Грилі
















Улюблене м'ясне блюдо багатьох людей - це шашлик, і електрошашличниці відмінно допомагають в його приготуванні. Ці машини стали впевненим замінником класичного мангала, пошуку дров і витримування певного спека. Однак величезною популярністю такі прилади користуються все ж в холодну пору року або в погану погоду, коли немає можливості виїхати на природу. Це домашній варіант мангала, робить м'ясо не гірше, ніж традиційний спосіб.
Принцип роботи та переваги
Усередині пристрою для будинку є спеціальна Тена, з нагрівається ефектом. Вона і дозволяє м'ясу смажитися. Також нагрівальний механізм буває у вигляді кварцової трубки або кераміки. Продукти виходять соковитими і смачними. В сучасних Електрошашличниця існує безліч додаткових функцій - з таймером, з поворотом шампурів і т.д. Ці ж показники є головною перевагою техніки, так як не потрібно постійно стежити за м'ясом, а можна приділити час друзям і родича.
До переваг приладу також відноситься простота використання, легка експлуатація, можливість готувати при будь-яких погодних умовах і швидкість приготування продуктів. Крім м'ясних виробів на шашличницю можна зробити страви з риби, креветок, овочів і грибів. Експлуатація, довговічність і принцип роботи також залежить від різновиду приладу. Він буває різних типів, тому вищезазначені показники можуть відрізнятися.