Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №2 Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №3 Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №4 Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №5
Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №2 Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №3 Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №4 Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K) фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000057534

Цифрова фотокамера Panasonic DC-G9 Body (DC-G9EE-K)

36 850 грн.
Головні характеристики
  • Автоспуск 2 с; 10 с
  • Витримка 1/8000 - 60 с
  • Еквівалентна чутливість ISO 100 - 25600
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Суперреалістичні фотографії з роздільною здатністю 20,3 Мп

    Маючи найвищу якість зображення, яка коли-небудь була у камер LUMIX G9 дасть фору будь-якій камері, і це не всі її переваги! Незалежно від рівня природного освітлення 20,3-мегапіксельний цифровий сенсор Live MOS без НЧ-фільтра дозволяє домогтися чудової різкості і неймовірно широкого динамічного діапазону. У компактному корпусі цієї камери вміщується все: неймовірна швидкість, легкість керування, надійність та міцність. Коли природа дає лише частку секунди, щоб зробити ідеальний знімок, LUMIX G9 буде вашим ідеальним партнером. Ця камера дійсно заслуговує стати вашою.

    Процесор Venus Engine Beauty

    Завдяки союзу високотехнологічного сенсора Live MOS та нового процесора Venus Engine Beauty фотокамера передає неймовірні колірні нюанси й природні текстури. Мультипіксельна генерація освітленості та інтелектуальна детальна обробка даних дозволяють створювати яскраві та контрастні зображення. Тривимірне керування кольором привносить життя в ділянки глибокої та м'якої тіні, а високоточна й багатопотокова функція заглушення шумів NR зберігає чіткість зображень навіть на високих значеннях ISO.

    Тремтять руки? Позбавтеся від розмитої картинки при будь-яких налаштуваннях

    Складно постійно зберігати стабільність камери при зйомці з рук, та не турбуйтеся: завдяки подвійному 5-вісному стабілізатору зображення Dual I.S.2 вам допоможе дійсно інтелектуальна компенсація розмиття. Вона еквівалентна 6,5-кратному подвоєнню часу експонування, а отже, при зйомці в теледіапазоні ви можете обирати витримку на 6,5 стопів довше. LUMIX G9 компенсує тремтіння самої камери та об'єктива навіть в режимі телезум**. Стабілізація працює як при зйомці фото, так і під час запису відео, в тому числі у роздільній здатності 4K. Дивовижна потужність 5-вісного стабілізатора зображення в корпусі камери з компенсацією 6,5 стопів дозволяє використовувати навіть об'єктиви, не оснащені системою оптичної стабілізації зображення (O.I.S.).

    Запис напрочуд докладних RAW-знімків з роздільною здатністю 80 МП

    Режим зйомки з високою роздільною здатністю дозволяє записувати RAW-знімки з роздільною здатністю 80 мегапікселів. Камера робить 8 знімків за допомогою 20,3-мегапіксельного сенсора, а потім поєднує їх в один великий знімок. Ця професійна функція дуже популярна при зйомці фотографій для виставок.

    Зйомка відео з роздільною здатністю 4K 60p/50p з бездоганною якістю

    LUMIX G9 піднімає продуктивність професійної зйомки на новий рівень завдяки можливостям запису відео з бездоганною якістю у роздільній здатності 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MP4). Крім того, режим високошвидкісної відеозйомки дозволяє знімати відео з приголомшливим уповільненням у роздільній здатності 4K (макс. 60 к/с, 2-кратне уповільнення) або Full-HD (макс. 180 к/с, 6-кратне уповільнення).

    Дуже швидкий автофокус та серійна зйомка у режимі AFC (безперервний автофокус)

    Інноваційна технологія Panasonic DFD (глибина різкості з розфокусування – ГРЗП) постійно розвивається і стає ще краще. DFD дозволяє камері LUMIX G9 обчислювати переміщення фокусної відстані шляхом порівняння значень ГРЗП на двох знімках з неймовірною швидкістю. Поєднання швидкого приводу автофокусування та граничної швидкості читання 480 к/с дає LUMIX G9 один з найшвидших автофокусів на ринку, швидкість якого може складати до 0,04 секунди, а також найвищу в світі швидкість серійної зйомки 20 к/с в режимі AFC (безперервний).

    Ви не пропустите важливий кадр завдяки серійній зйомці з роздільною здатністю 6K/4K

    Робіть необмежену серію кадрів, а потім обирайте саме ті знімки, які вам потрібні. Режим 6K ФОТО* зі швидкістю зйомки 30 к/с дозволить зберігати ідеальні моменти з роздільною здатністю 18 Мп. Супервисокошвидкісний режим 4K ФОТО зі швидкістю зйомки 60 к/c зупиняє навіть найшвидші рухи, які неможливо зловити за допомогою звичайної камери. LUMIX G9 дійсно робить моменти незабутніми.

    Найбільший коефіцієнт збільшення 0,83x в OLED LVF-видошукачі в класі бездзеркальних камер

    OLED видошукач з ультрависокою роздільною здатністю 3 680 0000 точок передає розкішну картинку і гарантує ідеальне кадрування навіть під прямими сонячними променями. Високий коефіцієнт збільшення 0,83x (еквівалент 35 мм камери) полегшує перегляд дрібних деталей, налаштувань та значків, а відстань у 21 мм до точки огляду полегшує роботу для тих, хто носить окуляри. І найголовніше, OLED видошукач гарантує, що ви знімаєте саме те, що хотіли.

    Поліпшене визначення зони фокусування та селективний автофокус AF

    Прямо під кнопкою блокування AF/AE в камері LUMIX G9 розташований джойстик керування. З його допомогою легко можна обирати блоки фокусування всередині сітки зони фокусування. Площа роботи автофокусу значно збільшена з 49 (звичайні камери LUMIX G) до 225 точок, що забезпечує додаткову гнучкість при виборі композицій. Режим Custom Multi AF дозволяє обирати будь-який масив точок всередині 225-зональної області фокусування.

    Великий інформаційний РК-екран

    Інформаційний РК-екран вперше дозволить швидко перевіряти налаштування камери LUMIX. Зручний при зйомці з часто змінними налаштуваннями, а також спрощує кадрування за допомогою видошукача та екрану. Також корисний при зйомці в умовах недостатнього освітлення, наприклад вночі, коли може зашкодити засвітка від екрану.

    Важіль Fn – для персоналізації налаштувань

    Зручний для використання великим пальцем лівої руки. Важіль Fn дозволяє переходити до налаштувань в меню «обране». Дуже добре підходить для миттєвого перемикання між режимами зйомки RAW та JPEG або зміни режиму між кольоровим і монохромним зображенням прямо під час зйомки. Дозволяє змінювати користувацькі налаштування саме так, як зручно фотографу.

    Волого/пило/морозостійка та міцна конструкція

    Камера LUMIX G9 – це справжній танк, здатний протистояти важким польовим умовам. Завдяки морозостійкості аж до -10 градусів, а також волого-/пилозахисній конструкції кожне її з'єднання, диск режимів та кнопки готові протистояти важким погодним умовам. Армований каркас з литого магнію робить корпус камери легким та міцним, поєднуючи надійність та компактні розміри. Ця камера зможе витримати все, що зможете витримати ви.

    Живлення через USB допоможе продовжити час зйомки

    Камера підтримує живлення через USB. Оскільки продовжувати зйомку можна, підключившись до зарядного пристрою. Більше не потрібно хвилюватися про заряд акумулятора і можна повністю зосередитися на процесі зйомки. Вкрай важлива функція для зйомки дикої природи, при якій часто необхідно дуже довго чекати ідеальний знімок.

    Високопродуктивний затвор

    Гарантована кількість спусків затвора складає приблизно 200 тисяч разів. Він не лише забезпечує високу швидкість спрацьовування (макс. 1/8000 секунди) при зйомці об'єктів, що рухаються і швидкоплинних подій, а й красиве розмиття кадру в разі використання об'єктивів зі швидкою діафрагмою навіть при зйомці на вулиці.

  • Характеристики
    • Автоспуск 2 с; 10 с
    • Витримка 1/8000 - 60 с
    • Еквівалентна чутливість ISO 100 - 25600
    • Загальна кількість пікселів 21.77 Мп
    • Компенсація експозиції +/- 5 EV
    • Комплектація Без об'єктива (Body)
    • Максимальна роздільна здатність запису відео 3840 x 2160
    • Налаштування балансу білого Денне світло; Лампа розжарювання; Спалах; Установка кольорової температури в градусах; Тінь; Хмарність
    • Робочий діапазон автофокусування EV-4- EV18
    • Розмір матриці 4/3"
    • Розмір РК-екрану 3"
    • Система/точки фокусування 225 точок
    • Спалах Вбудований + башмак
    • Тип карт пам'яті SD/SDHC/SDXC
    • Тип матриці Live MOS (LMOS)
    • Тип фотокамер Дзеркальний
    • Формат запису знімків JPEG; RAW; DCF; EXIF2.31
    • Число ефективних пікселів 20.3 Мп
    • Режими роботи Видалення ефекту червоних очей; Повільна синхронізація; Автоматичний; Вимкнена
    • Співвідношення сторін 4:3
    • Джерело живлення DMW-BLF19
    • Інтерфейси підключення micro USB
    • Бездротове підключення WI-FI; Bluetooth
    • Вага 658 г
    • Колір Чорний
    • Бренд Panasonic
    • Країна виробник Китай
    • Гарантія 36 місяців
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження