Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №2 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №3 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №4 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №5
Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №2 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №3 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №4 Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000107512

Відеокарта Asus GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING ROG-STRIX-RTX4080-16G-GAMING

67 189 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Складові перемоги
    ROG Strix GeForce RTX 4080 задає новий стандарт геймерських відеокарт. Кожен її компонент підібраний для того, щоб розкрити повний потенціал новітнього графічного процесора та забезпечити максимальну продуктивність. Розпочалася ера мікроархітектури NVIDIA Ada Lovelace.

    Новий імпульс
    Більше та ефективніше. Розмір вентиляторів Axial-tech з двома кульковими підшипниками було збільшено, за рахунок чого сила повітряного потоку зросла на 23% у порівнянні з вентиляторами минулого покоління. Таким чином, досягається ефективне охолодження, висока продуктивність і низький рівень шуму.

    Продумане охолодження
    Два бічні вентилятори обертаються проти годинникової стрілки, щоб мінімізувати турбулентність і максимально збільшити проходження повітря через радіатор. Коли температура графічного процесора опускається нижче 50°С, усі три вентилятори зупиняються, що дає змогу грати в легкі ігри або виконувати нескладні завдання в тиші. Вентилятори запускаються знову, коли температура зростає до 55°С, і працюють згідно з налаштованою кривою швидкості, яка збалансовує продуктивність і характеристики шуму.

    Масивний радіатор
    Великий радіатор має спеціальну конструкцію, що ефективно розсіює тепло, згенероване графічним процесором GeForce RTX 4080. Тепле повітря від радіатора відводиться трьома вентиляторами Axial-tech.

    Максимальний ефект
    Парова камера має фрезеровані канавки, через які теплові трубки заходять усередину блоку, а не спресовуються, як у звичайних блоків. Таке рішення сприяє більш ефективній передачі тепла до системи ребер. У порівнянні з іншими модулями, де так само застосовується комбінація парової камери та теплових трубок, зниження температури графічного процесора досягає 5°С (за теплового навантаження 500 Вт).

    Завжди напоготові
    Цифрова система живлення з високоякісними силовими модулями, які підтримують високий струм, і конденсаторами з гарантованим безвідмовним часом роботи 15 тисяч годин (за температури 105°С) забезпечує солідний запас для стабільного розгону.

    Компактна потужність
    Завдяки оптимізації розміщення компонентів і доріжок розміри друкованої плати відеокарти було зменшено. Перевага такого рішення у мінімізації втрат енергії та можливості використовувати для відведення теплоти великий вентиляційний отвір у підсилювальній пластині.

    Міцність і надійність
    Високоякісна лита рама, кожух і захисна пластина з тильної сторони відеокарти підсилюють друковану плату та спрямовують потік повітря.

    Продумана конструкція
    Усе це разом допомагає GeForce RTX 4080 досягти максимальної продуктивності.

    Додаткова перевага
    Пара роз’ємів FanConnect призначені для підключення корпусних вентиляторів із ШІМ-регулюванням, чия швидкість буде змінюватися в залежності від температури центрального або графічного процесора. Це рішення дає користувачеві більше можливостей з організації ефективного охолодження не тільки відеокарти, але й усього комп’ютера.

    Якість гарантовано
    Спеціальний кронштейн забезпечує постійний тиск між графічним чипом та основою радіатора. Монтажна планка пристрою виконана з нержавіючої сталі. Також можна відзначити зручно розташований перемикач двох профілів BIOS, за допомогою якого вибирається режим роботи вентиляторів Axial-tech (продуктивний або тихий).

    Швидка діагностика
    Дізнайтеся, чи надає ваш блок живлення достатню потужність. Відеокарта ROG Strix GeForce RTX 4080 оснащена високошвидкісною схемою, яка постійно контролює вхідну напругу, що надходить від блоку живлення, і за допомогою зручно розташованих світлодіодів сигналізує про потенційні проблеми з живленням або підключенням кабелю.

    Висока надійність
    Технологія Auto-Extreme – це автоматизований процес виробництва, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це зменшує теплове навантаження на компоненти й дозволяє уникнути використання агресивних хімічних речовин для очищення. Результатом є менший вплив на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання та підвищення надійності продукту в цілому.

    Симфонія світла
    Стильне ARGB-підсвічування на кожусі та правій стороні відеокарти, сумісне з технологією Aura, надає безмежні можливості для персоналізації системи за допомогою широкої палітри відтінків у поєднанні з візуальними ефектами. Синхронізуйте його з великою кількістю сумісних системних компонентів, щоб створити унікальну атмосферу.

    Надійна фіксація
    До комплекту відеокарти входить тримач для її надійного закріплення, а також викрутка, яка допоможе вам у складанні системи.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження