Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Швейна машина Necchi NCH01AX Швейна машина Necchi NCH01AX фото №2 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №3 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №4 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №5 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №6 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №7 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №8 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №9 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №10
Швейна машина Necchi NCH01AX Швейна машина Necchi NCH01AX фото №2 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №3 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №4 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №5 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №6 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №7 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №8 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №9 Швейна машина Necchi NCH01AX фото №10
0
0 відгуків
Код: 0000099339

Швейна машина Necchi NCH01AX

39 990 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Швейно-вишивальна машина Necchi NCH01AX

    Електронна машинка Necchi NCH01AX з горизонтальним човником відноситься до вышивальным машин високого класу від італійської компанії Necchi. В її сенсаційної електроніці є все необхідне, щоб професійно зшити одяг закінченого вигляду і зробити ідеальні вишивки. Простоту в експлуатації і досить багатий функціонал інноваційної швейно-вишивальної машини Necchi NCH01AX по достоїнству зможуть оцінити як початківці, так і досвідчені майстри швейної справи. Вона володіє безмежними можливостями для творчості і сучасними опціями для професійної вишивки та якісного шиття.

    Важливо відзначити, що Necchi NCH01AX серед інших подібних машин виділяється тим, що у неї є приголомшлива функція Box Feed - рух зубчастої рейки транспортера по прямокутника. Щоб забезпечити якісну транспортування всіх типів тканин, в цю модель вишивальної машини вбудований інноваційний транспортер тканини, перебіг якого відбувається не по еліпсу, а за прямокутника, і висувається з-під голкової пластини всією площиною, одночасно притискаючи тканина всією площиною зубців до лапці.

    Машинка Некки NCH01AX може виконувати 400 швейних програм, з них - 100 рядків, 3 алфавіту з символами і 12 петель для ґудзиків, а також 100 вишивальних дизайнів, 120 дизайнерських рамок і 6 вишивальних шрифтів. Апарат обладнаний всім необхідним, щоб майстерно зшити яку-небудь річ з професійною обробкою або ж створити предмети прикраси інтер'єру.

    Робоче поле вишивки - 180x120 мм. У вишивальному режимі максимальна швидкість машини до 600 ст/хв, а у швейному режимі швидкість регулюється - від 170 до 800 ст/хв.

    Машинка Necchi NCH01AX оснащена автоматичним обрізувачем нитки, просунутим вбудованим нитевдевателем, пристроєм для більш швидкої намотування шпульки. З NCH01AX шити буде дійсно просто завдяки автоматичного регулювання натягу нитки, яка дозволить вам завжди отримувати ідеальні рядки як на легких, так і на більш щільних тканинах. Точне цифрове зміна параметрів, рядки регулюються плавно, максимальна довжина стібка 5 мм, а максимальна ширина рядка - 7 мм.

    Модель Некки NCH01AX забезпечена дуже інформативною 3,5" сенсорною панеллю і функцією "Швейний консультант". Розробники компанії не забули і про необхідної опції - сучасної світлодіодним підсвічуванні, що складається з 2-х LED-лампочок і забезпечує оптимальний кут огляду зони шиття, щоб дозволити швеї комфортно і довго працювати на швейній машині.

    Програмне забезпечення EZ Design (тільки для Windows) ви зможете використовувати для створення нових дизайнів шляхом об'єднання, зміни або імпорту різних малюнків вишивання. Зверніть увагу, що в комплекті з машиною EZ Design не поставляється, і щоб отримати посилання на скачування даного програмного забезпечення, вам необхідно буде сканувати QR-код, нанесений на інструкцію до машинці, і потім за цим посиланням ви зможете завантажити EZ Design собі на комп'ютер.

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Швейна машина Isew Q5

36 690 грн.

Швейна машина PFAFF Ambition 610

44 990 грн.

Швейна машина Isew I7

28 990 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження