Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №2 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №3 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №4 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №5 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №6
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №2 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №3 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №4 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №5 Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956) фото №6
0
0 відгуків
Код: 0000109872

Смарт-годинник Amazfit Bip 5 Pastel Pink (997956)

3 399 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Оновлена ОС 2.0
    Інтуїтивна ОС 2.0 представляє зручний користувальницький інтерфейс і більш плавний досвід управління і моніторингу. У вашому розпорядженні десятки ігор та додатків, які допоможуть вам не занудьгувати та полегшать комунікацію з навколишнім світом.

     

    Не відкладайте дзвінок
    Завдяки вбудованим мікрофону та динаміку ви завжди зможете відповісти на дзвінок, навіть якщо під рукою немає телефону. Bluetooth-з'єднання з телефоном дозволяє здійснювати дзвінки у будь-який час та в будь-якому місці.

     

    Alexa, привіт
    Віддавайте команди голосом, шукайте потрібну інформацію та контакти. Вбудований голосовий помічник Alexa завжди готовий швидко прийти на допомогу.

     

    Ранкова порція актуальної інформації
    Щоб ваш ранок завжди починався правильно, виберіть ту інформацію, яку хочете отримати насамперед. І ваш розумний годинник оновить дані і надасть вам актуальне зведення, як тільки ви прокинетеся.

     

    Зручний шопінг
    Більше жодних забутих або втрачених клубних та знижкових карток. Додавайте картки ваших улюблених магазинів та кафе і пред'являйте їх на касі прямо з екрану годинника, не виймаючи гаманця з сумки.

     

    Не забувайте про спорт
    З годинником Amazfit Bip 5 вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 120+ спортивних режимів, вимірюючи швидкість, відстань та частоту серцевих скорочень під час тренувань. 4 системи супутникового позиціонування допоможуть з високою точністю відстежувати ваші переміщення під час тренувань на відкритому повітрі. Налаштуйте годинник на зчитування актуальних показників тренування, і замість того, щоб дивитися, ви можете слухати про свої спортивні досягнення.

     

    Моніторинг здоров'я
    Інтегрована система високоточних оптичних датчиків одним натисканням вимірює основні показники здоров'я: рівень насичення крові киснем, серцевий ритм та тиск, щоб допомогти вам стежити за своїм самопочуттям у будь-якій ситуації та оперативно реагувати на зміни. Розумний моніторинг нічного сну з відстеженням фаз сну та їх тривалості допоможе вам оцінити якість відпочинку та виробити правильні звички для легкого засинання та покращення самопочуття. А моніторинг стресу підкаже, коли потрібно розслабитися та позбутися негативних емоцій. Зупиніться та зробіть дихальні вправи, щоб взяти стрес під контроль.

     

    Забудьте про часті підзарядки
    Ви зможете користуватися Amazfit Bip 5 до 10 днів без підзарядки при стандартних налаштуваннях та до 5 днів при інтенсивному використанні. Не думайте про підзарядку, просто живіть у своєму ритмі.


    Безліч корисних функцій на вашому зап'ясті
    Смарт – годинник Amazfit Bip 5 виводить якість вашого життя на новий рівень. Ви зможете керувати музикою на смартфоні прямо з екрана годинника. Повідомлення та сповіщення, отримані на смартфоні, відображатимуться на екрані Amazfit. Про вхідний дзвінок годинник повідомить вібрацією. Дізнавайтеся про прогноз погоди, встановлюйте будильник та нагадування, користуючись усіма можливостями розумного годинника на вашому зап'ясті.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження