Тостери
















Залежно від певної моделі, тостер може бути розрахований на підсмажування 2 або 4 шматочків хліба (так званих «тостів»). У всіх тостерів є нагрівальні елементи і регульований термостат, за допомогою якого є можливість вибрати необхідний режим для приготування більш-менш підсмажених тостів і швидкість приготування. Термостат розрахований на 6-11 позицій регулювання температури. В деякі тостери ставлять плавне регулювання температури. Сучасний тостер має електронне управління, яке виробляє контроль часу підсмажування скибок хліба в залежності від обраної користувачем температури. Характеристики
Потужність, Вт - кількість споживаної енергії.
Кількість відділень - у тостерів може бути 1, 2 або 4 відділення для тостів.
Кількість тостів - найбільша кількість скибок хліба, яке може вмістити тостер за один раз.
Електронне урядування - в залежності від необхідної температури електроніка визначає час і ступінь обсмажування скибок хліба. Після закінчення цього часу тостер автоматично вимикається і подається попереджувальний сигнал.
Регульований термостат - дозволяє вибирати і підтримувати той температурний режим, який є необхідним для приготування більш-менш підсмажених тостів.