Image
Image
Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!

Хлібопечі

Монобанк
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
2 499 грн.
2 499 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 250
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 250
2 999 грн.
2 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч MPM MUC 01
0 відгуків
Хлібопіч MPM MUC 01
2 149 грн.
2 149 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 330
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 330
2 399 грн.
2 399 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 681
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 681
1 599 грн.
1 599 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 692
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 692
2 599 грн.
2 599 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 725
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 725
2 399 грн.
2 399 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
2 899 грн.
2 899 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 450
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 450
6 999 грн.
6 999 грн.
Монобанк
Зображення Хлібопіч Scarlett SC BM 40003
0 відгуків
Хлібопіч Scarlett SC BM 40003
1 999 грн.
1 999 грн.
Новини блогу
Доставимо безкоштовно
19.03.2020
Доставимо безкоштовно
..
Знижки на всю техніку
06.03.2020
Знижки на всю техніку
..
ЗНИЖКИ 50%
06.03.2020
ЗНИЖКИ 50%
..
-50% на другий товар
25.02.2020
-50% на другий товар
..
Подарунки до 8 березня від АССОЛЬ
21.02.2020
Подарунки до 8 березня від АССОЛЬ
..
Акція «LOVE SALE»
10.02.2020
Акція «LOVE SALE»
..
Отримай свої 3000 грн
31.01.2020
Отримай свої 3000 грн
Свої 3000 грн ти можеш отримати в магазинах за адресами: ·       м. Сміла: вул. Героїв Небесної Сотні, 1 ·        м. Сміла: ву..
Новорічний обвал цін в АССОЛЬ
18.12.2019
Новорічний обвал цін в АССОЛЬ
..
Грандіозне відкриття магазину побутової техніки "АССОЛЬ" м. Переяслав-Хмельницький
05.12.2019
Грандіозне відкриття магазину побутової техніки "АССОЛЬ" м. Переяслав-Хмельницький
Переяслав-ХмельницькийТакого ви ще не бачили!Грандіозне відкриття оновленого магазину побутової техніки та електроніки «Ассоль»Ми даруватимемо подарунки, а ви нам гарні емоції та свої посмішки. Якщо ц..

форма випічки

 - Цеглинка.  Готовий хліб має прямокутну форму.


 - Багет.  Багет схожий на витягнутий в довжину класичний батон - хліб виходить довгастим, заокругленим на кінцях.  Через велику довжину і невеликої ширини багета в хлебопечках іноді передбачають випічку одночасно до чотирьох багетів.


 - Круглий.  Хліб круглий, іноді звужується донизу.

 Кількість програм випічки

 Кількість рецептів і спеціальних програм (сире тісто, джем, йогурт і т.п.), передбачених в хлібопічці.  Чим більше ця кількість - тим більш просунутою є дана модель, тим ширше її можливості.  З іншого боку, великий функціонал помітно позначається на ціні.  Також варто враховувати, що конкретний набір програм в різних моделях може бути різним;  так що при покупці варто уточнювати не тільки кількість режимів готування, але й їх конкретний список.

 потужність

 Номінальна потужність хлібопічки.


 Даний параметр тісно пов'язаний з місткістю (див. «Максимальна вага випічки»): більшу вагу хліба неминуче вимагає більшої потужності для ефективного нагріву.  У той же час моделі однакової місткості можуть мати різну потужність.  У такому випадку варто враховувати, що більш потужний пристрій буде швидше справлятися зі своїм завданням, однак буде споживати більше енергії і, швидше за все, обійдеться дорожче.

 програми

 - Пшеничний.  Хліб з пшеничного борошна дрібного помелу - той, що називають «білим».  Смачний і поживний, підходить як для «солоних», так і для солодких бутербродів.  Однак через високу калорійність його варто вживати в їжу помірно, особливо людям, схильним до зайвої ваги.  Крім того, в пшеничній муці нижче вміст вітамінів та інших корисних речовин, ніж у житньому.


 - Французький.  Різновид пшеничного хліба з досить тонкою хрумкою скоринкою, легка і дуже м'яка всередині.  Історично такий хліб з'явився як «булка до сніданку», дуже хороший в цій ролі і зараз.


 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

- Житній.  Класичний "чорний" хліб.  Багатий вітамінами і мікроелементами, менш калорійний, ніж пшеничний, за рахунок чого краще підходить для щоденного вживання.  Однак рецепт його приготування досить складний і такою програмою оснащено відносно небагато хлібопічок - в основному це дорогі просунуті моделі.


 - Бородинський.  Різновид чорного хліба.  Тісто готується заварним способом, в нього входять додаткові інгредієнти - житній солод, патока, коріандр і ін. Такий хліб має своєрідний запах і солодкуватий смак.


 - Кекс.  Солодка випічка, найчастіше з родзинками.  Як правило, готується з пшеничного борошна з додаванням олії і яєць, за рахунок чого кекси дуже калорійні і досить «важкі» для шлунка.


 - Дієтичний.  Хліб, який не містить дріжджів.  Вважається, що такий хліб менше впливає на фігуру;  також вживається під час церковних постів.


 - Без глютену.  Глютену (клейковина) - група білків, що утворюються при випічці хліба за класичними рецептами.  Вони можуть стати причиною алергії, крім того, існує захворювання, при якому глютен не засвоюється і пошкоджує кишечник.  Режим безглютенової випічки дозволяє готувати хліб, який не містить клейковини і відповідний для вживання при подібних проблемах.


 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.


 - Варення / джем.  Завдяки можливості перемішування і нагрівання продукту в робочій камері хлібопічки, багато моделей дозволяють готувати не тільки хліб, а й варення або джем.  Для цього передбачений спеціальний температурний режим, при якому зберігається більше корисних речовин, ніж при звичайному варінні на відкритому вогні.

- Заміс тесту.  Програма приготування сирого тесту, без подальшої випічки.  Корисна в тому випадку, якщо планується готувати їжу поза хлібопічки - наприклад, можна робити тісто для пиріжків, пельменів, вареників тощо


 - Йогурт.  Програма приготування йогурту в домашніх умовах.  Молоко і закваска завантажуються в робочу камеру хлібопічки, після чого там підтримується оптимальний температурний режим для життєдіяльності корисних молочнокислих бактерій.


 - Вершкове масло.  У деяких хлебопечках передбачена можливість використовувати мішалку для збивання вершкового масла з молока, вершків або сметани.  Наявність такої функції корисно, зокрема, тим, що для виготовлення масла інгредієнти не обов'язково повинні бути свіжими - таким чином, можна купити свіжу сметану для вживання в їжу, а постійно деякий час - пустити на масло.

 функції

 - Диспенсер.  Пристрій для автоматичного додавання в тісто додаткових інгредієнтів - родзинок, насіння, горіхів - безпосередньо в процесі приготування.  Диспенсер дозволяє повністю автоматизувати процес приготування хліба, можна не боятися пропустити потрібний час для добавки додаткових компонентів.  Особливо корисно його наявність, якщо хліб планується готувати вночі, до сніданку.


 - Подвійна форма випічки.  Можливість випічки хліба у вигляді двох окремих буханців за один раз - на відміну від звичайної процедури, коли хліб найчастіше випікається однієї буханцем.  Зазвичай застосовується в хлебопечках, що випікають хліб у формі цегли (див. Форма випічки).  Буханки невеликого розміру часто буває зручніше нарізати.


 - Чаша з керамічним покриттям.  Наявність у чаші (робочої камери) хлібопічки спеціального керамічного покриття.  Така поверхня має хороші антипригарні властивості і легко очищається;  при цьому вона вважається більш безпечною, ніж популярне тефлонове покриття, а при необхідності кераміку можна чистити навіть абразивними засобами (втім, подібна необхідність виникає вкрай рідко).  З недоліків подібних покриттів можна відзначити крихкість, вони можуть розколюватися і відшаровуватися від сильних ударів.


 - Можливість програмування.  Можливість створення і редагування власних програм випічки хліба.  Такі хлібопічки найбільш ун ...

 Максимальна вага випічки

Максимальна вага хліба, який може за один раз спекти хлібопічка.  Як правило, враховується вага готового хліба, а не вихідних інгредієнтів.  Зрозуміло, мова не йде про точність до грама: на практиці вага готового продукту може відрізнятися в залежності від рецептури.  Проте, даний параметр непогано характеризує місткість вироби.


 Вибирати по даному параметру варто з урахуванням того, як багато хліба їдять в сім'ї, скільки доводиться його випікати за раз.  Для порівняння: вага стандартного магазинного батона становить близько 350 - 450 г. При цьому варто враховувати, що домашній хліб нерідко виявляється більш смачним, ніж магазинний, його їдять більше і охочіше.  А якщо ви маєте намір взяти об'ємну хлібопічку (від 900 г і більше) - бажано вибрати модель, здатну працювати на частковому завантаженні (див. «Вибір розміру хліба»).

 Кількість лопаток для замісу

 Більшість хлібопічок оснащуються однією лопатою для замісу тіста - цього цілком достатньо для підготовки тесту під хліб вагою до 1 кг включно.  Моделі, що дозволяють випікати буханці більшого розміру (починаючи з 1200 г) часто оснащуються двома лопатями для замісу.  Крім того, що дві лопаті дозволяють готувати тісто більшої ваги, вони також забезпечують більш швидкий і рівномірний заміс.  Однак додаткова лопать, як правило, позначається на ціні пристрою.

 Захист від перепадів напруги в мережі

 Час, протягом якого діє захист від перепадів напруги в мережі.


 Подібним захистом оснащено багато сучасні хлібопічки;  при скачках напруги в мережі вона відключає пристрій від мережі і призупиняє програму, а коли напруга стабілізується - запускає її з того місця, де сталася зупинка.  Час дії захисту - це час, протягом якого дані про програму можуть зберігатися в пам'яті хлібопічки після спрацьовування захисту і відключення зовнішнього живлення.  Якщо за цей час напругу не вирівнялося і харчування не включилося, програма скидається, і процес потрібно починати спочатку.  Таким чином, чим більше час, вказане в даному пункті - тим більш просунутою є захист, тим нижча ймовірність, що при збоях в мережі програму доведеться запускати заново.  У деяких моделях час дії захисту може досягати 60 хвилин.

 дисплей

 Власний дисплей хлібопічки найчастіше є простим чорно-білий екран на 3 - 5 основних символів і кілька додаткових значків.  Проте, навіть такий екран може видавати велику кількість додаткової інформації: дані про вибрану програму, час до завершення, настройки таймера, повідомлення про неполадки і т. П. Це робить управління хлебопечкой зручнішим і наочнішим.

 оглядове вікно

 Оглядове вікно в кришці хлібопічки, що дозволяє бачити вміст робочої камери, не відкриваючи кришку.  Через таке вікно дуже зручно стежити за процесом приготування, особливо якщо приготування йде по нестандартної рецептурою і стан продукту необхідно постійно контролювати.