Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Захисне скло Colorway 9H FC glue Anti-Spy Apple iPhone 14 Pro black (CW-GSFGASAI14P-BK) Захисне скло Colorway 9H FC glue Anti-Spy Apple iPhone 14 Pro black (CW-GSFGASAI14P-BK) фото №2
Захисне скло Colorway 9H FC glue Anti-Spy Apple iPhone 14 Pro black (CW-GSFGASAI14P-BK) Захисне скло Colorway 9H FC glue Anti-Spy Apple iPhone 14 Pro black (CW-GSFGASAI14P-BK) фото №2
0
0 відгуків
Код: 0000109750

Захисне скло Colorway 9H FC glue Anti-Spy Apple iPhone 14 Pro black (CW-GSFGASAI14P-BK)

239 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Загартоване скло ColorWay - це справді інноваційне рішення, призначене для бездоганного захисту дисплея вашого смартфона. У порівнянні зі звичайною плівкою, це скло має ряд переваг, які напевно вас здивують і порадують.

     

    Насамперед, загартоване скло ColorWay гарантує довгий термін служби, що перевищує той, що може надати плівка. Ви забудете про заміну захисту протягом тривалого часу, насолоджуючись неперевершеним захистом.

     

    Наступний важливий момент – тактильні відчуття. Завдяки технології гарту, це скло практично не відрізняється від оригінального екрану смартфона, що робить використання пристрою таким же приємним та комфортним, як без захисту.

     

    Перевага загартованого скла ColorWay проявляється і у захисті від подряпин та ударів. Ваш смартфон буде надійно захищений від повсякденних неприємностей, які можуть спричинити пошкодження екрану. Більше не потрібно турбуватися про випадкові падіння або дрібні пошкодження, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд пристрою.

     

    Крім того, загартоване скло має олеофобне покриття, яке максимально знижує сліди від пальців на екрані. Це дає можливість насолоджуватися чітким і яскравим зображенням без постійної необхідності протирати екран.

     

    Установка загартованого скла ColorWay – це процес, позбавлений головного болю. На відміну від плівки, ви можете бути впевнені, що уникнете неприємних бульбашок повітря. Просто слідуйте простим інструкціям, і ваше скло буде надійно зафіксовано, готове служити вам бездоганно.

     

    У комплекті із загартованим склом ви знайдете все необхідне для його встановлення: вологі та сухі серветки, акуратно упаковані в індивідуальній упаковці. Це гарантує, що ви отримаєте все в ідеальному стані готове до миттєвої установки.

     

    Доручіться за бездоганний захист вашого смартфона із загартованим склом ColorWay . Насолоджуйтесь впевненістю та спокоєм, знаючи, що ваш дорогоцінний гаджет захищений передовими технологіями та найвищою якістю.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження