Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!

Хлібопечі

Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1600 WG (BM8901)
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1600 WG (BM8901)
4 899 грн.
4 899 грн.
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 WII
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 WII
3 099 грн.
3 099 грн.
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 350
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 350
5 499 грн.
5 499 грн.
Зображення Хлібопіч Moulinex OW210A30
0 відгуків
Хлібопіч Moulinex OW210A30
3 999 грн.
3 999 грн.
Зображення Хлібопіч Panasonic SD-B2510WTS
0 відгуків
Хлібопіч Panasonic SD-B2510WTS
6 299 грн.
6 299 грн.
Зображення Хлібопіч Panasonic SD-R2530KTS
0 відгуків
Хлібопіч Panasonic SD-R2530KTS
7 399 грн.
7 399 грн.
Зображення Хлібопіч Panasonic SD-ZP2000KTS
0 відгуків
Хлібопіч Panasonic SD-ZP2000KTS
8 999 грн.
8 999 грн.
Зображення Хлібопіч Tefal PF 210138
0 відгуків
Хлібопіч Tefal PF 210138
5 299 грн. 4 499 грн.
5 299 грн. 4 499 грн.
Зображення Хлібопіч Tefal PF250135
0 відгуків
Хлібопіч Tefal PF250135
5 999 грн.
5 999 грн.
Зображення Хлібопіч Ardesto BMG-1000
0 відгуків
Хлібопіч Ardesto BMG-1000
3 499 грн. 3 199 грн.
3 499 грн. 3 199 грн.
Зображення Хлібопіч MPM MUC-01
0 відгуків
Хлібопіч MPM MUC-01
4 799 грн. 3 999 грн.
4 799 грн. 3 999 грн.
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 1400 E
6 599 грн.
6 599 грн.
Зображення Хлібопіч Gorenje BM1210BK
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM1210BK
4 299 грн.
4 299 грн.
Зображення Хлібопіч Kenwood BM 450
0 відгуків
Хлібопіч Kenwood BM 450
7 499 грн.
7 499 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM 681
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM 681
3 499 грн. 3 199 грн.
3 499 грн. 3 199 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-725
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-725
4 499 грн. 3 969 грн.
4 499 грн. 3 969 грн.
Зображення Хлібопіч Russell Hobbs 18036-56
0 відгуків
Хлібопіч Russell Hobbs 18036-56
4 499 грн.
4 499 грн.
Зображення Хлібопіч Tefal PF220838
0 відгуків
Хлібопіч Tefal PF220838
5 799 грн.
5 799 грн.
Зображення Хлібопіч Ardesto BMG-750
0 відгуків
Хлібопіч Ardesto BMG-750
2 599 грн.
2 599 грн.
Зображення Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
0 відгуків
Хлібопіч Gorenje BM 910 W II
3 799 грн.
3 799 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-692
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-692
4 999 грн.
4 999 грн.
Зображення Хлібопіч Vimar VBM-744
0 відгуків
Хлібопіч Vimar VBM-744
2 239 грн.
2 239 грн.
Новини блогу
ТОП-10  подарунків дітям
26.05.2023
ТОП-10 подарунків дітям
Ви ж пам'ятаєте, що скоро літо!? А це означає, що День захисту дітей зовсім скоро і варто уже подбати про подарунок своїм діткам. Аби полегшити роботу батькам, ми підібрали ТОП-10 подарунків, які точн..
ТОП-10 подарунків до Дня Матері
12.05.2023
ТОП-10 подарунків до Дня Матері
14 травня в Україні відмічається День Матері! Ми знаємо, як важливо привітати свою найріднішу, тому підготували ТОП-10 подарунків: Фен Philips BHD500/00 за 1 599 грн Зубна щітка Ardesto..
Розрахунок криптовалютою
26.04.2023
Розрахунок криптовалютою
Від тепер у нас можна розрахуватись криптовалютою!   При оформленні замовлення на сайті assol.in.ua можна розрахуватись за допомогою будь-якої криптовалюти, що у вас є у гаманці! Для цього по..
Ціни найс на твій весняний прайс!
18.04.2023
Ціни найс на твій весняний прайс!
Весняний прайс в АССОЛЬ за найкращими цінами! Купуйте: — Ваги кухонні SeaBreeze SB-071 всього за 99 грн — Праска Grunhelm EI8817AG всього за 329 грн — Фен Grunhelm GHD-508 всього за 249 грн ..
Корсунь-Шевченківський! Ми переїхали!
27.03.2023
Корсунь-Шевченківський! Ми переїхали!
Корсунь-Шевченківський! Ми переїхали! Магазин АССОЛЬ чекає вас за новою адресою вул. Свободи (Горького), 23. З 31 березня по 9 квітня на вас чекають: — Знижки на все  — Подарунки кожному покупцю..
Ми відкрили Telegram
01.03.2023
Ми відкрили Telegram
Раді повідомити, що він тепер у нас є офіційний telegram-канал української мережі побутової техніки та електроніки — АССОЛЬ! Підписуйтесь, аби завжди отримувати першим найактуальнішу інформацію від..

форма випічки

 - Цеглинка.  Готовий хліб має прямокутну форму.

 

 - Багет.  Багет схожий на витягнутий в довжину класичний батон - хліб виходить довгастим, заокругленим на кінцях.  Через велику довжину і невеликої ширини багета в хлебопечках іноді передбачають випічку одночасно до чотирьох багетів.

 

 - Круглий.  Хліб круглий, іноді звужується донизу.

 Кількість програм випічки

 Кількість рецептів і спеціальних програм (сире тісто, джем, йогурт і т.п.), передбачених в хлібопічці.  Чим більше ця кількість - тим більш просунутою є дана модель, тим ширше її можливості.  З іншого боку, великий функціонал помітно позначається на ціні.  Також варто враховувати, що конкретний набір програм в різних моделях може бути різним;  так що при покупці варто уточнювати не тільки кількість режимів готування, але й їх конкретний список.

 потужність

 Номінальна потужність хлібопічки.

 

 Даний параметр тісно пов'язаний з місткістю (див. «Максимальна вага випічки»): більшу вагу хліба неминуче вимагає більшої потужності для ефективного нагріву.  У той же час моделі однакової місткості можуть мати різну потужність.  У такому випадку варто враховувати, що більш потужний пристрій буде швидше справлятися зі своїм завданням, однак буде споживати більше енергії і, швидше за все, обійдеться дорожче.

 програми

 - Пшеничний.  Хліб з пшеничного борошна дрібного помелу - той, що називають «білим».  Смачний і поживний, підходить як для «солоних», так і для солодких бутербродів.  Однак через високу калорійність його варто вживати в їжу помірно, особливо людям, схильним до зайвої ваги.  Крім того, в пшеничній муці нижче вміст вітамінів та інших корисних речовин, ніж у житньому.

 

 - Французький.  Різновид пшеничного хліба з досить тонкою хрумкою скоринкою, легка і дуже м'яка всередині.  Історично такий хліб з'явився як «булка до сніданку», дуже хороший в цій ролі і зараз.

 

 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

- Житній.  Класичний "чорний" хліб.  Багатий вітамінами і мікроелементами, менш калорійний, ніж пшеничний, за рахунок чого краще підходить для щоденного вживання.  Однак рецепт його приготування досить складний і такою програмою оснащено відносно небагато хлібопічок - в основному це дорогі просунуті моделі.

 

 - Бородинський.  Різновид чорного хліба.  Тісто готується заварним способом, в нього входять додаткові інгредієнти - житній солод, патока, коріандр і ін. Такий хліб має своєрідний запах і солодкуватий смак.

 

 - Кекс.  Солодка випічка, найчастіше з родзинками.  Як правило, готується з пшеничного борошна з додаванням олії і яєць, за рахунок чого кекси дуже калорійні і досить «важкі» для шлунка.

 

 - Дієтичний.  Хліб, який не містить дріжджів.  Вважається, що такий хліб менше впливає на фігуру;  також вживається під час церковних постів.

 

 - Без глютену.  Глютену (клейковина) - група білків, що утворюються при випічці хліба за класичними рецептами.  Вони можуть стати причиною алергії, крім того, існує захворювання, при якому глютен не засвоюється і пошкоджує кишечник.  Режим безглютенової випічки дозволяє готувати хліб, який не містить клейковини і відповідний для вживання при подібних проблемах.

 

 - Цельнозерновой.  Можливість випічки хліба з т.зв.  цільнозерновий борошна (муки грубого помелу).  В такому борошні, на відміну від звичайної, збережені всі компоненти зерна, за рахунок чого вона особливо багата мікроелементами і вітамінами.  Вважається, що цільнозерновий хліб не сприяє набору ваги, зміцнює імунітет і позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Такий хліб готується довше звичайного за рахунок тривалого часу підйому і замісу тіста.

 

 - Варення / джем.  Завдяки можливості перемішування і нагрівання продукту в робочій камері хлібопічки, багато моделей дозволяють готувати не тільки хліб, а й варення або джем.  Для цього передбачений спеціальний температурний режим, при якому зберігається більше корисних речовин, ніж при звичайному варінні на відкритому вогні.

- Заміс тесту.  Програма приготування сирого тесту, без подальшої випічки.  Корисна в тому випадку, якщо планується готувати їжу поза хлібопічки - наприклад, можна робити тісто для пиріжків, пельменів, вареників тощо

 

 - Йогурт.  Програма приготування йогурту в домашніх умовах.  Молоко і закваска завантажуються в робочу камеру хлібопічки, після чого там підтримується оптимальний температурний режим для життєдіяльності корисних молочнокислих бактерій.

 

 - Вершкове масло.  У деяких хлебопечках передбачена можливість використовувати мішалку для збивання вершкового масла з молока, вершків або сметани.  Наявність такої функції корисно, зокрема, тим, що для виготовлення масла інгредієнти не обов'язково повинні бути свіжими - таким чином, можна купити свіжу сметану для вживання в їжу, а постійно деякий час - пустити на масло.

 функції

 - Диспенсер.  Пристрій для автоматичного додавання в тісто додаткових інгредієнтів - родзинок, насіння, горіхів - безпосередньо в процесі приготування.  Диспенсер дозволяє повністю автоматизувати процес приготування хліба, можна не боятися пропустити потрібний час для добавки додаткових компонентів.  Особливо корисно його наявність, якщо хліб планується готувати вночі, до сніданку.

 

 - Подвійна форма випічки.  Можливість випічки хліба у вигляді двох окремих буханців за один раз - на відміну від звичайної процедури, коли хліб найчастіше випікається однієї буханцем.  Зазвичай застосовується в хлебопечках, що випікають хліб у формі цегли (див. Форма випічки).  Буханки невеликого розміру часто буває зручніше нарізати.

 

 - Чаша з керамічним покриттям.  Наявність у чаші (робочої камери) хлібопічки спеціального керамічного покриття.  Така поверхня має хороші антипригарні властивості і легко очищається;  при цьому вона вважається більш безпечною, ніж популярне тефлонове покриття, а при необхідності кераміку можна чистити навіть абразивними засобами (втім, подібна необхідність виникає вкрай рідко).  З недоліків подібних покриттів можна відзначити крихкість, вони можуть розколюватися і відшаровуватися від сильних ударів.

 

 - Можливість програмування.  Можливість створення і редагування власних програм випічки хліба.  Такі хлібопічки найбільш ун ...

 Максимальна вага випічки

Максимальна вага хліба, який може за один раз спекти хлібопічка.  Як правило, враховується вага готового хліба, а не вихідних інгредієнтів.  Зрозуміло, мова не йде про точність до грама: на практиці вага готового продукту може відрізнятися в залежності від рецептури.  Проте, даний параметр непогано характеризує місткість вироби.

 

 Вибирати по даному параметру варто з урахуванням того, як багато хліба їдять в сім'ї, скільки доводиться його випікати за раз.  Для порівняння: вага стандартного магазинного батона становить близько 350 - 450 г. При цьому варто враховувати, що домашній хліб нерідко виявляється більш смачним, ніж магазинний, його їдять більше і охочіше.  А якщо ви маєте намір взяти об'ємну хлібопічку (від 900 г і більше) - бажано вибрати модель, здатну працювати на частковому завантаженні (див. «Вибір розміру хліба»).

 Кількість лопаток для замісу

 Більшість хлібопічок оснащуються однією лопатою для замісу тіста - цього цілком достатньо для підготовки тесту під хліб вагою до 1 кг включно.  Моделі, що дозволяють випікати буханці більшого розміру (починаючи з 1200 г) часто оснащуються двома лопатями для замісу.  Крім того, що дві лопаті дозволяють готувати тісто більшої ваги, вони також забезпечують більш швидкий і рівномірний заміс.  Однак додаткова лопать, як правило, позначається на ціні пристрою.

 Захист від перепадів напруги в мережі

 Час, протягом якого діє захист від перепадів напруги в мережі.

 

 Подібним захистом оснащено багато сучасні хлібопічки;  при скачках напруги в мережі вона відключає пристрій від мережі і призупиняє програму, а коли напруга стабілізується - запускає її з того місця, де сталася зупинка.  Час дії захисту - це час, протягом якого дані про програму можуть зберігатися в пам'яті хлібопічки після спрацьовування захисту і відключення зовнішнього живлення.  Якщо за цей час напругу не вирівнялося і харчування не включилося, програма скидається, і процес потрібно починати спочатку.  Таким чином, чим більше час, вказане в даному пункті - тим більш просунутою є захист, тим нижча ймовірність, що при збоях в мережі програму доведеться запускати заново.  У деяких моделях час дії захисту може досягати 60 хвилин.

 дисплей

 Власний дисплей хлібопічки найчастіше є простим чорно-білий екран на 3 - 5 основних символів і кілька додаткових значків.  Проте, навіть такий екран може видавати велику кількість додаткової інформації: дані про вибрану програму, час до завершення, настройки таймера, повідомлення про неполадки і т. П. Це робить управління хлебопечкой зручнішим і наочнішим.

 оглядове вікно

 Оглядове вікно в кришці хлібопічки, що дозволяє бачити вміст робочої камери, не відкриваючи кришку.  Через таке вікно дуже зручно стежити за процесом приготування, особливо якщо приготування йде по нестандартної рецептурою і стан продукту необхідно постійно контролювати.