Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Сушильна машина Gorenje DNS93 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №2 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №3 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №4 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №5 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №6 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №7 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №8 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №9
Сушильна машина Gorenje DNS93 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №2 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №3 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №4 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №5 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №6 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №7 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №8 Сушильна машина Gorenje DNS93 фото №9
0
0 відгуків
Код: 0000106562

Сушильна машина Gorenje DNS93

33 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Європейська якість
    Сушарки Gorenje проєктуються, розробляються і виробляються в Європі командою професіоналів, які є піонерами новітніх технологічних тенденцій. Кожен пристрій ретельно розроблений, щоб якнайкраще задовольнити ваші потреби.

    Тепер ви можете безпечно і без жодного ризику сушити найделікатніший одяг
    Найкращий спосіб висушити білизну - розвісити її на відкритому повітрі, тому ми створили програму, що імітує цей процес. Використовуючи більш низьку температуру, наша програма дозволяє ефективно сушити всі типи білизни, включаючи делікатну нижню білизну і спортивний одяг.

     

    Все про вашу сушильну машину у вас під рукою
    Спростіть собі життя та отримайте всі можливості для керування та перевірки вашої сушильної машини через додаток на мобільному пристрої. Дистанційне керування, мобільні сповіщення та керування - це функції, які допоможуть вам керувати всіма операціями з сушаркою швидше та зручніше з будь-якого місця.

     

    Найкраща енергоефективність
    Завдяки новому конденсатору теплового насоса (HeatPump), інтелектуально розробленій задній стінці барабана та екологічно чистому газу R290, Gorenje пропонує вам найкращу на ринку сушильну машину з класом енергоефективності A+++.

     

    Усуньте шкідливі бактерії з вашої білизни
    Деякі моделі сушильних машин мають унікальну функцію SuperHygiene, яка працює під час програми ExtraHygiene, видаляючи бактерії та плісняву з вашої білизни за допомогою високої температури сушіння та спеціальної внутрішньої технології. Ваш одяг буде ідеально чистим, а сушарка довше залишатиметься свіжою, без накопичення бактерій і пов'язаних з ними неприємних запахів.

     

    Готовність у три кроки
    Простий у використанні інтерфейс з центральною ручкою вибору дозволяє розпочати сушіння всього за 3 простих кроки: увімкніть сушильну машину, виберіть програму та натисніть "Старт"! Ніяких додаткових опцій для вибору додаткових функцій і налаштувань. Ви можете вільно вибирати параметри на великому сенсорному інтерфейсі, тому можете бути впевнені, що ваш одяг буде висушений саме так, як ви цього хочете.

     

    Хороші результати сушіння всього за 89'. Швидше, ніж будь-коли

    Ви постійно поспішаєте і нікуди не встигаєте? Функція швидкого сушіння Gorenje Fast 89´ була розроблена з урахуванням цього. Ця програма значно скорочує час сушіння до швидких 89 хвилин. Ця сушильна машина Gorenje дозволяє ідеально висушити речі без стресу, заощаджуючи при цьому ваш час.

     

    Сенсорна технологія для ефективної роботи
    Розумна сенсорна технологія автоматично контролює процес сушіння залежно від обраної програми, типу білизни та бажаного рівня сухості. Датчики припиняють сушіння, коли білизна досягає цього рівня, тому ви не пересушите її.

     

    Усуває проблему надлишку вологи під час сушіння білизни
    Сушарки WaveActive конденсують воду під час кожного циклу сушіння. Це означає, що на 55 літрів менше води на рік витікає з вашого одягу.

     

     

    Дбайливе ставлення до кожної речі
    Унікальна хвилеподібна форма барабана пом'якшує волокна. Ви отримаєте ідеально суху білизну з мінімальною кількістю складок.

     

    Більше не потрібно дивитися на шкарпетки
    Ретельно розміщене світлодіодне підсвічування елегантно освітлює барабан і полегшує завантаження та виймання білизни.

     

    Система Anti-Crease зменшує кількість складок під час сушіння, тому прасувати потрібно рідше
    Сушильні машини Gorenje оснащені системою Anti-Crease, яка зменшує кількість складок. Функція сушіння та спеціальний 3D-дизайн ребер запобігає сплутуванню та скручуванню білизни, підвищуючи ефективність сушіння. 10-хвилинний період в кінці циклу сушіння повільно охолоджує білизну, щоб ще більше зменшити ймовірність утворення складок. Навіть якщо барабанну сушильну машину не вдасться вивантажити одразу, ваш одяг не помнеться і не зіб'ється завдяки автоматичному регулярному центрифугуванню завантаження протягом щонайменше однієї години після закінчення циклу.

     

    Особливий догляд за дитячою білизною
    Іноді крихітні дитячі речі можуть залишатися злегка вологими навіть наприкінці циклу сушіння. Ця спеціальна програма була розроблена для того, щоб гарантувати, що кожна найменша пелюшка буде ідеально сухою і ще менше пом'ятою.

     

    Ідеальне сушіння без скручування
    Сушіння великих простирадл та інших великих предметів постільної білизни в сушильній машині може призвести до утворення великих скручених вузлів. Програма для постільної білизни з її ретельно продуманими алгоритмами та обертанням барабана в обох напрямках запобігає скручуванню та забезпечує ідеальний результат сушіння.

     

    Спортивний одяг, готовий до носіння
    Делікатний спортивний одяг та інші високотехнологічні тканини потребують особливого догляду. Саме тому ця програма була спеціально розроблена для сушіння речей, які зазвичай не можна сушити в сушильній машині.

    Ідеальне відкривання
    Великі двері, виготовлені з цільного шматка пластику без гвинтів, забезпечують стабільність і запобігають дратівливим скрипам і поскрипуванням. Вони відкриваються на 180 градусів, тому спорожнення та завантаження барабана відбувається максимально легко.

     

    Ніколи більше не спорожняйте бак для конденсату
    Конденсаційний осушувач зі шлангом автоматичного зливу можна під'єднати до водопровідної системи, що позбавить вас клопоту з ручним спорожненням резервуара для конденсату.

    Простий вибір за допомогою поворотного перемикача
    JoggerDial забезпечує швидкий і простий вибір програм сушіння. Завдяки світлодіодному індикатору обрану програму добре видно під будь-яким кутом, незалежно від навколишнього освітлення.

     

    Постійна інформація про стан сушильної машини
    Контрольована та безперервна інформація про те, що відбувається з сушильною машиною.

     

    Інформація про роботу сушильної машини в режимі реального часу
    Незалежно від того, де ви знаходитесь і що робите, ви завжди будете негайно отримувати сповіщення на свій мобільний пристрій про все, що робить ваша сушильна машина. Ви отримаєте сповіщення про завершення циклу сушіння, навіть коли закінчиться миючий засіб, а також у разі виникнення помилок і тривог.

     

    Легко керуйте сушильною машиною з будь-якого місця
    Забули увімкнути програму сушіння? Ви можете просто запустити сушильну машину за допомогою програми з будь-якого місця. Увімкніть сушильну машину, виберіть програму, активуйте потрібні функції та насолоджуйтеся життям.

     

    Прості голосові команди
    Забруднили руки, замішуючи тісто для хліба, і забули натиснути кнопку запуску прання? Не біда, адже ви також можете керувати пральною машиною голосом завдяки підтримці цифрових асистентів, таких як Amazon Alexa або Google Assistant. Все, що вам потрібно зробити, це сказати, і все буде готово.

     

    Пропонує ідеальне сушіння після прання на замовлення.
    Покращуйте свій досвід прання за допомогою функції WashDry Sync. Ця функція без зайвих зусиль переносить програму прання на вашу улюблену сушильну машину, інтелектуально обираючи оптимальний цикл сушіння після прання. Попрощайтеся з ручним налаштуванням, адже цей безперебійний процес гарантує легкий та ефективний перехід від прання до сушіння.

     


    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження