Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink фото №2 Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink фото №3 Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink фото №4
Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink фото №2 Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink фото №3 Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink фото №4
0
0 відгуків
Код: 0000095430

Smart годинник Amazfit GTS 4 Mini Flamingo Pink

4 499 грн.
Головні характеристики
  • Матеріал корпусу Пластик
  • Вага 31.2 г
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Легкі та зручні

    Розумний і багатофункціональний всередині, цей стильний годинник разом з тим має легку, але міцну раму з алюмінієвого сплаву, тонкий корпус і поставляється в комплекті з м'яким і приємним для шкіри силіконовим ремінцем.

    15 днів одному заряді. А може й більше

    Цей надкомпактний смарт-годинник оснащений мегапотужною батареєю ємністю 270 мА*год, яка кидає виклик обмеженням. Її вистачає на 15 днів за типового сценарію використання, 8 днів інтенсивного або 45 днів у режимі економії заряду батареї.

    HD-AMOLED-дисплей. Колір і чіткість поза будь-яким порівнянням

    Яскравий і чіткий 1.65-дюймовий дисплей Amazfit GTS 4 Mini забезпечує яскраву картинку, що добре читається при будь-якому освітленні. На ньому все добре видно з першого ж погляду.

    Персоналізація у вашому стилі

    Віддаєте перевагу циферблату з традиційним виглядом або щось сучасніше? Доведіть свій стиль до досконалості з Amazfit GTS 4 Mini. Годинник пропонує широкий вибір циферблатів, різні варіанти Always-on Display, анімовані та редаговані циферблати, а також можливість завантажити та використовувати свою фотографію як фон. Вибір лише за вами.

    120+ спортивних режимів

    Ходьба, біг, їзда на велосипеді, йога та багато іншого. Якому б виду активності ви не вважали за краще, ви, швидше за все, знайдете для нього спортивний режим на Amazfit GTS 4 Mini. І можете миттєво приступити до тренування завдяки функції інтелектуального розпізнавання найпопулярніших видів активності, таких як біг на свіжому повітрі або біговій доріжці, ходьба, велоспорт та інші.

    Бажаєте кинути виклик собі?

    Використовуйте режим віртуального суперника (Virtual Pacer), щоб змагатися з вашими попередніми результатами у пробіжках та досягати більшого.

    PeakBeats

    Перегляньте спеціалізовані дані після тренувань, такі як максимальне споживання кисню (VO2Max), повний час відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект, щоб бути в курсі факторів, які можуть вплинути на ваш прогрес та працездатність.

    Плавайте впевнено

    Клас водостійкості 5 ATM означає, що Amazfit GTS 4 Mini може витримувати еквівалент тиску води до 50 метрів. А спортивні режими «Плавання у басейні» та «Плавання на відкритій воді» допоможуть науково відстежувати ваші дані про плавання. Тому GTS 4 Mini зможуть скласти вам компанію як у басейні, так і на пляжі.

    Позиціювання з високою точністю

    Годинник підтримує п'ять систем супутникового позиціонування, щоб допомогти вам максимально ефективно використовувати ваші подорожі на свіжому повітрі. І використовують технологію антени з круговою поляризацією для покращення продуктивності та точності позиціонування. Випробуйте себе, щоб побачити більше і легко подорожувати світом.

    Здоров'я під контрол

  • Характеристики
    • Матеріал корпусу Пластик
    • Вага 31.2 г
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження