Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №2 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №3 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №4 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №5 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №6
Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №2 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №3 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №4 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №5 Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black фото №6
0
0 відгуків
Код: 0000096771

Маршрутизатор 2E PowerLink 4G Wi-Fi Black

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 ПЛАТЕЖІВ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

799 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника

  • 2E PowerLink MiFi1 побудований на LTE модемі процесора Qualcomm Snapdragon 410 (MSM8916), який має 4 ядра Cortex-A53 з тактовою частотою до 1,4 ГГц, і є одним із найнадійніших і найпоширеніших процесорів у своєму класі. Для використання 2E PowerLink MiFi 1 як мобільний модем достатньо лише встановити 4G SIM-карту мобільного оператора, підключити модем до USB порту ПК або ноутбука з ОС Windows - і відразу почати користуватися Інтернетом. Це просто для будь-якого користувача – не потрібно встановлювати на комп'ютер жодних драйверів, сторонніх програм або вносити ручні налаштування для мережного з'єднання. 2E PowerLink MiFi 1 автоматично розпізнається Windows як віртуальна мережева карта (RNDIS), і самостійно встановлює з'єднання з 3G/4G мобільною мережею, адже для цього налаштування для всіх українських мобільних операторів (Vodafone, Kyivstar, LifeCell) вже записано у пам'яті роутера. 2E PowerLink MiFi1 працює у всіх частотних діапазонах українських мобільних мереж 3G UMTS (B1/8 - 2100/900 МГц) та 4G LTE (B3/7/8/20 -1800/2600/900/800 МГц), тому де б ви не були, у великому місті або у віддаленій сільській місцевості, ви отримаєте доступ до швидкісного мобільного Інтернету за лічені секунди. Ви зможете легко підключатися до Інтернету на своєму ноутбуку чи ПК, незалежно від того, де ви знаходитесь. Ви можете використовувати PowerLink MiFi1 як резервний варіант, якщо ваша основна мережа не працює, або просто як додаткове джерело високошвидкісного Інтернету. Завдяки своїй компактності та портативності, 4G роутер 2E PowerLink MiFi1 є відмінним вибором для тих, хто постійно перебуває в русі і потребує швидкого і надійного доступу до Інтернету без прив'язки до Wi-Fi вдома, в офісі, готелі або коворкінгу. Ви можете використовувати його для роботи, навчання або розваг у будь-якому місці та в будь-який час. 2E PowerLink MiFi 1 працює і як мобільний Wi-Fi роутер, щоб забезпечити доступ до Інтернету вашим пристроям, таким як смартфони, планшети, ноутбуки, принтери та БФП, ігрові приставки, smartTV, камери відеоспостереження, розумні датчики smart Home, роботи-пилососи, та багато інших розумних пристроїв, які управляються через Wi-Fi мережі. Wi-Fi процесор Qualcomm WCN3610 має підтримку бездротових технологій Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4 ГГц, і забезпечує високу швидкість передачі даних та стабільність підключення для 10 Wi-Fi пристроїв до точки доступу PowerLink MiFi 1. Процесор WCN3610 має високу продуктивність та низьке споживання енергії, що дозволяє зберігати заряд батареї (якщо ваш роутер підключено до Powerbank) та продовжувати роботу пристрою на одному заряді більше часу. Щоб швидко організувати Wi-Fi мережу, достатньо просто підключити 2E PowerLink MiFi 1 до джерела живлення 5В/1А (зарядний пристрій смартфона, мобільна батарея Powerbank, автомобільний USB-зарядний пристрій) і все - ви отримаєте якісне Wi-Fi покриття радіусом до 15 м.

    Де можна використовувати 2E PowerLink MiFi 1?

    • На дачі - для організації домашньої Wi-Fi мережі для підключення smartTV, планшетів та смартфонів, датчиків "розумного будинку" для автоматичного поливу, освітлення та відеоспостереження.
    • У магазині - для організації Wi-Fi мережі для працівників і клієнтів, забезпечення роботи касових терміналів і комп'ютерів, оновлення рядка зовнішньої реклами, що біжить, відеоспостереження і т.д.
    • На відпочинку або у відрядженні - коли ви за межами Wi-Fi мережі готелю, кафе, офісу, або якість з'єднання вас не влаштовує, ви можете забезпечити себе та друзів швидкісним Інтернетом прямо з кишені. 2E PowerLink MiFi 1 подолає це дуже швидко.
  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження