Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №2 Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №3 Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №4 Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №5
Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №2 Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №3 Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №4 Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328) фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000097228

Конструктор Lego Star Wars Шолом Мандалоріанця (75328)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

2 949 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Увага, шанувальники серіалу «Мандалорець»! Пориньте в творчість і зосередьтеся на збиранні цієї колекції шолома Мандалорца LEGO Star Wars. Металевий блиск броні з безкара майстерно відтворений за допомогою елементів з лакуванням у барабані, а кубики різних відтінків сірого дозволяють підкреслити контури автентичної моделі. Додати підставку для демонстрації із кубиків із табличкою, щоб отримати яскравий центральний елемент декору вашого будинку чи робочого місця. Галактика творчості Все почалося давним-давно в далекій-далекій галактиці... Тепер сага продовжується у вас у вітальні завдяки наборам LEGO Star Wars, спеціально розробленим для дорослих. Вивчіть асортимент та знайдіть подарунки, які порадують шанувальників «Зоряних війн» та будь-якого захопленого будівельника LEGO. Особливості: - Виявіть творчі здібності - зберіть деталізовану копію шолома Мандалорца LEGO Star Wars (75328) та віддайте належне легендарному мисливцеві за головами. з кубиків з табличкою - Відтворіть блиск брони з безкара - елементи LEGO з лакуванням в барабані та кубики різних відтінків сірого допоможуть відтворити металевий блиск брони з безкара та контури шолома. демонстрації. Забавна ідея подарунка - побалуйте себе або подаруйте цей набір з 584 деталей у день народження, свято або просто як сюрприз шанувальнику серіалу «Мандалорець» або колекціонеру LEGO Star Wars - Компактна та вражаюча шолома Мандалорця з кубиків має розміри більше 18 см заввишки. у ширину та 12 см у глибину. LEGO Star Wars для дорослих призначені для вас – досвідчених поціновувачів, що люблять захоплюючі творчі проекти. Гарантія безпеки – всі елементи LEGO ретельно випробовують на падінні, ударах, нагріванні та скручуванні, щоб переконатися у відповідності до вимог міжнародних стандартів безпеки.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження