Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №2 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №3 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №4 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №5 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №6
Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №2 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №3 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №4 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №5 Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом фото №6
0
0 відгуків
Код: 0000105505

Конструктор Lego Lightyear Битва із Зургом

1 349 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Злий капітан Зург цього разу викрав паливний елемент із корабля Базза. Приєднуйтесь до команди космічних рейнджерів, переможіть Зурга - злого отця Базза та поверніть собі паливний елемент у наборі LEGO "Битва із Зургом".

    Про набір:

    1. Основна інформація. Набір LEGO 76831 було випущено у рамках серії LEGO Lightyear. Він містить 261 якісну деталь, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – робот.
    2. Особливості серії. Серія LEGO Lightyear заснована на мультфільмі "Лайтер", який розповідає історію Базза Лайтера із всесвітньої історії іграшок. Що в мультфільмі, що в наборах серії, Ви поринете у захоплюючі космічні пригоди і цілком можливо, врятуєте світ (кілька разів).

     

    Фігурки у наборі:

    У цьому наборі Ви знайдете кілька фігурок, які 100% згуртувавшись зможуть подолати Зурга. В тому числі:

    • Базз Лайтер – космічний рейнджер. Він носить свою характерну броню, яка поєднує у собі білі та салатові деталі. У нього є двостороння голова з волоссям та друга голова у фіолетовій балаклаві. Позаду його броні можна прикріпити крила реактивного ранця для польотів;
    • Іззі Хоторн - подруга Базза, космічний рейнджер. У неї такий самий костюм, як і у Базза і ззаду теж можна прикріпити крила. Ще одна схожа річ - наявність звичайної голови та в балаклаві;
    • Сокс – робот у вигляді помаранчевого кота, компаньйон Базза. Це невелика фігурка цілісного котика із синім нашийником;
    • Е.Р.І.К - робот-помічник Базза. Це робот білого кольору на чорній підставці. Має червоне "око" і безліч кнопочок.

     

    Набір також містить різні аксесуари, у тому числі лазерні гармати, транс-червоний лазерний промінь та паливний елемент, на обох сторонах якого зображені кристали.

     

    Робот-Зург

    Злий робот у наборі LEGO 76831 виконаний у класичному фіолетовому кольорі, досягає заввишки 14 сантиметрів і може завдати героям неприємностей. Але впізнати його можна не лише за кольором, а й за характерною головою, яка може обертатися – жовтий рот, червоні злі очі та невеликі ріжки. Порівняно з мініфігурками він виглядає особливо масивно та жахливо. Модель включає маленькі шарніри, які присутні практично скрізь, навіть в колінах і забезпечують роботу потрібну рухливість. Руки можуть здатися декому знайомими, адже такі ж можна побачити у роботів серії LEGO Marvel і вони теж мають невеликі шарніри. На поясі також кріпиться диск для телепортації.

    Таким чином, великі чорні ступні забезпечують Зургу відмінну стійкість, шарніри по всій збірці – потрібну рухливість та здатність приймати різні пози, а суворе обличчя – злий вигляд. Відмінне поєднання, як для того, хто вкрав паливний елемент і має намір залишити його у себе, борючись з Баззом, Іззі, Соксом і Е.Р.І.Ком.

    Допоможіть команді космічних рейнджерів битися з капітаном Зургом у наборі LEGO “Битва із Зургом”, щоб у першу чергу повернути паливний елемент, необхідний для корабля, а в другу – позбавити всесвіт від лиходія.

    Вдалої та цікавої збірки!

     

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.
     

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження