Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №2 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №3 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №4 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №5
Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №2 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №3 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №4 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000107514

Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC RTX4080-O16G-NOCTUA

65 759 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Інженери ASUS і Noctua об'єднали зусилля, щоб поєднати два легендарні вентилятори NF-A12x25 PWM з індивідуальним тепловим рішенням на одній друкованій платі. 
    Ця потужна пара дозволяє ASUS GeForce RTX 4080 Noctua Edition робити менше шуму, ніж будь-які відеокарти з повітряним охолодженням у своєму класі. 
    Якщо ви цінитель Noctua , геймер або творець контенту, якому потрібен оптимальний баланс продуктивності та низького шуму, то це те, що вам потрібно.

    Передові графічні процесори на архітектурі NVIDIA Ada Lovelace із виділеними Тензорними ядрами четвертого покоління для трасування променів.
    NVIDIA DLSS 3 забезпечує прискорену продуктивність за допомогою штучного інтелекту.
    Відеокарта створена для потокового мовлення за допомогою NVIDIA Encoder , а програма NVIDIA Broadcast покращить ваш голос та відео у стримі за допомогою ІІ.

    Прохолода та тиша
    Кожен аспект від кожуха до теплорозподільника оптимізований для мінімізації шуму.

    Вентилятори NF-A12x25 PWM
    Два 120-мм вентилятори Noctua NF-A12x25 оснащені низькорезонансною крильчаткою з рідкокристалічного полімеру Sterrox , посиленою металом маточиною двигуна, стабілізованими підшипниками і спеціальною малошумною PWM-мікросхемою.

    Індивідуальний радіатор
    Оптимізована повітряна камера ефективно відводить тепло в масив ребер, який повністю використовує переваги вентиляторів Noctua NF-A12x25 .

    Удосконалення карти
    Додаткові вдосконалення, вперше застосовані у відеокартах ROG Strix та TUF Gaming серії GeForce RTX 40 , дозволяють ASUS GeForce RTX 4080 Noctua Edition забезпечувати продуктивність та довговічність на високому рівні.

    Технологія 0dB
    Удосконалений контролер зупиняє вентилятори при температурі GPU нижче 50 градусів Цельсія, дозволяючи вам насолоджуватися не дуже вимогливими іграми відносної тиші. У разі підвищення температури вентилятори автоматично запускаються знову.

    Технологія Auto-Extreme
    Це автоматизований процес, який знижує навантаження на компоненти і дозволяє уникнути використання жорстких хімікатів, що чистять, що призводить до зниження впливу на навколишнє середовище і підвищення надійності продукції.

    Dual BIOS
    Виберіть один із двох профілів охолодження за допомогою вбудованого перемикача прямо на самій платі. Режим Q за замовчуванням активує м'якшу криву вентилятора для зниження рівня шуму, а режим P пріоритет віддається нижчим температурам.

    Задня частина
    карти захищена міцною металевою панеллю з широким вентиляційним отвором для направлення гарячого повітря до витяжних шасі вентиляторів. Додатковий кронштейн для сокету забезпечує постійний тиск під час встановлення між плашкою та теплорозподільником. А задня пластина введення/виводу викована з нержавіючої сталі для надійного кріплення.

    Опора підтримки
    В комплект поставки входить тримач для відеокарти, який запобігає провисанню, а також викрутка для складання.

    ASUS GPU Tweak III став ще більш інтуїтивно зрозумілим та функціональним, ніж раніше. Перероблений інтерфейс став більш доступним завдяки об'єднанню основних функцій у централізовану панель приладів, а наш вольтажно-частотний тюнер був перероблений, щоб зробити розгін ще простіше. Додаткові можливості, такі як технологія вентиляторів 0dB , автоматична зміна профілів, екранний дисплей, що повністю настроюється, і можливість ведення журналу, дозволяють отримати максимальну віддачу від відеокарти.

    Resizable BAR - це вдосконалена функція PCI Express , яка дозволяє CPU отримати доступ до всього кадрового буфера GPU одночасно, що підвищує продуктивність у багатьох іграх.

    QuantumCloud - це безпечна та проста у використанні додаток, що дозволяє без особливих зусиль заробляти додаткові гроші за рахунок спільного використання обчислювальної потужності вашої відеокарти. Заробіток доступний через рахунок PayPal або WeChat, а QuantumCloud також підтримує безліч способів обміну, включаючи Steam. Крім того, QuantumCloud не збирає жодних особистих даних, тому ваша конфіденційність залишається під захистом. 

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження