Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №2 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №3 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №4 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №5 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №6
Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №2 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №3 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №4 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №5 Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики фото №6
0
0 відгуків
Код: 0000105426

Конструктор Lego Marvel Корабель Вартових галактики

6 599 грн.
Головні характеристики
  • Тип Блоковий; Кінофільми; Космос; Повітряний транспорт
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Перед вами великий набір — LEGO Super Heroes Корабель Вартових галактики 76193. Даний космічний корабель стане відмінним подарунком прихильнику фільмів і коміксів Marvel, а також любителю моделювати і будувати від 14 років.

     

    За допомогою 1901 яскравих деталей LEGO ви можете зібрати дивовижний колекційний космічний корабель під назвою Бенатар. Новий космічний корабель Вартових Галактики переданий з безпрецедентною точністю і з легкістю може конкурувати з космічними кораблями серії LEGO Star Wars.

     

    Мініфігурки в наборі

    • Зоряний Лорд одягнений в темно-червоний костюм, має два вирази обличчя: веселий і сердитий. Озброєний двома космічними бластерами.
    • Тор одягнений в чорну екіпіровку і в червону тканинну мантію, яка виглядає велично. Бог грому володіє двома виразами обличчя: усміхненим і з білими від своєї сили очима. В руках тримає свій новий потужний молот — Штормбрейк.
    • Мисливець за головами і мандрівник Ракета одягнений в сірий захисний костюм, дуже мило посміхається, але він не такий вже сентиментальний. Будьте з ним обережні. Володіє надпотужним зброєю.
    • Деревоподібний розумний напарник Ракети — Грут, виглядає приголомшливо. Він привітно посміхається і, здається, радий вас бачити. Хоч вимовити може тільки одну фразу: "Я є Грут!", але інтонацією він може передати свій настрій. Під час спільної служби його навчився розуміти тільки Ракета.
    • Богомолиця, або Мантіс, — комахоподібна істота жіночої статі з двома антенами на голові, володіє чудовим талантом емпатії. За допомогою дотиків відчуває почуття і емоції людини. Одягнена Мантіс в зелену екіпіровку і чорні рукавички. Володіє двома виразами обличчя: одне з посмішкою, а інше — це розлючене, зле обличчя.
    • Читаурі — солдат армії Таноса, на голові — золотий шолом, а складні візерунки прикрашають його тіло, що в точності відповідає зовнішності екранного лиходія. Озброєний потужним жовтим бластером.

     

    Присутність в наборі мініфігурки Тора підтверджує, що космічний корабель з кубиків LEGO є ідентичним до космічного судна Вартових Галактики в кінофільмі "Месники: Фінал".

     

    Колекційна модель космічного корабля виглядає ефектно, представлена ​​точною копією екранного літального апарату. Встановлюється на спеціальну елегантну підставку з поворотним помостом, завдяки йому корабель можна повертати навколо своєї осі, що прекрасно підходить для демонстрації моделі. Під будь-яким кутом судно виглядає однаково вражаюче.

     

    Розмах крил корабля досить великий і досягає 59 см.

     

    На кабіні Бенатара поєднані помаранчеві і світло-блакитні елементи LEGO, що в точності відповідає колірній гамі оригінального корабля. При відкритті кабіни можна потрапити в салон, де передбачено два місця для мініфігурок.

     

    Дах складається з двох знімних секцій, при знятті яких відкривається доступ до фюзеляжу. Закруглений вхід виглядає автентично, а світло-фіолетова завіса створює красиве рожеве освітлення всередині корабля — ця непомітна, на перший погляд, деталь реалістично скопійована з екранного Бенатара. На стінах передбачені спеціальні тримачі для зберігання зброї.

    За допомогою наклейок, що йдуть в комплекті, навколо входу в кабіну пілота розміщені панелі, де транслюється поточна інформація про систему управління та стан космічного корабля, а на квадратному екрані зображений портрет Гамори, Зоряний Лорд дуже за нею сумує, після нищівного "клацання" Таноса.

     

    Навпроти дисплея комп'ютера розміщена нестандартна кавова машина, для економії місця вона вмонтована в стіну. Всі ці моменти продумані спеціально, щоб в салоні корабля могли розміщуватися мініфігурки. Для кожної з них передбачено своє місце. Розмістіть мініфігурки набору в салоні космічного корабля на свій розсуд, закрийте люк кабіни пілотів і вперед, до нових пригод.

     


    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
    • Тип Блоковий; Кінофільми; Космос; Повітряний транспорт
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження