Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Навушники Pixus Band white Навушники Pixus Band white фото №2 Навушники Pixus Band white фото №3 Навушники Pixus Band white фото №4 Навушники Pixus Band white фото №5 Навушники Pixus Band white фото №6 Навушники Pixus Band white фото №7
Навушники Pixus Band white Навушники Pixus Band white фото №2 Навушники Pixus Band white фото №3 Навушники Pixus Band white фото №4 Навушники Pixus Band white фото №5 Навушники Pixus Band white фото №6 Навушники Pixus Band white фото №7
0
0 відгуків
Код: 0000110720

Навушники Pixus Band white

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 ПЛАТЕЖІВ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

699 грн.
-14%
599 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Pixus BAND СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН та 20 ГОДИН МУЗИКИ!
    Сучасні та стильні Bluetooth навушники Pixus BAND створені, щоб ви могли відчути всі переваги бездротового звуку та зв’язку! Pixus BAND – це якісний звук, аж 6 годин поспіль, лише на одному заряді, а завдяки кейсу навушники можна підзарядити ще до двох разів. Таким чином, в сумі ви отримаєте аж до 20 годин улюбленої музики. Забудьте про заплутані дроти навушників, або вічні та довгі підзарядки навушників в кейсі. Разом з Pixus BAND ви зможете багато годин насолоджуватися якісним звуком при перегляді відео чи фільмів, а також довго розмовляти через вбудований мікрофон та динамік не дістаючи телефон з кишені. Підзарядка в кейсі триває всього до однієї години, таким чином за одну годину підзарядки ви отримаєте аж до 6 годин улюбленої музики!

     

    ГУЧНИЙ ТА ЯКІСНИЙ ЗВУК
    Навушники Pixus BAND поєднують в собі сучасний дизайн та дійсно якісний та гучний звук. Pixus BAND видають об’ємний, гучний звук з яскраво вираженим Басом! Дані налаштування ідеально підходять для «клубної музики» з потужними DJ сетами. Інші жанри, особливо де є Бас також будуть чудово звучати в навушниках BAND. Якісний та деталізований звук досягається завдяки сучасному чіпу та кодеку AAC. Чутливість динаміків складає 105 dB, опір динаміків – 16 Ω. Pixus BAND поєднує стильний дизайн та потужний звук саме для вас!

     

    BLUETOOTH 5.3, ШВИДШЕ та КРАЩЕ!
    Навушники Pixus BAND обладнані новим Bluetooth чіпом, який підтримує сучасну версію Bluetooth 5.3. Разом з навушниками BAND та Bluetooth 5.3 ви отримаєте: 4-кратний діапазон і 8-кратний обсяг даних, який можна передавати без затримок і фальстартів та збільшення швидкості роботи удвічі. З’єднання навушників BAND з вашим смартфоном буде відбуватися швидше, затримки звуку та відео при динамічних кадрах та в іграх будуть також значно менші, фактично непомітні, в порівнянні з навушниками на Bluetooth 5.1 чи 5.0. А ще, енергоспоживання в Bluetooth 5.3 знижено, з режиму очікування пристрій переходить в активний режим швидше, навіть ніж при Bluetooth 5.2. Радіус прийому Bluetooth сигналу навушників Pixus BAND складає до 10 метрів на відкритій місцевості. Швидше, краще, більше – не втрачай момент отримати все найкраще з Pixus BAND!

     

    КОМПАКТНИЙ РОЗМІР
    Bluetooth навушники Pixus BAND надзвичайно зручно завжди тримати при собі. Кейс легко поміщається на долоні, навіть невеликої руки, а загальна вага двох навушників і кейсу складає всього 40.3 грами! Матовий чорний або білий пластик кейсу дуже приємний на дотик і не збирає відбитки пальців та пил. Pixus BAND – це не тільки технологічний гаджет, а ще й стильний аксесуар, яким приємно та зручно користуватися. Навушники Pixus BAND – музика завжди з вами!

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Навушники A4Tech HS-100

599 грн.

Навушники Edifier K800 Black

599 грн.

Навушники Ergo BT-490 Black

599 грн.

Навушники Hoco W42 Cat ears BT headphones Crystal Blue

759 грн.

-21%

599 грн.

Навушники Hoco W43 Adventure Blue

759 грн.

-21%

599 грн.

Навушники Hoco W43 Adventure White

759 грн.

-21%

599 грн.

Навушники Pixus Band black

699 грн.

-14%

599 грн.

Навушники Promate Jewel aqua

899 грн.

-33%

599 грн.

Навушники XO X19 White

599 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження