Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Пральна машина  Haier HWD80-B1497 Пральна машина  Haier HWD80-B1497 фото №2 Пральна машина  Haier HWD80-B1497 фото №3 Пральна машина  Haier HWD80-B1497 фото №4
Пральна машина  Haier HWD80-B1497 Пральна машина  Haier HWD80-B1497 фото №2 Пральна машина  Haier HWD80-B1497 фото №3 Пральна машина  Haier HWD80-B1497 фото №4
0
0 відгуків
Код: 0000110916

Пральна машина Haier HWD80-B1497

26 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
З цим товаром купують
  • I-Pro Series 7
    Пральні машини Haier серії I-Pro 7 (979) створені для того, щоб ви могли досягти професійних результатів прання в комфорті власного будинку. Завдяки повному набору функцій для покращення якості прання ви гарантовано зменшите рівень шуму та енергоспоживання, а також заощадите час, навіть завдяки точному настроюванню тривалості циклів. Ось чому Haier I-Pro Series 7 є ідеальною відповіддю на потреби найвибагливіших користувачів.

     

    Довговічна робота пральної та сушильної машин
    Двигуни Direct Motion з електромагнітами забезпечують більшу потужність та ефективність (до класу енергоефективності А). Така конструкція також знижує рівень шуму та вібрації, оскільки вони зведені до мінімуму, і значно підвищує довговічність.

     

    Сертифіковані результати професійної гігієни
    Відчуйте професійну дезінфекцію завдяки унікальній функції I-Refresh, яка забезпечує ще глибше очищення без використання інтенсивних циклів миття. Джерело: VDE Laboratories, Німеччина – тест, проведений на програмах Cotton + I-Refresh для золотистого стафілокока та кишкової палички. Результати: зменшення кількості золотистого стафілококу на 99,91% та кишкової палички на 99,94%.

     

    Професійний догляд за одягом у домашніх умовах
    Інноваційна функція i-Refresh освіжає навіть найделікатніші тканини, включаючи шерсть та шовк, за допомогою технології мікропари. Ця високоефективна технологія видаляє неприємні запахи, дрібний пил та алергени, одночасно зменшуючи кількість складок та пом'якшуючи тканини.

     

    Підвищена гігієна прання
    Надзвичайно корисна інтелектуальна система Dual Spray компанії Haier є автоматичною системою очищення пральної машини, яка активується в кінці кожного циклу прання. Це не тільки забезпечує більш гігієнічне прання, а й підвищує довговічність приладу у довгостроковій перспективі.

     

    Повний вперед для кращого видалення плям 
    Ця розумна функція пральних та сушильних машин Haier розподіляє пару та миючий засіб усередині барабана, розпушуючи волокна тканини та допомагаючи видаляти стійкі забруднення та плями. Але це ще не все - дія пари також робить прасування набагато простіше, якщо не зовсім непотрібним, дозволяючи вам заощадити більше часу на улюблені речі!

     

    Антибактеріальний захист приладу
    Унікальне покриття, що захищає найчутливіші ділянки пральних машин Haier. Антибактеріальна обробка (ABT) захищає від плісняви ​​та бактерій такі чутливі місця, як ящик для миючих засобів та ущільнення завантажувального отвору, підвищуючи гігієнічність циклу прання до 99%.

     

    Турбота про делікатні тканини
    Барабан пральної машини Haier має поверхню, призначену для того, щоб навіть найделікатніші тканини залишалися в ідеальному стані, незалежно від того, скільки разів ви їх перете. Спеціальні подушечки забезпечують м'яке ковзання білизни по поверхні під час обертання барабана, не зачіпаючись за неї і залишаючись в ідеальному стані. Це дозволяє довше насолоджуватися улюбленим одягом.

     

    Підсвічування, щоб нічого не забути
    Завдяки зручному підсвічуванню всередині барабана ви можете легко закладати та виймати білизну, не залишаючи нічого всередині. Попрощайтеся з пошуком загублених шкарпеток!

     

    Виняткова ефективність завдяки автоматичному зважуванню
    Внутрішні цифрові ваги зважують білизну та автоматично встановлюють необхідну витрату води та тривалість циклу. Двигун Direct Motion також чудово працює при невеликому завантаженні, гарантуючи чудові результати та мінімальне споживання енергії. Це ще одне інтелектуальне рішення від Haier, яке справді приносить користь.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження