Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Водонагрівач Tiki Prime MS 80V9 (TGR 80 S) Водонагрівач Tiki Prime MS 80V9 (TGR 80 S) фото №2
Водонагрівач Tiki Prime MS 80V9 (TGR 80 S) Водонагрівач Tiki Prime MS 80V9 (TGR 80 S) фото №2
0
0 відгуків
Код: 0000096961

Водонагрівач Tiki Prime MS 80V9 (TGR 80 S)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

8 358 грн.
Головні характеристики
  • Об`єм 80 л
  • Тип нагріваючого елемента "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
  • Висота 1310 мм
  • Тип установки Вертикальна
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Спосіб життя, дружній до природи

    Протягом сімдесяти років ми створюємо екологічно чисті та енергоефективні рішення для опалення житлових, комерційних та виробничих приміщень.

    Безпека TIKI

    Під час роботи з гарячою водою безпека завжди на першому місці. Здорове та безпечне місце існування у вашому будинку – це результат сучасних технологій, пошук високотехнологічних рішень для функціонального використання. Кожен член сім'ї може безпечно використовувати найсучасніші прилади.

    Технологія TIKI

    Дізнайтеся про три високотехнологічні рішення. Якщо температура води, що зберігається в нагрівачі, не досягає 65 °C протягом двох тижнів поспіль, нагрівач автоматично вмикається, нагріває воду до температури дезінфекції, таким чином запобігаючи накопиченню легіонели. - Захист від перегріву запобігає підвищенню температури нагрівача вище 90 °C. - Захист від сухого запуску запобігає включенню незаповненого водонагрівача, таким чином захищаючи внутрішню частину нагрівача від перегріву та несправностей.

    Комфорт TIKI

    Нове електронне керування просто і зрозуміло. Панель керування дозволяє вибирати функції та змінювати налаштування. Їх можна легко модифікувати та адаптувати до потреб користувача. Можна також використовувати розширені функції.

    Ефективність TIKI

    Сучасна технологія забезпечує хорошу енергоефективність. Передові інтелектуальні рішення відстежують ваші звички та використовують інформацію для оптимізації споживання енергії.

    Якість TIKI

    Надійні рішення – результат систематичного контролю якості та лабораторних випробувань. Завдяки численним технічним інноваціям та використанню екологічно чистих матеріалів водонагрівачі мають високу якість та відповідають високим міжнародним стандартам.

    Ми створюємо екологічно чисті та енергоефективні рішення

    Наші довгострокові та інноваційні рішення дозволяють опалювати житлові будинки, а також комерційні та виробничі приміщення. Наш широкий асортимент водонагрівачів, що базуються на цифрових технологіях, допомагає зберегти природні ресурси. Завдяки нашим міцним тепловим насосам та вбудованим інноваційним цифровим рішенням ми гарантуємо задоволення довгострокових потреб наших клієнтів. Зменшуємо вуглецеві викиди. Ми робимо життя кращим для всіх — від працівників до користувачів.

    Бачення

    Забезпечити громадян світу інноваційними, сучасними та якісними рішеннями щодо нагрівання води та опалення приміщень. Tiki стане синонімом нової цифрової доби енергоефективності, екологічності та найсучасніших рішень. Tiki – це глобальний бренд, розроблений у душі Південно-Східної Європи та поєднаний зі скандинавською індустріальною спадщиною та традиціями.

    Нові технології

    Функції "Захист від легіонел" Якщо температура води у водонагрівачі, що не досягає 65 °C протягом 14 днів поспіль, нагрівач автоматично вмикається, нагріває воду до температури, необхідної для очищення, таким чином запобігаючи появі легіонелів або ефективно знищуючи їх.

    Захист від перегріву

    Цей захист запобігає підвищенню температури у водонагрівачі вище 90 °C. Нагрівач вимикається та попереджає користувача про перевищення температури води через індикацію помилки. Це також захищає користувача від опіків надто гарячою водою.

    Захист від сухого запуску

    Цей захист запобігає включенню не заповненого водонагрівача, таким чином захищаючи електричний нагрівальний елемент від перегріву та несправностей.

    EcoSmart

    Економить до 25% енергії Інтелектуальна функція EcoSmart адаптує роботу водонагрівача до ваших потреб. Завдяки оптимізації нагріву води економиться до 25% енергії. Як працює EcoSmart? Ця функція відстежує ваші звички споживання води. Через 7 днів вона розраховує оптимальний спосіб роботи, що відповідає вашим потребам за мінімального споживання енергії. Функція запам'ятовує, коли протягом дня ви використовуєте більше гарячої води, тобто коли споживання води більше. На основі цих розрахунків нагрівач автоматично вмикається та вимикається, заощаджуючи енергію, оскільки йому не потрібно підтримувати постійну температуру (наприклад, 55 °C), як при стандартних налаштуваннях. Якщо ви хочете або потрібно змінити налаштування, просто повторіть процес запису звичок.

    EcoCare

    Екологічно та безпечно для людини Водонагрівачі нового покоління виготовлені із 100% перероблених матеріалів та є екологічно чистими. Вони не містять шкідливих для людини речовин.

    Високоякісна ізоляція

    Нове покоління має численні технічні характеристики, що забезпечують ефективне енергоспоживання. Одним із них є шар спеціальної теплоізоляції, товщина якого в деяких моделях досягає 100 мм. Вона виготовлена з високоякісного екологічно чистого пінополіуретану, що не містить хлорфторвуглецевих сполук (CFC).

    Європейська якість

    Прилади нового покоління містять компоненти відомих європейських виробників, що забезпечує надійну якість та тривалий термін служби електронагрівачів.

    Подвійний захист від корозії

    Нове покоління електричних водонагрівачів може похвалитися найсучаснішою чистою емаллю і великим магнієвим анодом, які забезпечують довговічність навіть у найважчих умовах роботи, без шкідливих добавок у воді.

    Захист від впливу навколишнього середовища

    Металеві ємності водонагрівачів виготовлені з високоякісного холоднокатаного сталевого листа, що є міцною основою процесу емалювання. Більш товстий сталевий лист (2,25 мм для верхньої та нижньої частини ємності та 2 мм для бічної) та захисний шар забезпечують кращу довговічність у складних умовах роботи. При ретельно контрольованому процесі мокрого емалювання останнє покриття наноситься за температури 850 °C.

    Просте та зрозуміле управління

    Цифрове електронне регулювання за допомогою кнопок та LED-підсвічування забезпечує просте, зрозуміле та зручне керування для забезпечення чудової енергоефективності.

  • Характеристики
    • Тип водонагрівача Електричний
    • Тип управління Механічне
    • Тип установки Вертикальна
    • Об`єм 80 л
    • Потужність 2000 Вт
    • Кількість ТЕНів 1
    • Тип нагріваючого елемента "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
    • Внутрішнє покриття Емаль
    • Підключення шлангів Нижнє
    • Форма баку Циліндрична
    • Вага 32 кг
    • Колір Білий
    • Висота 1310 мм
    • Ширина 334 мм
    • Глибина 354 мм
    • Бренд Tiki
    • Країна виробник Сербія
    • Гарантія 24 місяця
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Водонагрівач TESY DRY 100V

8 385 грн.

Водонагрівач Eldom Style Dry 80

8 499 грн.

-1%

8 399 грн.

Водонагрівач Gorenje GBF50/UA

8 999 грн.

-11%

7 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження