Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №2 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №3 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №4 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №5 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №6
Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №2 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №3 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №4 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №5 Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15 фото №6
0
0 відгуків
Код: 0000105504

Конструктор Lego Lightyear Космічний корабель XL-15

1 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Базз Лайтер вирушає в чергову міжгалактичну пригоду і кличе Вас усіх із собою у наборі LEGO "Космічний корабель XL-15". Зберіть команду, побудуйте космічний корабель і летіть назустріч незвіданому.

    Про набір:

    Основна інформація. Набір LEGO 76832 було випущено у рамках серії LEGO Lightyear. Він містить 497 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 8 років. Тематика набору – космос.

    Особливості серії. Серія LEGO Lightyear заснована на мультфільмі "Лайтер", який розповідає історію Базза Лайтера із всесвітньої історії іграшок. Що в мультфільмі, що в наборах серії, Ви поринете у захоплюючі космічні пригоди і цілком можливо, врятуєте світ (кілька разів).

     

    Команда Базза

    Цей набір порадує фанатів космосу одразу кількома фігурками з мультфільму:

    • Базз Лайтер – головний герой та космічний рейнджер. Тут він у помаранчевому костюмі і через це ще більше нагадує астронавта. Має броню на плечі, шолом та дві голови: звичайну з двостороннім обличчям та у балаклаві;
    • Сокс – робот-кіт, компаньйон Базза. Він виглядає як невеликий котик оранжевого кольору із синім нашийником;
    • Дарбі Стіл – бабуся-рейнджер. На ній броня світло-коричневого кольору, зловісний шолом і темно-зелена броня на плечі. Має двостороннє обличчя: зле і усміхнене;
    • Мо Моррісон - ще один рейнджер із команди Базза. У нього така сама броня і шолом, як і в Дарбі. Відмінність у тому, що він має блакитну броня.

    Передбачено кілька аксесуарів, зокрема білий лазерний бластер, ноутбук та надрукований паливний елемент, на якому з обох боків зображено енергетичний кристал. У свою чергу, Дарбі має її ракетну установку, а Мо - гарпун.

     

    Космічний корабель

    Цей корабель Ви могли бачити в мультфільмі, а тепер і зібрати самостійно в наборі LEGO 76832. Він виконаний переважно в білому кольорі і досягає майже 30 сантиметрів у довжину. Обтічна форма XL-15 поступово звужується вперед і порадує будь-кого як процесом складання, так і кінцевою моделлю.

    Очевидно, що XL-15 був створений для одного пасажира та з комфортом вміщує Базза Лайтера навіть у його громіздкій броні. Також є місце для Сокса, щоб стояти позаду пілота. Усередині включені різні елементи керування: консолі та дисплеї. Крім того, невеликий простір між двигунами відкривається, відкриваючи два відсіки для зберігання. Нижній відсік призначений для кристалічного термоядерного паливного елемента, а ноутбук та лазерну гармату можна зберігати вище.

    Космічний корабель підключається до стенду Technic, представляючи модель так, ніби вона хитається під час польоту. Незважаючи на тонкість, підставка для дисплея забезпечує достатню підтримку і надійно кріпиться за допомогою осі, яка вставляється в низ корабля. Супутня табличка виглядає чудово, прикрашена емблемою Зоряного командування.

    Зберіть команду з нехай не зовсім досвідчених, але таких вірних космічних рейнджерів у наборі LEGO "Космічний корабель XL-15" і вперед до зірок!

    Вдалої та цікавої збірки!

     

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.
     

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження