Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Морозильна камера Gorenje FN619EABK6 Морозильна камера Gorenje FN619EABK6 фото №2 Морозильна камера Gorenje FN619EABK6 фото №3
Морозильна камера Gorenje FN619EABK6 Морозильна камера Gorenje FN619EABK6 фото №2 Морозильна камера Gorenje FN619EABK6 фото №3
0
0 відгуків
Код: 0000110321

Морозильна камера Gorenje FN619EABK6

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

25 699 грн.
Головні характеристики
  • Бренд Gorenje
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Бездоганна чистота без зусиль
    Інноваційне глянсове гладке покриття всередині відділень забезпечує легке чищення холодильників із морозильними камерами Gorenje GardenFresh, щоб їжа зберігала поживні властивості та не псувалася.


     

    Спеціальний ящик для легкого доступу до заморожених продуктів
    Завдяки спеціально розробленому ящику у вигляді лотка у відсіку морозильної камери добре видно всі заморожені продукти. Навіть ті, які зберігаються в самому кінці, не залишаються непоміченими. Ящик розташований у верхній частині морозильної камери. Його можна вийняти до самого кінця і дістати все, що там зберігається.


     

    Легке відкривання
    Ергономічна ручка приладу з вбудованим механізмом відкривання забезпечує зручне та легке відкривання дверцят. Справжні матеріали та ретельно продумане розташування забезпечують хороше захоплення і приємний зовнішній вигляд.

     

    Економія енергії
    У разі тривалої відсутності морозильну скриню можна налаштувати на роботу в енергоощадному режимі, оскільки дверцята постійно закриті.

     


    Швидке заморожування
    Функція FastFreeze заморожує продукти за температури -24 °C, щоб зберегти більшу частину мінералів. Приблизно через 2 дні ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення.


     

    Стабільний, тихий і міцний
    Інверторні компресори тихіші, міцніші та споживають менше енергії порівняно зі звичайним компресором. Вони краще і швидше адаптуються до змін температури всередині холодильника, зокрема під час відкривання дверцят, що означає менші коливання температури та кращі умови зберігання продуктів.

     

    Електронне керування за допомогою LED-дисплея
    Електронне керування за допомогою LED-дисплея на морозильній камері дає змогу встановити температуру зовні приладу зручним і комфортним для користувача способом. Дисплей керування також дає змогу активувати функцію FastFreeze на морозильній камері. У разі різкого підвищення температури на обох дисплеях загориться спеціальний сигнал, а також пролунає звуковий сигнал.


     

    Грамотне розташування та ефективність освітлення
    Світлодіоди забезпечують чудове й ефективне освітлення в морозильних камерах. Їх термін експлуатації в тридцять разів перевищує термін звичайних ламп. Крім того, завдяки світлодіодному освітленню економиться до десяти разів більше електроенергії.


     

    Ідеальний мікроклімат на кожній полиці
    Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря в морозильній камері, підтримуючи його оптимальну циркуляцію та найкращі умови зберігання продуктів.


     

    Досить виснажливого розморожування!
    Одна з найкращих систем охолодження на ринку, встановлена в морозильній камері, запобігає накопиченню льоду та інею, щоб знизити споживання електроенергії. Завдяки цьому простір використовується оптимальним чином, а морозильну камеру не потрібно розморожувати й очищати. Пакети та окремі заморожені продукти не злипаються, що дає змогу підтримувати порядок у морозильній камері.


     

    Немає обмежень на відкриття дверцят
    Завдяки функціональності відкриття дверцят морозильної скрині під прямим кутом, усі полиці та шухляди можуть бути повністю висунуті. Таке рішення ідеально підходить для морозильних скринь, розташованих біля бічної стіни, або поруч зі стільницею чи іншим приладом.

     

    Достатньо місця для зберігання індички
    Це найбільша шухляда морозильної камери та всього пристрою, яка ідеально підходить для зберігання великих продуктів, як-от індичка, кілька піц або навіть тортів.


     

    Більший простір
    Велика місткість для зберігання - це тенденція сучасних холодильних пристроїв. Це найкраще рішення для зберігання великої кількості продуктів. Велика місткість дає змогу краще впорядкувати продукти, наочніше бачити, що є в холодильнику, і менше викидати загублені та зіпсовані продукти. До того ж чим більше продуктів можна зберігати, тим менше часу потрібно витрачати на покупки.


     

    Оптимальна ефективність за низьких температур
    Сильний холод не стане на заваді під час використання цієї морозильної шафи, оскільки вона відмінно працює, навіть коли температура зовні опускається до -15 °C. Тому вона ідеально підходить для встановлення в гаражі або погребі.

  • Характеристики
    • Бренд Gorenje
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження