Витяжки






















Розрахунок оптимального показника потужності здійснюється на
підставі метражу приміщення. Так, для формули береться площа кухні (наприклад,
10 м2). Друге число - висота стель, для прикладу візьмемо 3 метри. Третє число
у формулі - 12. Всі вони множаться між собою. Отримане трьох- або
чотирьохзначне число - ваша потужність! У випадку з прикладом, вона буде
дорівнювати 360 кубічним метрам за годину роботи. Саме такий обсяг повітря
очищається за допомогою якісної примусової системи вентиляції. При покупці
враховуйте деякі нюанси:
Кожен вигин труб на 45 градусів забирає близько 5-10%
потужності.
Довжина повітроводу більше 50 сантиметрів «з'їдає» ще 10%.
Активне приготування відразу на 3-4 конфорках вимагає підвищеної потужності на 20-25%.