Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №2 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №3 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №4 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №5 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №6 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №7 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №8 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №9 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №10 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №11
Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №2 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №3 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №4 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №5 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №6 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №7 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №8 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №9 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №10 Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA) фото №11
0
0 відгуків
Код: 0000073970

Цифрова фотокамера Canon EOS RP Body (3380C193AA)

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 3 платежі

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ 3 платежі

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 3 ПЛАТЕЖІ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +2 наступних. 

46 999 грн.
Головні характеристики
  • Байонет Canon RF
  • Вибір точки автофокусування Автоматичний; Ручний
  • Витримка 1/4000 - 30 с
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Canon EOS RP
    Компактна, легка і проста в керуванні повнокадрова бездзеркальна камера для творчих особистостей, які завжди в русі.

     

    Сила творчості та сучасні технології
    Canon EOS RP — це повнокадрова бездзеркальна камера в компактному і легкому корпусі EOS R, яка відкриває перед вами безмежні творчі можливості та дає змогу створювати світлини нового рівня.

     

    Доступна кожному
    Подивіться, які результати з Canon EOS RP демонструють аматори фотографії, і дізнайтеся, як вони використовують переваги повнокадрової бездзеркальної системи з об'єктивами EF і EF-S дає змогу отримувати зображення з високим рівнем деталізації і глибини.

     

    Компактний корпус зі зручним кріпленням об'єктива
    Canon EOS RP — це практична бездзеркальна повнокадрова камера з неймовірним творчим потенціалом, який забезпечується завдяки об'єктивам RF нового покоління. Великий діаметр, швидкий час відгуку і короткий задній відрізок кріплення RF стануть ідеальним початком у вашій роботі з повнокадровою системою майбутнього.

     

    Новий стандарт повнокадрового знімання
    26.2-мегапіксельний датчик зображення CMOS, встановлений у камері Canon EOS RP, дає змогу знімати за слабкого освітлення, а процесор DIGIC 8 і вбудована функція DLO дають змогу витрачати менше часу на постоброблення зображень.

     

    Новий погляд на фотографію
    Canon EOS RP дає змогу по-новому поглянути на переваги повнокадрового знімання. Знімкуйте за допомогою спеціальної лінійки повнокадрових об'єктивів RF або об'єктивів EF і EF-S, які можна під'єднати до камери з допомогою адаптера без втрати оптичної якості.

     

    Зручність рівня EOS
    Зручна ручка, зроблена в стилі EOS, сенсорний екран із високою роздільною здатністю з можливістю регулювання кута нахилу, електронний OLED-видошукач і компактний і легкий корпус вагою лише 485 г виводять ергономіку на нов

     

    Миттєве фокусування на будь-якому об'єкті
    Dual Pixel CMOS AF забезпечує розширену зону і найвищу у світі швидкість автофокусування** (лише 0.05 сек) завдяки вибору з 4779 доступних позицій автофокусу, а також можливість виконувати роботу об'єктива за освітлення до -5 EV***. Автофокусування на очах забезпечить чіткість портретів, а брекетинг фокусування — максимальну глибину різ

     

    Гнучке знімання та прості можливості під'єднання
    Від фотознімання в тихому режимі до керування камерою дистанційно за допомогою Wi-Fi. Не проґавте жодну подію, використовуючи серійне знімання зі швидкістю до 5 кадрів/сек, а також можливість обробляти зображення прямо в камері та публікувати їх через застосунок Canon Camera Connect.

     

    Створюйте якісні відео за допомогою стабілізації зображення
    Плавне фокусування Dual Pixel CMOS AF і система стабілізації Movie Digital IS дасть вам змогу насолоджуватися якісними відео з роздільною здатністю до 4K за допомогою різних кодеків, які прості у використанні та редагуванні. Роз'єми для мікрофона та навушників забезпечують повне керування звуком, а сенсорний РК-екран із можливістю регулювання кута нахилу дає змогу побачити об'єкт у кадрі з будь-якого кута.

    • Відео роздільної здатності Full HD і 4K.
    • Точна технологія Dual Pixel CMOS AF у Full HD, а також посилення контурів у разі ручного фокусування.
    • Створюйте максимально плавні відеоролики завдяки цифровій стабілізації за 5 осями.

     

    Canon RF 24-105mm F4L IS USM
    Універсальний зум-об'єктив 24-105 мм, що пропонує фотографам і відеографам ідеальний баланс продуктивності, портативності та якості зображення.

     

    Баланс між портативністю й продуктивністю
    Цей зум-об'єктив 24-105 мм замінює собою ширококутний, портретний і телеоб'єктив. Стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, забезпечує різкість за слабкого освітлення, а автофокусування з приводом Nano USM дасть змогу фотографам і відеографам реалізувати додаткові творчі можливості.

     

    Чудовий об'єктив для...

    • Портретна фотографія. Об'єктив RF 24-105mm F4L IS USM прекрасно підходить для створення чітких портретів завдяки стабілізатору зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки. Легко міняйте фокусну відстань без корекції експозиції завдяки постійній максимальній діафрагмі f/4.
    • Подорожі. Цей об'єктив стане незамінним супутником у подорожах: надійна конструкція, що вирізняє об'єктиви L-серії, дасть змогу вам не турбуватися про пил та вологу, а легкий корпус не обтяжить
    • Творіть щодня. RF 24-105mm F4L IS USM стане чудовим об'єктивом для блогерів і шанувальників фотографування. Кільце керування на об'єктиві дасть змогу інтуїтивно керувати налаштуваннями камери.

     

    Максималь
    Об'єктив RF 24-105mm F4L IS USM відкриває широкі творчі можливості та забезпечує неймовірні результати. Діапазон фокусних відстаней 24-105 мм дає змогу створювати як портрети, так і пейзажі, домагаючись чудових кадрів без зміни об'єктиву. Максимальна діафрагма f/4 доступна за всім діапазоном зумування.

     

    Чудові робочі показники
    Асферичні й ультранизькодисперсійні (UD) оптичні елементи забезпечують чудову різкість, яка зберігається навіть під час запису з рук в умовах слабкого освітлення, завдяки 5-ступевому стабілізатору зображення. Асферичні лінзи об'єктива компенсують спотворення й сферичні аберації, а також забезпечують компактний дизайн.

     

    Завжди чіткі знімки
    Точне й безшумне автофокусування з приводом Nano USM. Фотографи оцінять швидкість, з якою досягається максимальна різкість, а відеографам сподобається плавний перехід фокусу, який забезпечує ця сучасна технологія.

     

    У будь-який час у будь-якому місці
    Бувши об'єктивом L-серії, RF 24-105mm F4L IS USM вирізняється надійною й стійкою до погодних дій конструкцією, яка дає змогу впевнено фотографувати за будь-яких умов. Флюоринове покриття на передньому та задньому елементах об'єктива полегшує їхнє очищення. Цей об'єктив є по-справжньому практичним рішенням для подорожей.

     

    * Включно з акумулятором і картою пам'яті.
    ** Станом на 13 лютого 2019 року, серед цифрових бездзеркальних камер зі змінними об'єктивами, повнокадровим датчиком зображення, еквівалентним 35 мм, й автофокусуванням із визначенням контр Розраховано на підставі вимірів швидкості автофокусування, зроблених відповідно до рекомендацій CIPA (різниться залежно від умов знімання і об'єктива, що використовується). Застосовувалася власна методика вимірювань. Умови вимірювання: EV12 (температура довкілля/ISO 100), ручний режим, об'єктив RF 24-105 мм F4L IS USM (з фокусною відстанню 24 мм) з такими параметрами: спрацьовування затвора за кнопкою, 1-точкове автофокусування (центральне), покадрове автофокусування.
    *** Центральна точка, у разі використання RF 50 мм F1.2L USM.

     


    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
    • Байонет Canon RF
    • Вибір точки автофокусування Автоматичний; Ручний
    • Витримка 1/4000 - 30 с
    • Загальна кількість пікселів 26.2 Мп
    • Комплектація Без об'єктива (Body)
    • Лінійка EOS RP
    • Максимальний розмір знімка 6240 x 4160
    • Режими автофокусування Автоматичний; Точкове; Ручне
    • Розмір матриці 35.9 х 24.0 мм
    • Розмір РК-екрану 3"
    • Спалах Вбудований + башмак
    • Стабілізація Оптична
    • Сумісність з об'єктивами Canon RF
    • Тип автофокусу Ручний; Авто
    • Тип затвору Електронний
    • Тип карт пам'яті SD/SDHC/SDXC
    • Тип кольороваго фільтра Основні кольори
    • Тип матриці КМОП (CMOS)
    • Тип фотокамер Дзеркальний
    • Формат запису знімків JPEG; RAW; DPOF
    • Число ефективних пікселів 26.2 Мп
    • Штативне гніздо Стандарте
    • Джерело живлення LP-E17
    • Інтерфейси підключення USB; Mini HDMI
    • Ємність акумулятора 250 кадрів
    • Бездротове підключення WI-FI; Bluetooth
    • Матеріал корпусу Магнієвий сплав
    • Колір Чорний
    • Бренд Canon
    • Країна виробник Китай
    • Гарантія 24 місяця
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження