Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!

Хлібопечі

Акція
ХИТ ПРОДАЖ
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 WII
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 WII
3 699 грн. 3 399 грн.
3 699 грн. 3 399 грн.
Акція
Зображення Хлібопіч Ardesto BMG-1000
0 відгуків
Хлібопіч Ardesto BMG-1000
3 499 грн. 3 199 грн.
3 499 грн. 3 199 грн.
Акція
ХИТ ПРОДАЖ
Зображення Хлібопіч Ardesto BMG-750
0 відгуків
Хлібопіч Ardesto BMG-750
2 799 грн. 2 599 грн.
2 799 грн. 2 599 грн.
Акція
ХИТ ПРОДАЖ
Зображення Хлібопіч MPM MUC-01
0 відгуків
Хлібопіч MPM MUC-01
4 799 грн. 4 399 грн.
4 799 грн. 4 399 грн.
Акція
ХИТ ПРОДАЖ
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
6 599 грн.
6 599 грн.
Акція
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
3 799 грн. 3 549 грн.
3 799 грн. 3 549 грн.
Акція
ХИТ ПРОДАЖ
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 681
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 681
3 499 грн. 3 199 грн.
3 499 грн. 3 199 грн.
Акція
ХИТ ПРОДАЖ
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-725
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-725
4 499 грн. 4 199 грн.
4 499 грн. 4 199 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-744
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-744
2 239 грн.
2 239 грн.
Останні переглянуті товари
Холодильник Indesit LI7SN1EX
20 399 грн. 17 599 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Indesit LI7SN1EX
Холодильник Grunhelm MDMN178D83KG
33 999 грн.
0 відгуків
Холодильник Grunhelm MDMN178D83KG
Пральна машина Vestfrost XMV 105 F2
9 999 грн.
0 відгуків
Зображення Пральна машина  Vestfrost XMV 105 F2
Пральна машина Beko WUE6512XWW
10 999 грн.
0 відгуків
Зображення Пральна машина  Beko WUE6512XWW
Холодильник Indesit INFC8TI21W0
21 599 грн. 18 499 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Indesit INFC8TI21W0
Ноутбук Acer Aspire 3 A315-56-31Q4 (NX.HS5EU.02B) FullHD Black
21 999 грн. 21 599 грн.
0 відгуків
Зображення Ноутбук Acer Aspire 3 A315-56-31Q4 (NX.HS5EU.02B) FullHD Black
Grunhelm GTP450S
1 299 грн. 1 099 грн.
0 відгуків
Зображення Grunhelm GTP450S
Холодильник Candy CCE3T618FS
17 899 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Candy CCE3T618FS
Холодильник Candy CCE3T618FW
17 599 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Candy CCE3T618FW
Baseus Cafule Cable USB For Micro 1.5A 2m Red Black
239 грн. 199 грн.
0 відгуків
Baseus Cafule Cable USB For Micro 1.5A 2m Red Black
Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
17 999 грн. 15 699 грн.
0 відгуків
Зображення Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
Пральна машина Candy CS41272DE/1-S
12 199 грн.
0 відгуків
Зображення Пральна машина  Candy CS41272DE/1-S
Плита Artel APETITO 10-G BROWN
12 999 грн. 10 699 грн.
0 відгуків
Зображення Плита  Artel APETITO 10-G BROWN
Холодильник Candy CCE4T620EW
21 199 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Candy CCE4T620EW
Пральна машина Gorenje WP702/R
20 999 грн. 17 799 грн.
4 відгуків
Зображення Пральна машина  Gorenje WP702/R
Ноутбук Acer Aspire 3 A315-34 (NX.HE3EU.015) FullHD Black
16 579 грн. 15 699 грн.
0 відгуків
Зображення Ноутбук Acer Aspire 3 A315-34 (NX.HE3EU.015) FullHD Black
Холодильник Arctic ARXC-0080
12 999 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Arctic ARXC-0080
Холодильник Midea MDRB424FGF01I
21 999 грн.
0 відгуків
Зображення Холодильник Midea MDRB424FGF01I
Новини блогу
Мережа магазинів техніки для всієї родини розширяється
07.09.2022
Мережа магазинів техніки для всієї родини розширяється
У Первомайську Миколаївської області 29 серпня відкрився магазин побутової техніки та електроніки — АССОЛЬ. Магазин розташований у ТЦ «Магніт», вул. Одеська, 78 Е. Для української мережі магази..
ГРАНДОЗНЕ ВІДКРИТТЯ! ПЕРВОМАЙСЬК
28.08.2022
ГРАНДОЗНЕ ВІДКРИТТЯ! ПЕРВОМАЙСЬК
  ПЕРВОМАЙСЬК! з 29 серпня по 11 вересня ГРАНДІОЗНЕ ВІДКРИТТЯ! Магазину побутової техніки та електроніки - АССОЛЬ! в Торговельному центрі “МАГНІТ” На вас чекатиме: ПОДАР..
Яблука у сушці для фруктів
10.08.2022
Яблука у сушці для фруктів
Яблука — такий простий і корисний фрукт! А ви знали, що сушені яблука навіть поживніші, за свіжі!? Сухофрукти зберігають багато вітамінів та мінералів, а ще дуже смачні взимку і пахнуть літом. Тому..
З днем народження!
04.08.2022
З днем народження!
З днем народження! На честь дня міста, АССОЛЬ підготували 1000 знижок та безпрограшну лотерею! Приходьте в АССОЛЬ з 16 по 18 вересень, крутіть барабан і гарантовано отримуйте: ЗНИЖКИ до 25% а..
13-й — обирай і 14-й не чекай!
06.07.2022
13-й — обирай і 14-й не чекай!
Щороку восени Apple презентує новенький Iphone. Цей рік не виключення і світ побачить лінійку Iphone14. По-секрету скажемо: з нового у смартфоні буде дисплей (always-on) і оновлена ​​камера.   ..
Гарячий сезон холодної техніки! Кондиціонери
29.06.2022
Гарячий сезон холодної техніки! Кондиціонери
Гарячий сезон - холодної техніки в АССОЛЬ! Величезний вибір кондиціонерів для дому! Доставимо і встановимо! Придбай та відпочивай! АССОЛЬ - твій особистий постачальник прохолоди! ..

форма випічки

 - Цеглинка.  Готовий хліб має прямокутну форму.

 

 - Багет.  Багет схожий на витягнутий в довжину класичний батон - хліб виходить довгастим, заокругленим на кінцях.  Через велику довжину і невеликої ширини багета в хлебопечках іноді передбачають випічку одночасно до чотирьох багетів.

 

 - Круглий.  Хліб круглий, іноді звужується донизу.

 Кількість програм випічки

 Кількість рецептів і спеціальних програм (сире тісто, джем, йогурт і т.п.), передбачених в хлібопічці.  Чим більше ця кількість - тим більш просунутою є дана модель, тим ширше її можливості.  З іншого боку, великий функціонал помітно позначається на ціні.  Також варто враховувати, що конкретний набір програм в різних моделях може бути різним;  так що при покупці варто уточнювати не тільки кількість режимів готування, але й їх конкретний список.

 потужність

 Номінальна потужність хлібопічки.

 

 Даний параметр тісно пов'язаний з місткістю (див. «Максимальна вага випічки»): більшу вагу хліба неминуче вимагає більшої потужності для ефективного нагріву.  У той же час моделі однакової місткості можуть мати різну потужність.  У такому випадку варто враховувати, що більш потужний пристрій буде швидше справлятися зі своїм завданням, однак буде споживати більше енергії і, швидше за все, обійдеться дорожче.

 програми

 - Пшеничний.  Хліб з пшеничного борошна дрібного помелу - той, що називають «білим».  Смачний і поживний, підходить як для «солоних», так і для солодких бутербродів.  Однак через високу калорійність його варто вживати в їжу помірно, особливо людям, схильним до зайвої ваги.  Крім того, в пшеничній муці нижче вміст вітамінів та інших корисних речовин, ніж у житньому.

 

 - Французький.  Різновид пшеничного хліба з досить тонкою хрумкою скоринкою, легка і дуже м'яка всередині.  Історично такий хліб з'явився як «булка до сніданку», дуже хороший в цій ролі і зараз.

 

 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

- Житній.  Класичний "чорний" хліб.  Багатий вітамінами і мікроелементами, менш калорійний, ніж пшеничний, за рахунок чого краще підходить для щоденного вживання.  Однак рецепт його приготування досить складний і такою програмою оснащено відносно небагато хлібопічок - в основному це дорогі просунуті моделі.

 

 - Бородинський.  Різновид чорного хліба.  Тісто готується заварним способом, в нього входять додаткові інгредієнти - житній солод, патока, коріандр і ін. Такий хліб має своєрідний запах і солодкуватий смак.

 

 - Кекс.  Солодка випічка, найчастіше з родзинками.  Як правило, готується з пшеничного борошна з додаванням олії і яєць, за рахунок чого кекси дуже калорійні і досить «важкі» для шлунка.

 

 - Дієтичний.  Хліб, який не містить дріжджів.  Вважається, що такий хліб менше впливає на фігуру;  також вживається під час церковних постів.

 

 - Без глютену.  Глютену (клейковина) - група білків, що утворюються при випічці хліба за класичними рецептами.  Вони можуть стати причиною алергії, крім того, існує захворювання, при якому глютен не засвоюється і пошкоджує кишечник.  Режим безглютенової випічки дозволяє готувати хліб, який не містить клейковини і відповідний для вживання при подібних проблемах.

 

 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

 

 - Варення / джем.  Завдяки можливості перемішування і нагрівання продукту в робочій камері хлібопічки, багато моделей дозволяють готувати не тільки хліб, а й варення або джем.  Для цього передбачений спеціальний температурний режим, при якому зберігається більше корисних речовин, ніж при звичайному варінні на відкритому вогні.

- Заміс тесту.  Програма приготування сирого тесту, без подальшої випічки.  Корисна в тому випадку, якщо планується готувати їжу поза хлібопічки - наприклад, можна робити тісто для пиріжків, пельменів, вареників тощо

 

 - Йогурт.  Програма приготування йогурту в домашніх умовах.  Молоко і закваска завантажуються в робочу камеру хлібопічки, після чого там підтримується оптимальний температурний режим для життєдіяльності корисних молочнокислих бактерій.

 

 - Вершкове масло.  У деяких хлебопечках передбачена можливість використовувати мішалку для збивання вершкового масла з молока, вершків або сметани.  Наявність такої функції корисно, зокрема, тим, що для виготовлення масла інгредієнти не обов'язково повинні бути свіжими - таким чином, можна купити свіжу сметану для вживання в їжу, а постійно деякий час - пустити на масло.

 функції

 - Диспенсер.  Пристрій для автоматичного додавання в тісто додаткових інгредієнтів - родзинок, насіння, горіхів - безпосередньо в процесі приготування.  Диспенсер дозволяє повністю автоматизувати процес приготування хліба, можна не боятися пропустити потрібний час для добавки додаткових компонентів.  Особливо корисно його наявність, якщо хліб планується готувати вночі, до сніданку.

 

 - Подвійна форма випічки.  Можливість випічки хліба у вигляді двох окремих буханців за один раз - на відміну від звичайної процедури, коли хліб найчастіше випікається однієї буханцем.  Зазвичай застосовується в хлебопечках, що випікають хліб у формі цегли (див. Форма випічки).  Буханки невеликого розміру часто буває зручніше нарізати.

 

 - Чаша з керамічним покриттям.  Наявність у чаші (робочої камери) хлібопічки спеціального керамічного покриття.  Така поверхня має хороші антипригарні властивості і легко очищається;  при цьому вона вважається більш безпечною, ніж популярне тефлонове покриття, а при необхідності кераміку можна чистити навіть абразивними засобами (втім, подібна необхідність виникає вкрай рідко).  З недоліків подібних покриттів можна відзначити крихкість, вони можуть розколюватися і відшаровуватися від сильних ударів.

 

 - Можливість програмування.  Можливість створення і редагування власних програм випічки хліба.  Такі хлібопічки найбільш ун ...

 Максимальна вага випічки

Максимальна вага хліба, який може за один раз спекти хлібопічка.  Як правило, враховується вага готового хліба, а не вихідних інгредієнтів.  Зрозуміло, мова не йде про точність до грама: на практиці вага готового продукту може відрізнятися в залежності від рецептури.  Проте, даний параметр непогано характеризує місткість вироби.

 

 Вибирати по даному параметру варто з урахуванням того, як багато хліба їдять в сім'ї, скільки доводиться його випікати за раз.  Для порівняння: вага стандартного магазинного батона становить близько 350 - 450 г. При цьому варто враховувати, що домашній хліб нерідко виявляється більш смачним, ніж магазинний, його їдять більше і охочіше.  А якщо ви маєте намір взяти об'ємну хлібопічку (від 900 г і більше) - бажано вибрати модель, здатну працювати на частковому завантаженні (див. «Вибір розміру хліба»).

 Кількість лопаток для замісу

 Більшість хлібопічок оснащуються однією лопатою для замісу тіста - цього цілком достатньо для підготовки тесту під хліб вагою до 1 кг включно.  Моделі, що дозволяють випікати буханці більшого розміру (починаючи з 1200 г) часто оснащуються двома лопатями для замісу.  Крім того, що дві лопаті дозволяють готувати тісто більшої ваги, вони також забезпечують більш швидкий і рівномірний заміс.  Однак додаткова лопать, як правило, позначається на ціні пристрою.

 Захист від перепадів напруги в мережі

 Час, протягом якого діє захист від перепадів напруги в мережі.

 

 Подібним захистом оснащено багато сучасні хлібопічки;  при скачках напруги в мережі вона відключає пристрій від мережі і призупиняє програму, а коли напруга стабілізується - запускає її з того місця, де сталася зупинка.  Час дії захисту - це час, протягом якого дані про програму можуть зберігатися в пам'яті хлібопічки після спрацьовування захисту і відключення зовнішнього живлення.  Якщо за цей час напругу не вирівнялося і харчування не включилося, програма скидається, і процес потрібно починати спочатку.  Таким чином, чим більше час, вказане в даному пункті - тим більш просунутою є захист, тим нижча ймовірність, що при збоях в мережі програму доведеться запускати заново.  У деяких моделях час дії захисту може досягати 60 хвилин.

 дисплей

 Власний дисплей хлібопічки найчастіше є простим чорно-білий екран на 3 - 5 основних символів і кілька додаткових значків.  Проте, навіть такий екран може видавати велику кількість додаткової інформації: дані про вибрану програму, час до завершення, настройки таймера, повідомлення про неполадки і т. П. Це робить управління хлебопечкой зручнішим і наочнішим.

 оглядове вікно

 Оглядове вікно в кришці хлібопічки, що дозволяє бачити вміст робочої камери, не відкриваючи кришку.  Через таке вікно дуже зручно стежити за процесом приготування, особливо якщо приготування йде по нестандартної рецептурою і стан продукту необхідно постійно контролювати.