Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Духова шафа Hansa BOESS69407 Духова шафа Hansa BOESS69407 фото №2 Духова шафа Hansa BOESS69407 фото №3 Духова шафа Hansa BOESS69407 фото №4
Духова шафа Hansa BOESS69407 Духова шафа Hansa BOESS69407 фото №2 Духова шафа Hansa BOESS69407 фото №3 Духова шафа Hansa BOESS69407 фото №4
0
0 відгуків
Код: 0000107254

Духова шафа Hansa BOESS69407

13 249 грн.
Головні характеристики
  • Клас енергоспоживання A
  • Вага 31 кг
  • Колір Чорний
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Прикраса будь-якої кухні

    З багатофункціональною електричною духовкою Hansa BOESS69407 ваша випічка завжди буде ідеальною і в центрі, і по краях. Функція пари SoftSteam допоможе досягти пишності та рівномірного пропікання. Все, що потрібно зробити – це налити трохи води у спеціальний піддон, розташований у нижній частині духовки. Висувні телескопічні напрямні дозволять легко дістати навіть дуже гаряче і важке деко. Кухонний простір стане безпечнішим завдяки потрійному склінню дверцят.

    Гарантований кулінарний успіх
    Конвекція

    Функція конвекція забезпечує покращений розподіл жару та постійну циркуляцію повітря всередині духової шафи. Це скорочує час приготування, а також дозволяє досягти рівномірного пропікання і золотистої скоринки.

    Деко ProCook

    У будь-якій духовці Hansa ви зможете знайти від одного до трьох листів унікальної стільникової форми. Ця форма забезпечує постійну циркуляцію повітря під продуктом і не дозволяє пригоряти йому так само швидко, як це було б на абсолютно рівному деку. Більше того, ця ж форма створює ребра жорсткості, які запобігають провисанню центральної частини листа з часом, що може статися з плоскими аналогами.

    12 режимів духової шафи

    Режими: верхній та нижній нагрівальний елемент + конвекція, гриль, верхній нагрівальний елемент + гриль (супергриль), конвекція + гриль (турбогриль), розморожування, нижній нагрівальний елемент, верхній нагрівальний елемент, гаряче повітря з циркулярним нагріванням + нижній нагрівальний елемент ), кільцевий нагрівальний елемент із конвекцією; вертел + гриль, гриль + верхній нагрівальний елемент + вертел (супергриль), верхній нагрівальний елемент + нижній нагрівальний елемент

    Електричний гриль

    Плити Hansa обладнані електричним грилем, який споживає невелику кількість енергії, але дозволяє приготувати м'ясо або курку з хрусткою і золотистою скоринкою.

    Функція пари (SoftSteam)

    Функція Soft Steam дозволяє випікати за допомогою пари, просто додайте трохи води до піддону, розташованого в нижній частині духовки. Висока вологість сприяє кращому і рівномірному підйому тесту. Ця функція також ідеальна, коли треба розігріти страву, зберігши її соковитим.

    Безпека ваших близьких
    Висувні телескопічні напрямні

    Якщо лист важкий і гарячий, то дістаючи його з духовки ви ризикуєте впустити його або обпектися. Однак, з телескопічними направляючими в духовці Hansa цього не станеться. Вони підтримують лист і все, що вам треба зробити - це висунути його, легко потягнувши на себе. Крім того, ви можете самі вибрати рівень, на якому вам потрібні напрямні та легко переважити їх.

    Дверцята з потрійним склінням

    Завдяки рефлективному покриттю з внутрішньої сторони дверцят, а також потрійному склінню, ми досягли значного зниження температури зовнішнього скла. Це особливо актуально для сімей із маленькими дітьми. Тепер ви можете не боятися за ваш маленький дослідник кухні.

    Хромовані напрямні для деко

    Направляючі з нержавіючої сталі дозволяють легко висувати деко і забезпечують їх стійкість. Вони легко знімаються і їх можна вимити навіть у посудомийній машині.

    Комфортне використання
    Швидке попереднє нагрівання

    Завдяки цьому режиму духова шафа нагрівається до температури 150°C за 4 хвилини. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури.

    Доводчик дверцят (SoftClose)

    Функція м'якого закриття робить закриття дверцят духової шафи зручнішим.

    Рецепти на дверцятах

    Завдяки рецептам на внутрішній стороні дверцят ви можете швидко переглянути та перевірити параметри приготування прямо на дверцятах духової шафи. Залежно від типу страви, рекомендації вкажуть споживачеві такі параметри, як: режим нагрівання, температура приготування, необхідний рівень установки дека/решітки та час приготування конкретної страви. Лазерна технологія нанесення цих підказок дозволяє мити скло в посудомийній машині.

    Освітлення

    Підсвічування дозволяє бачити внутрішній простір протягом усього процесу готування, не відкриваючи дверцята і не випускаючи тепло з робочої камери.

    Простота у догляді
    Знімне скло дверцят

    Часто за потреби почистити духову шафу ми стикаємося з банальною проблемою: це дуже незручно. Конструкція дверцят духової шафи Hansa дозволить вам без особливих зусиль зняти скло дверцят і помити їх у раковині або в посудомийній машині.

    Очищення парою Aqualytic

    Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд за духовкою здійснюється швидко, просто та ефективно. Достатньо налити 0,5 води на деко, встановити температуру 100°C і 30 хвилин. Після того, як пара просочить і розм'якшить забруднення на стінках духовки, їх потрібно протерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

    Перемикачі, що утоплюються

    Перемикачі, що утоплюються, можна повністю заховати в панелі керування. Це значно спрощує догляд за духовкою, а також є безпечнішим для сімей, в яких є діти. Перемикачі можна сховати навіть коли духова шафа працює! З такою особливістю ваша кухня виглядатиме сучасно та елегантно.

    Зручність в управлінні
    Цифровий таймер

    Сенсорний цифровий таймер працює у двох режимах. Він контролює загальний час приготування та задає час вимкнення духової шафи. У режимі відкладеного старту духова шафа може ввімкнутися та вимкнутись без вашої участі – достатньо лише встановити час закінчення та загальний час приготування. Ця функція особливо корисна у святкові дні, коли потрібно встигнути зробити велику кількість справ.

  • Характеристики
    • Клас енергоспоживання A
    • Вага 31 кг
    • Колір Чорний
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Духова шафа Eleyus DIANA 6006 BL

13 249 грн.

Духова шафа Gorenje BO6727E03WG

13 399 грн.

Духова шафа Eleyus DIANA 6006 WH

13 499 грн.

Духова шафа Beko BBIM14300WMS

13 999 грн.

-7%

12 975 грн.

Духова шафа Eleyus LEONA 6006 BL

13 719 грн.

Духова шафа Hansa BOES68441

13 749 грн.

Духова шафа Whirlpool OMK58HU1B

12 699 грн.

Духова шафа Whirlpool OMR58HU1B

12 699 грн.

Духова шафа Whirlpool OMR58HU1X

12 699 грн.

Духова шафа Eleyus LEONA 6006 IS

13 819 грн.

Духова шафа Hansa BOEW 68438

12 599 грн.

Духова шафа Electrolux EOF5C50BX

16 099 грн.

-13%

13 999 грн.

Духова шафа Gorenje BO6735E02BK

15 499 грн.

-10%

13 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження