Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Сушильна машина Siemens WQ45B290UA Сушильна машина Siemens WQ45B290UA фото №2 Сушильна машина Siemens WQ45B290UA фото №3
Сушильна машина Siemens WQ45B290UA Сушильна машина Siemens WQ45B290UA фото №2 Сушильна машина Siemens WQ45B290UA фото №3
0
0 відгуків
Код: 0000110327

Сушильна машина Siemens WQ45B290UA

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 3 платежі

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ 3 платежі

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 3 ПЛАТЕЖІ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +2 наступних. 

47 899 грн.
Головні характеристики
  • Бренд Siemens
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Сушильна машина конденсаційного типу з великим барабаном із нержавіючої сталі, розроблена для надійного сушіння білизни. Вона пропонує різноманітні програми, включаючи "Бавовна", "Синтетика", "Постільна білизна", "Гігієнічна" та інші. Ця сушарка має високий рівень енергоефективності із класифікацією A+++, а також технологію сенсорного сушіння для досягнення оптимальних результатів. Ви можете керувати нею дистанційно за допомогою програми Home Connect, зберігати улюблені налаштування та користуватися зручністю функцій, таких як відкладений старт та блокування від дітей. Також передбачено наявність антивібраційних смуг та можливість відведення конденсату безпосередньо в каналізацію. Загалом, ця сушарка надає ефективне та зручне сушіння білизни.

     

    Автоматично видаляє ворс
    Самоочисний конденсатор selfCleaning condenser піклується про ваш час, самостійно прибираючи ворс. Вам потрібно лише випорожнити контейнер, коли він заповниться.

     

    Все під контролем
    Нехай сушіння не впливає на ваші плани. Просто виберіть необхідні параметри в програмі Home Connect - і сушіння почнеться у зручний для вас час. Де б ви не були, у потрібний момент ваші речі будуть висушені та готові.

     

    Слідкуйте за роботою своєї сушильної машини
    Завдяки Home Connect ви можете стежити за параметрами сушильної машини та отримувати сповіщення про завершення програми, навіть якщо ви не вдома.

     

    Відстежуйте стан сушильної машини та керуйте нею на відстані
    Технології невпинно рухаються вперед та сприяють появі нових розумних приладів. Завдяки побутовій техніці Siemens з підтримкою Wi-Fi та додатку Home Connect, ви можете цілком відчути ці технологічні досягнення у себе вдома. Розумні прилади та інтуїтивний додаток доповнюють один одного і мають безліч корисних функцій. Вони звільняють час, відкривають нові можливості і роблять повсякденне життя зручнішим.


     

    Сушіть більше за менший час
    Навіщо чекати? Ваша сушильна машина з функцією Спіді-Пак гарантує швидке сушіння, незалежно від того, яку програму сушіння ви використовуєте.


     

    Безпечне та точне сушіння
    Розумні рецептори стежать за сушінням, піклуючись про стан ваших речей. Завдяки контролю температури тканина не перегріватиметься, а контроль вологості не дасть їй пересохнути. Сушіння також буде економним, тому що цикл не працюватиме довше за потрібне, а речі матимуть менше складок, що додатково заощадить енергію і час на прасуванні.


     

    Бережне сушіння спеціальних тканин: програма "Верхній одяг"
    Тканини з особливими властивостями вимагають дбайливого відношення не тільки під час прання, а й при сушінні. Особливо чутливе місце такого одягу – шви. Для захисту програма "Верхній одяг" використовує незмінно низьку температуру сушіння.


     

    Перша 40-хвилинна програма сушіння від Siemens: "Супер40"
    Білизна, випрана з використанням програми "Супер40", сушиться всього за 40 хвилин завдяки особливому рівню температури та оптимізації перебігу фази охолодження.


     

    Надзвичайно м'яке та дбайливе сушіння: барабан softDry
    Унікальна нова конструкція барабана softDry також забезпечує безперервний приплив повітря та постійну температуру. Хвилясті захоплення барабана створюють потужний кругообіг теплого повітря всередині і дбайливо розподіляють білизну. Завдяки новій структурі барабана білизна ковзає його поверхнею, ніби повітряною подушкою.

  • Характеристики
    • Бренд Siemens
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження