій не стоїть на місці. Провідні компанії постійно розробляють винаходи, щоб оновити, а часто замінити застарілі моделі. Не винятк..
Як обрати мікрохвильовку
06.04.2021
Як обрати мікрохвильовку
Як обрати мікрохвильовку? Мікрохвильовка – незамінний сьогодні кухонний пристрій, якому раді не лише на кухні, а й у офісах, студентських гуртожитках та дачах. Як правильно обрати піч, яка ідеа..

форма випічки

 - Цеглинка.  Готовий хліб має прямокутну форму.


 - Багет.  Багет схожий на витягнутий в довжину класичний батон - хліб виходить довгастим, заокругленим на кінцях.  Через велику довжину і невеликої ширини багета в хлебопечках іноді передбачають випічку одночасно до чотирьох багетів.


 - Круглий.  Хліб круглий, іноді звужується донизу.

 Кількість програм випічки

 Кількість рецептів і спеціальних програм (сире тісто, джем, йогурт і т.п.), передбачених в хлібопічці.  Чим більше ця кількість - тим більш просунутою є дана модель, тим ширше її можливості.  З іншого боку, великий функціонал помітно позначається на ціні.  Також варто враховувати, що конкретний набір програм в різних моделях може бути різним;  так що при покупці варто уточнювати не тільки кількість режимів готування, але й їх конкретний список.

 потужність

 Номінальна потужність хлібопічки.


 Даний параметр тісно пов'язаний з місткістю (див. «Максимальна вага випічки»): більшу вагу хліба неминуче вимагає більшої потужності для ефективного нагріву.  У той же час моделі однакової місткості можуть мати різну потужність.  У такому випадку варто враховувати, що більш потужний пристрій буде швидше справлятися зі своїм завданням, однак буде споживати більше енергії і, швидше за все, обійдеться дорожче.

 програми

 - Пшеничний.  Хліб з пшеничного борошна дрібного помелу - той, що називають «білим».  Смачний і поживний, підходить як для «солоних», так і для солодких бутербродів.  Однак через високу калорійність його варто вживати в їжу помірно, особливо людям, схильним до зайвої ваги.  Крім того, в пшеничній муці нижче вміст вітамінів та інших корисних речовин, ніж у житньому.


 - Французький.  Різновид пшеничного хліба з досить тонкою хрумкою скоринкою, легка і дуже м'яка всередині.  Історично такий хліб з'явився як «булка до сніданку», дуже хороший в цій ролі і зараз.


 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

- Житній.  Класичний "чорний" хліб.  Багатий вітамінами і мікроелементами, менш калорійний, ніж пшеничний, за рахунок чого краще підходить для щоденного вживання.  Однак рецепт його приготування досить складний і такою програмою оснащено відносно небагато хлібопічок - в основному це дорогі просунуті моделі.


 - Бородинський.  Різновид чорного хліба.  Тісто готується заварним способом, в нього входять додаткові інгредієнти - житній солод, патока, коріандр і ін. Такий хліб має своєрідний запах і солодкуватий смак.


 - Кекс.  Солодка випічка, найчастіше з родзинками.  Як правило, готується з пшеничного борошна з додаванням олії і яєць, за рахунок чого кекси дуже калорійні і досить «важкі» для шлунка.


 - Дієтичний.  Хліб, який не містить дріжджів.  Вважається, що такий хліб менше впливає на фігуру;  також вживається під час церковних постів.


 - Без глютену.  Глютену (клейковина) - група білків, що утворюються при випічці хліба за класичними рецептами.  Вони можуть стати причиною алергії, крім того, існує захворювання, при якому глютен не засвоюється і пошкоджує кишечник.  Режим безглютенової випічки дозволяє готувати хліб, який не містить клейковини і відповідний для вживання при подібних проблемах.


 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.


 - Варення / джем.  Завдяки можливості перемішування і нагрівання продукту в робочій камері хлібопічки, багато моделей дозволяють готувати не тільки хліб, а й варення або джем.  Для цього передбачений спеціальний температурний режим, при якому зберігається більше корисних речовин, ніж при звичайному варінні на відкритому вогні.

- Заміс тесту.  Програма приготування сирого тесту, без подальшої випічки.  Корисна в тому випадку, якщо планується готувати їжу поза хлібопічки - наприклад, можна робити тісто для пиріжків, пельменів, вареників тощо


 - Йогурт.  Програма приготування йогурту в домашніх умовах.  Молоко і закваска завантажуються в робочу камеру хлібопічки, після чого там підтримується оптимальний температурний режим для життєдіяльності корисних молочнокислих бактерій.


 - Вершкове масло.  У деяких хлебопечках передбачена можливість використовувати мішалку для збивання вершкового масла з молока, вершків або сметани.  Наявність такої функції корисно, зокрема, тим, що для виготовлення масла інгредієнти не обов'язково повинні бути свіжими - таким чином, можна купити свіжу сметану для вживання в їжу, а постійно деякий час - пустити на масло.

 функції

 - Диспенсер.  Пристрій для автоматичного додавання в тісто додаткових інгредієнтів - родзинок, насіння, горіхів - безпосередньо в процесі приготування.  Диспенсер дозволяє повністю автоматизувати процес приготування хліба, можна не боятися пропустити потрібний час для добавки додаткових компонентів.  Особливо корисно його наявність, якщо хліб планується готувати вночі, до сніданку.


 - Подвійна форма випічки.  Можливість випічки хліба у вигляді двох окремих буханців за один раз - на відміну від звичайної процедури, коли хліб найчастіше випікається однієї буханцем.  Зазвичай застосовується в хлебопечках, що випікають хліб у формі цегли (див. Форма випічки).  Буханки невеликого розміру часто буває зручніше нарізати.


 - Чаша з керамічним покриттям.  Наявність у чаші (робочої камери) хлібопічки спеціального керамічного покриття.  Така поверхня має хороші антипригарні властивості і легко очищається;  при цьому вона вважається більш безпечною, ніж популярне тефлонове покриття, а при необхідності кераміку можна чистити навіть абразивними засобами (втім, подібна необхідність виникає вкрай рідко).  З недоліків подібних покриттів можна відзначити крихкість, вони можуть розколюватися і відшаровуватися від сильних ударів.


 - Можливість програмування.  Можливість створення і редагування власних програм випічки хліба.  Такі хлібопічки найбільш ун ...

 Максимальна вага випічки

Максимальна вага хліба, який може за один раз спекти хлібопічка.  Як правило, враховується вага готового хліба, а не вихідних інгредієнтів.  Зрозуміло, мова не йде про точність до грама: на практиці вага готового продукту може відрізнятися в залежності від рецептури.  Проте, даний параметр непогано характеризує місткість вироби.


 Вибирати по даному параметру варто з урахуванням того, як багато хліба їдять в сім'ї, скільки доводиться його випікати за раз.  Для порівняння: вага стандартного магазинного батона становить близько 350 - 450 г. При цьому варто враховувати, що домашній хліб нерідко виявляється більш смачним, ніж магазинний, його їдять більше і охочіше.  А якщо ви маєте намір взяти об'ємну хлібопічку (від 900 г і більше) - бажано вибрати модель, здатну працювати на частковому завантаженні (див. «Вибір розміру хліба»).

 Кількість лопаток для замісу

 Більшість хлібопічок оснащуються однією лопатою для замісу тіста - цього цілком достатньо для підготовки тесту під хліб вагою до 1 кг включно.  Моделі, що дозволяють випікати буханці більшого розміру (починаючи з 1200 г) часто оснащуються двома лопатями для замісу.  Крім того, що дві лопаті дозволяють готувати тісто більшої ваги, вони також забезпечують більш швидкий і рівномірний заміс.  Однак додаткова лопать, як правило, позначається на ціні пристрою.

 Захист від перепадів напруги в мережі

 Час, протягом якого діє захист від перепадів напруги в мережі.


 Подібним захистом оснащено багато сучасні хлібопічки;  при скачках напруги в мережі вона відключає пристрій від мережі і призупиняє програму, а коли напруга стабілізується - запускає її з того місця, де сталася зупинка.  Час дії захисту - це час, протягом якого дані про програму можуть зберігатися в пам'яті хлібопічки після спрацьовування захисту і відключення зовнішнього живлення.  Якщо за цей час напругу не вирівнялося і харчування не включилося, програма скидається, і процес потрібно починати спочатку.  Таким чином, чим більше час, вказане в даному пункті - тим більш просунутою є захист, тим нижча ймовірність, що при збоях в мережі програму доведеться запускати заново.  У деяких моделях час дії захисту може досягати 60 хвилин.

 дисплей

 Власний дисплей хлібопічки найчастіше є простим чорно-білий екран на 3 - 5 основних символів і кілька додаткових значків.  Проте, навіть такий екран може видавати велику кількість додаткової інформації: дані про вибрану програму, час до завершення, настройки таймера, повідомлення про неполадки і т. П. Це робить управління хлебопечкой зручнішим і наочнішим.

 оглядове вікно

 Оглядове вікно в кришці хлібопічки, що дозволяє бачити вміст робочої камери, не відкриваючи кришку.  Через таке вікно дуже зручно стежити за процесом приготування, особливо якщо приготування йде по нестандартної рецептурою і стан продукту необхідно постійно контролювати.