Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 фото №2 Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 фото №3 Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 фото №4
Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 фото №2 Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 фото №3 Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600 фото №4
0
0 відгуків
Код: 0000099231

Портативна зарядна станція EcoFlow Delta max 1600

49 999 грн.
1205 USDT
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Домашнє резервне харчування, що розширюється.
    Один блок DELTA Max має ємність 1612 кВтг, яку можна розширити до 5.6 кВтг за допомогою додаткових розумних акумуляторів DELTA Max. Це означає, що коли світло вимикається, ви можете продовжувати живити свої важливі домашні пристрої, такі як холодильник та освітлення протягом кількох годин.

     

    Зручна та швидка подвійна зарядка
    DELTA Max безпечно та швидко заряджається від 0 до 80% всього за 1 годину. Якщо ви шукаєте швидший спосіб зарядити DELTA Max, ви можете комбінувати змінний струм з інтелектуальним генератором, змінний струм із сонячною батареєю або розумний генератор із сонячною батареєю.

     

    Живлення 99% ваших домашніх пристроїв
    Завдяки технології X-Boost EcoFlow DELTA Max може мати потужні пристрої потужністю до 3000 Вт. Це означає, що при відключенні електроенергії ви можете продовжувати живити холодильник, сушарку і т.д.

     

    Використовуйте силу сонця
    DELTA Max підключається до 2-х сонячних панелей EcoFlow потужністю 400 Вт для забезпечення максимальної швидкості зарядки 800 Вт. Завдяки діапазону напруги від 11 до 100 В та роз'єму MC4 ви також можете підключити інші сонячні панелі до вашого DELTA Max. Навіть у холодні чи похмурі дні інтелектуальний алгоритм відстеження максимальної точки потужності (MPPT) автоматично виявляє напругу та струм у режимі реального часу, щоб забезпечити вам оптимальну генерацію сонячної енергії протягом дня.

     

    Аварійне резервне харчування
    Катастрофи можуть статися в будь-яку пору року, іноді продовжуючи довше, ніж ми очікували. При тривалому відключенні електроенергії інтелектуальний генератор EcoFlow є аварійною опцією, яка інтегрується з DELTA Max. Він автоматично запускається, коли ваш DELTA Max досягає низького рівня заряду, заряджає ваш DELTA Max і самостійно зупиняє двигун, коли ваш DELTA Max досягає повного заряду. Це дає вам надійний варіант аварійного резервного копіювання, що спирається на мінімальне використання генератора.

     

    Контролюйте та керуйте споживанням енергії
    Контролюйте DELTA Max за допомогою програми EcoFlow. Пориньте в налаштування, щоб настроїти використання енергії або керувати DELTA Max віддалено.

     

    Кілька способів заряджання
    Існує кілька способів зарядити DELTA Max, де б ви не були. Якщо ви вдома, підключіть його до розетки змінного струму або сонячних панелей. Якщо ви в дорозі, зарядіть DELTA Max у своєму автомобілі або використовуйте сонячні батареї, якщо ви розбили табір. У надзвичайних ситуаціях під час відключення електроенергії підключіть DELTA Max до Smart Generator.
     

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

PowerPlant PB930852

45 999 грн.

-4%

43 999 грн.

PowerPlant PB930739

37 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження