Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №2 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №3 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №4 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №5 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №6 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №7 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №8
Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №2 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №3 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №4 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №5 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №6 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №7 Пральна машина  Gorenje WPNA84ATSWIFI3 фото №8
0
0 відгуків
Код: 0000110247

Пральна машина Gorenje WPNA84ATSWIFI3

19 899 грн.
Головні характеристики
  • Максимальне завантаження 8 кг
  • Тип завантаження Фронтальна
  • Тип двигуна Інверторний
  • Максимальна швидкість віджиму 1400 об/хв
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
З цим товаром купують
  • Зроблено в ЄС
    Пральні машини Gorenje спроєктовані, розроблені та виготовлені в Європі командою фахівців з використанням найсучасніших технологій. Кожен прилад ретельно виготовляється, щоб задовольнити ваші потреби.

     

    Все про вашу пральну машину одним натисканням кнопки
    Спростіть своє життя та отримайте всі можливості для керування та перевірки пральної машини через додаток на вашому мобільному пристрої. Дистанційне керування, мобільні сповіщення та замовлення квитків - це функції, які дозволяють вам керувати всіма операціями пральної машини більш плавно та швидко з будь-якого місця.

     

    Ефективний віджим, низьке енергоспоживання та тиха робота.
    Gorenje з гордістю пропонує асортимент пральних машин з потрійним рейтингом А за енергоефективність (рейтинг А), низький рівень шуму та відмінну ефективність віджиму. Низький рівень шуму цих машин робить їх ідеальним вибором для тих, хто хоче використовувати їх вночі або в інших тихих ситуаціях, не турбуючи оточуючих. Наше прагнення до найвищої продуктивності та ефективності відображено в наших передових технологіях, включаючи інноваційний двигун Inverter PowerDrive, який зменшує вібрацію, шум і споживання енергії. Крім того, наша вдосконалена система віджиму гарантує, що ваш одяг буде рівномірно віджатий і з меншою кількістю складок.

     

    100% безпека захищає вашу оселю від затоплення
    Завдяки системі безпеки TotalAquaStop пральну машину можна безпечно експлуатувати вночі або навіть під час вашої відсутності зі 100% захистом від протікання води в машині та в трубі. У разі протікання система TotalAquaStop автоматично перекриває подачу води і повністю захищає ваш будинок від затоплення зі 100% безпекою.

     

    Глибоко очищені та гладенькі речі без ополіскувача

    Забудьте про кондиціонер для білизни! Додаткова обробка парою в кінці обраної програми значно зменшує кількість складок, неприємних запахів і бактерій. Ваш одяг буде ретельно очищеним, без складок і м'яким.

     

    Потужний, але тихий двигун
    Цей тихий, але дуже ефективний двигун був розроблений, щоб забезпечити тривалий термін служби вашої пральної машини та заощаджувати енергію при кожному пранні.

     

    Не турбуйтеся про забуту білизну
    Завдяки функції StopAddGo ви можете легко перервати цикл прання на початковій фазі, щоб додати або вийняти білизну.

     

    Нульовий ризик затоплення
    Завдяки функції безпеки AquaStop пральну машину можна безпечно експлуатувати вночі або навіть під час вашої відсутності. У разі протікання AquaStop автоматично перекриває подачу води і захищає ваш будинок від затоплення.

     

    Не потрібно повторювати власні налаштування
    Пральна машина запам'ятовує ваші налаштування циклу віджимання для кожної попередньо встановленої програми. Вона також може запам'ятати, якщо ви вибрали вищий рівень води або попереднє прання для певної програми. При повторному використанні тієї самої програми будуть запропоновані останні налаштування.

     

    Мінімізуйте складки на одязі
    Якщо ви не можете одразу вийняти білизну з пральної машини, не хвилюйтеся, ця функція запобігає подальшому утворенню складок на білизні. Функція Anti-Crease в пральних машинах Gorenje призначена для запобігання утворенню складок. Барабан обертається протягом 2 годин, щоб звести до мінімуму утворення складок на одязі після прання. Ви можете зупинити цю функцію в будь-який момент, натиснувши кнопку пуску/зупинки або увімкнення/вимкнення.

     

    Оптимальне дозування прального засобу для кожного завантаження
    DoseAid завжди допоможе вам знайти оптимальне дозування прального засобу, незалежно від обсягу завантаження, щоб ви могли бути впевнені, що використовуєте пральний засіб найбільш економно та безпечно для здоров'я.

     

    Кожна програма прання тепер виконується швидше, ніж будь-коли раніше.
    Ви завжди поспішаєте і нікуди не встигаєте? У пральних машинах Gorenje є функція FastWashing, яка була розроблена саме для такої ситуації. Ця функція дає можливість скоротити час прання. За допомогою цієї функції ви можете скоротити час прання за будь-якою програмою, включаючи попереднє прання та додаткову воду.

     

    Менше часу на прасування сорочок
    Програма ShirtsSteam спеціально розроблена для прання сорочок, щоб вони були не лише ретельно випрані, але й значно розгладжені, тож вам не доведеться витрачати багато часу на їхнє прасування.

     

    Три кроки - і ви готові до роботи
    Зручний інтерфейс з центрально розташованою кнопкою вибору дозволяє розпочати прання всього за 3 простих кроки: увімкніть пральну машину, виберіть програму та натисніть кнопку "Старт"! Немає підменю для вибору додаткових функцій і налаштувань, але ви можете вільно регулювати параметри на великому сенсорному інтерфейсі, щоб бути впевненими, що ваш одяг буде випраний так, як ви цього хочете.

     

    Більше ніякого тремтіння під час прання
    Підвищена стабільність і значно знижена вібрація завдяки бічним і донним пластинам StableTech призводять до значного зниження рівня шуму навіть на найвищих швидкостях віджимання.

     

    Ідеальний доступ
    Великі дверцята, виготовлені з цільного шматка пластику без гвинтів, забезпечують стабільність і запобігають дратівливому скрипу або поскрипуванню. Вони відчиняються на 180 градусів, максимально полегшуючи спорожнення та завантаження барабана.

     

    Ваші улюблені речі завжди готові до носіння
    Завдяки цій швидкій та інтенсивній програмі прання, розрахованій на половинне завантаження, вам знадобиться менше години, щоб випрати одяг.

     

    Безпека для допитливих дітей
    Під час прання дверцята залишаються заблокованими, тому навіть найдопитливіша дитина не зможе їх відкрити. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати, натиснувши спеціальну комбінацію кнопок, що унеможливлює випадкову зміну налаштувань.

     

    Делікатне поводження з кожною річчю
    Унікальний хвилеподібний малюнок барабана в поєднанні зі спеціальними хвилеподібними 3D-ребрами пом'якшує волокна, забезпечуючи дбайливе прання для ідеально чистої білизни з мінімальною кількістю складок.

     

    Більше ніяких набридливих звукових сигналів
    Пральні машини WaveActive дбайливо ставляться не лише до вашої білизни, але й до ваших вух. М'які тони повідомляють вам про вибрані вами функції або програми за допомогою ніжних звуків.

     

    Улюблені речі завжди під рукою
    Лише 20 хвилин - це все, що потрібно, щоб освіжити нову футболку та іншу менш забруднену білизну. Тож ваш улюблений одяг завжди готовий.

     

    Простий вибір за допомогою поворотного перемикача
    За допомогою поворотного перемикача можна швидко та легко вибрати програму прання. Світлодіодний дисплей робить обрану програму чітко видимою під будь-яким кутом і незалежно від зовнішнього освітлення.

     

    Завжди приємно пахне білизна
    Прання з пральним порошком при низьких температурах може призвести до створення ідеальних умов для розвитку бактерій, що, в свою чергу, може спричинити неприємний запах вашої білизни. Програма DrumClean усуває всі бактерії всередині машини і гарантує, що ваша білизна завжди буде пахнути свіжістю.

     

    Завжди свіжий одяг
    Ця унікальна програма використовує парогенератор для виробництва великої кількості пари, щоб освіжити одяг і полегшити прасування.

     

    Постійне розуміння стану вашої пральної машини
    Перевірка та постійне інформування про те, що відбувається з вашою пральною машиною, позбавляє вас від стресу.

     

    Практична для невеликих приміщень
    Хороші речі мають невеликі розміри. Моделі Slim від Gorenje мають ті ж функції, що і їхні великі аналоги, але вони менші та практичніші. Компактна двійня, яка поміститься будь-де, надасть вам більше свободи у повсякденних справах по дому.

  • Характеристики
    • Колір корпусу Білий
    • Тип Автомат; Повногабаритні 48-65 см
    • Тип установки Окремостоячий
    • Тип завантаження Фронтальна
    • Максимальне завантаження 8 кг
    • Максимальна швидкість віджиму 1400 об/хв
    • Тип двигуна Інверторний
    • Особливості Замочування; Відстрочка старту; Самодіагностика; Замок від дітей
    • Функції Вибір температури; Відстрочка прання; Злив; Старт/Пауза
    • Кількість програм 15
    • Програми прання Верхній одяг; Синтетика; Бавовна; Сорочки; Полоскання
    • Клас енергоспоживання A+++
    • Клас віджиму A
    • Клас прання A
    • Вага 72 кг
    • Висота 85 см
    • Ширина 60 см
    • Глибина 54.5 см
    • Бренд Gorenje
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Пральна машина Skyworth F60219D

23 999 грн.

-17%

19 999 грн.

Пральна машина Skyworth F70242SDS

24 999 грн.

-20%

19 999 грн.

Пральна машина Electrolux EW6T4272U

20 999 грн.

-6%

19 699 грн.

Пральна машина Bosch WAN28263UA

20 199 грн.

Пральна машина Siemens WM14N2L4UA

21 899 грн.

-11%

19 499 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження