Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Портативна колонка HiFuture ripple.black Портативна колонка HiFuture ripple.black фото №2 Портативна колонка HiFuture ripple.black фото №3 Портативна колонка HiFuture ripple.black фото №4
Портативна колонка HiFuture ripple.black Портативна колонка HiFuture ripple.black фото №2 Портативна колонка HiFuture ripple.black фото №3 Портативна колонка HiFuture ripple.black фото №4
0
0 відгуків
Код: 0000113393

Портативна колонка HiFuture ripple.black

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 ПЛАТЕЖІВ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

1 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Оснащений ультрасучасними технологічними компонентами, RIPPLE оснащений інноваційними перетворювачами, які обіцяють забезпечити кришталево чистий звук.

    Ця портативна бездротова колонка забезпечує чітку передачу інструментів, нюанси вокалу та збалансовані високі та низькі частоти.

    RIPPLE блискуче налаштовує та оптимізує звук. Незалежно від того, чи він стоїть вертикально, вниз або висить на рюкзаку, динамік завжди буде відтворювати збалансоване звучання.

    Бездротова колонка RIPPLE Wireless із силіконовим покриттям спеціально створена, щоб зробити вашу пригоду незабутньою. Він має міцну зовнішню текстуру, яка гарантує, що він не відшаровується і не відшаровується, а також стійкий до іржі.

    RIPPLE забезпечує відмінну якість відео та фільмів, оскільки має кращу звукову сцену та меншу затримку на пристроях Android та iOS. Однак деякі програми компенсують затримку, тому ваш реальний досвід може відрізнятися.

    Якість складання RIPPLE відіграє важливу роль у відтворенні звуку. Він є поєднанням ретро-підсилювачів і твітерів, поміщених у менший форм-фактор.

    Ретельно протестований на відповідність рейтингу IPX7, RIPPLE використовує пило- та водонепроникну технологію зсередини. Неважливо, якщо ви поринете його у воду або на курну платформу, він продовжить грати і максимально збільшить ваш вимірювач вібрації.

    Чи плануєте насолодитися приголомшливим видом на озеро? RIPPLE забезпечує до 12 години автономної роботи, чого вистачає на достатній період часу. Портативна бездротова стовпчик стане гарним доповненням до вашої вечірки.

    У RIPPLE використовується технологія TWS pair-to-play, яка дає можливість одночасного підключення двох динаміків і подвоєння гучності навколишнього звуку.

    Завдяки підтримці бездротової мережі до 5.3, він забезпечує простоту підключення. RIPPLE дозволяє підключити пристрій до смартфона/настільного комп'ютера/планшета та дозволяє насолоджуватися музикою в дорозі.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Портативна колонка Grunhelm GW-321-BL

2 810 грн.

-32%

1 899 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження