Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №2 Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №3 Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №4 Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №5
Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №2 Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №3 Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №4 Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304) фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000097224

Конструктор Lego Star Wars Шолом Дарта Вейдера (75304)

3 349 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Віддайте шану темному лорду ситхів з цим колекційним шоломом Дарта Вейдера LEGO® Star Wars ™ (75304). Пориньте в складний процес складання і заново проживіть класичні сцени саги «Зоряні війни», відтворюючи легендарну форму і зловісні деталі шолома в стилі LEGO.

    Створено, щоб ним захоплювалися Шолом Дарта Вейдера має компактні розміри, і для нього є підставка з табличкою, яка завершує образ цього експоната вашої колекції, готового прикрасити інтер'єр будинку або на роботі. До речі, зверніть увагу на іншу новинку травня 2021 року в серії LEGO Star Wars: шолом піхотинця-розвідника (75305).

    Ідея для особливого подарунка Цей преміальний набір, що входить в колекцію моделей LEGO Star Wars для дорослих, стане прекрасним пам'ятним подарунком як для вас, так і для будь-якого шанувальника «Зоряних воєн», досвідченого будівельника LEGO або кого-то, кому подобаються веселі творчі випробування.

    Відпочиньте від стресу повсякденності і насолодитеся приємно проведеним часом, відтворюючи кожну зловісну деталь шолома Дарта Вейдера з цим колекційним набором для збірки LEGO® Star Wars ™ (75304).
    Знаменитий вигляд шолома Дарта Вейдера відтворюється в кубиках LEGO®, щоб нагадати вам про класичні сцени саги «Зоряні війни», а підставка з табличкою завершує образ цього головного експоната вашої колекції.
    Цей набір входить в серію колекційних моделей шоломів LEGO® Star Wars ™. Зверніть увагу на другу новинку травня 2021 року - шолом піхотинця-розвідника (75305).
    Цей набір з 834 деталей забезпечує радісні враження від складної зборки і стане найкращим подарунком на день народження, свята або просто так для будь-якого шанувальника «Зоряних воєн», досвідченого будівельника LEGO® або просто захоплюється людини.
    Розміри зібраного шолома: більше 20 см у висоту, 15 см в ширину і 14 см в глибину. Йому не потрібно багато місця для відображення, але він справляє сильне враження на всіх, хто його бачить.
    Ви купуєте набір для великого шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з LEGO®? Немає проблем! У наборі є прості інструкції, щоб будь-хто міг почати цю складну збірку з упевненістю лицаря-джедая.
    Цей набір LEGO® Star Wars ™ для дорослих входить в колекцію преміальних і захоплюючих наборів, призначених для вас - досвідчених цінителів, які люблять практичні творчі проекти.
    Починаючи з 1958 року всі елементи LEGO® відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони надійно з'єднуються в міцні конструкції.
    Кубики і деталі піддають всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO® найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження