Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Пилосос Samsung VR50T95735W/EV Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №2 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №3 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №4 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №5 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №6 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №7 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №8 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №9 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №10
Пилосос Samsung VR50T95735W/EV Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №2 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №3 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №4 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №5 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №6 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №7 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №8 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №9 Пилосос Samsung VR50T95735W/EV фото №10
0
0 відгуків
Код: 0000090340

Пилосос Samsung VR50T95735W/EV

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

38 999 грн.
Головні характеристики
  • Тип пилососа Робот
  • Тип прибирання Сухий
  • Тип пилозбірника Контейнер
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Насолоджуйтеся більш інтелектуальним способом прибирання

    Особливості

    *Забезпечує інтелектуальне прибирання завдяки розпізнаванню об’єктів

    Технологія Jet AI Object Recognition

    Прибирає безпечно й ефективно. Технологія Jet AI Object Recognition розпізнає та класифікує різні типи об’єктів і меблів *, позначаючи їх розташування на мапі. Після цього Jet Bot прибирає впритул до звичайних предметів і підтримує безпечну відстань до крихких об’єктів або уникає джерел небезпеки.

     

    * Приклади предметів: кондиціонер (підлоговий), холодильник, телевізор, пральна машина/сушарка, очищувач повітря, парова шафа AirDresser, диван, ліжко, книжкова шафа, стіл, особливі винятки (холодильник, посудомийна машина), електричний провід, рушник/шкарпетка, чашка, скляна чашка, пляшки, горщик, ваза. ** Ефективність розпізнавання об’єктів може залежати від форми об’єкта або особливостей середовища.

    Не застряє на маленьких перешкодах

    3D-сенсор

    Забезпечте прибирання будинку, не перевіряючи кожну кімнату на наявність перешкод. 3D-сенсор робота Jet Bot з високою точністю сканує широку зону *, використовуючи 3D-камеру глибини. Він визначає структуру приміщення та наявність будь-яких перешкод, зокрема вузькі або малі предмети, як-от проводи, навіть якщо вони лише 1 см заввишки **.

     

    * До 1 м, поле зору по горизонталі: 60°, поле зору по вертикалі: 40°. ** Усього 1 см завширшки, 1 см заввишки й 1 см завглибшки.

    Точно прокладає маршрут й ефективно прибирає

    Сенсор LiDAR

    Прибирайте свою домівку ретельніше й у більш гігієнічний спосіб, адже він точно визначає своє положення та оптимізує маршрут. Сенсор LiDAR точно відстежує положення Jet Bot, скануючи приміщення * для визначення відстані. Завдяки цьому він рухається ефективніше й охоплює більшу частину вашої домівки **.

     

    * Сканує на 360° у радіусі 6 метрів із частотою 10 обертів на секунду. ** Дані ґрунтуються на результатах внутрішніх досліджень у зоні з меблями, розставленими подібно до справжнього дому, порівнюючи зі звичайним Samsung VR7000M.

     

    Просто більш гігієнічне видалення пилу

    Станція очищення

    Насолоджуйтеся зручним і гігієнічним способом очищення вашого пилозбірника через 1–3 місяці *. Після прибирання робот-пилосос автоматично повертається до станції очищення, яка видаляє пил ** за допомогою технології Air Pulse. Водночас багатошарова система фільтрації вловлює 99.999 % дрібного пилу. ***

     

    * Значення може відрізнятися та залежить від кількості пилу в реальному будинку. ** Фактичні результати можуть залежати від індивідуальних особливостей користування. Одного циклу може бути недостатньо для видалення пилу й волосся, що застрягло всередині решітки. *** Дані ґрунтуються на результатах внутрішніх досліджень відповідно до стандарту IEC62885-2 Cl. 5.11. Результати можуть відрізнятися та залежать від особливостей реального будинку.

    Додаткова фільтрація для цілковитого очищення повітря

    Удосконалена 5-шарова система фільтрації

    Цілковите очищення повітря завдяки удосконаленій 5-шаровій системі фільтрації. Спершу повітря проходить через сітчасту решітку, яка затримує великі часточки пилу. Після цього циклонний фільтр Jet Cyclone, губчастий фільтр і мікрофільтр вловлюють пил, а далі настає черга фільтра дрібного пилу. Він вловлює 99.99 % * мікрочасток пилу, зокрема частки розміром 0.5–4.2 мкм.

     

    * Дані ґрунтуються на результатах внутрішніх досліджень відповідно до стандарту IEC62885-2 Cl. 5.11. Результати можуть відрізнятися та залежать від особливостей реального будинку.

    Пилозбірник, який легко очищувати й можна мити

    Пилозбірник, який можна помити

    Підтримуйте гігієнічну чистоту пилозбірника й з легкістю видаляйте сміття з контейнера вашого робота-пилососа. Пилозбірник ємністю 0.2 л, зокрема мультициклонну систему, можна повністю помити, щоб він залишався гігієнічно чистим.

     

     

    Потужне прибирання без зайвих зусиль

    Потужне прибирання

    Прибирайте свій будинок значно ефективніше завдяки стабільно високій потужності всмоктування, яку забезпечує мотор із цифровим інвертором і мультициклонний фільтр Jet Cyclone. Крім цього, високоефективна щітка очищує будь-який тип підлогового покриття, включно з килимом і деревом, і менше заплутується.

     

    Прибирає зі стабільно високою потужністю всмоктування

    Циклонний фільтр Jet Cyclone

    Насолоджуйтеся чистішим повітрям і стабільною потужністю всмоктування завдяки високоефективній структурі Jet Cyclone з багатьма циклонами. Циклонний фільтр Jet Cyclone вловлює великий пил за допомогою фільтра із сітчастою решіткою, розташованого в першій камері. У другій камері розташовані 8 циклонів, які вловлюють дрібний пил, запобігаючи зниженню потужності всмоктування.

     

    Автоматичне регулювання потужності всмоктування

    Функція Intelligent Power Control

    Ретельно очищує підлогу й килимове покриття. Функція Intelligent Power Control * моделі Jet Bot визначає тип поверхні та кількість пилу. Після цього вона автоматично регулює потужність всмоктування для забезпечення ретельного прибирання. Завдяки цьому потужність всмоктування підвищується за допомогою технології регулювання потужності для глибшого очищення килимів.

     

    Ефективне прибирання підлоги будь-якого типу

    Високоефективна щітка

    Очищує килими й тверде підлогове покриття ефективніше та менше заплутується. Високоефективна щітка робота-пилососа складається з виготовлених із м’якого тканого текстилю тонких ворсинок, що містять срібло для захисту від статичної електрики. Високоефективні екстрактори підбирають волосся, запобігаючи їх намотуванню на щітку.

     

     

    Можливість вибору кімнат, у яких потрібно прибирати

    Select & Go

    Максимізуйте ефективність й економте час, обираючи конкретні зони прибирання за допомогою функції Select & Go. Jet Bot розпізнає кімнати й може прибирати в них вибірково, переїжджаючи з кімнати в кімнату для швидкого та ефективного прибирання вашої домівки.

    Визначайте зони обмеженого доступу, яких потрібно уникати

    Заборонена зона

    Пропускайте місця розташування коштовних меблів, певні кімнати чи інші визначені вами зони. За допомогою програми SmartThings * ви можете визначити «заборонені зони» або віртуальні стіни, обравши відповідні ділянки на мапі вашого дому. Так робот-пилосос не зможе потрапити в ці зони навіть без облаштування фізичних бар’єрів.

    * Доступна на пристроях під керуванням Android і iOS. Необхідне підключення до Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    Зручне дистанційне керування за допомогою смартфону

    Удосконалена функція Wi-Fi Control

    Керуйте й відстежуйте стан свого Jet Bot у будь-який час і з будь-якого місця за допомогою функції Wi-Fi Control. Використовуючи програму SmartThings *, ви можете дистанційно запланувати прибирання окремих кімнат або задати заборонені зони. Крім того, за допомогою функції Jet Live ви можете в реальному часі бачити, де він прибирає, і стежити за своїми домашніми тваринами або бачити, що відбувається у вашому будинку.

     

    * Доступна на пристроях під керуванням Android і iOS. Необхідне підключення до Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    Дистанційно стежте за своїм будинком і домашніми тваринами

    Функція Jet Live

    Стежте за своїми домашніми тваринами і будинком із будь-якого місця. Фронтальна камера Jet Bot може в реальному часі транслювати відео за допомогою програми SmartThings *. А в режимі патрулювання ви можете стежити за станом свого будинку. Він підтримує E2EE **, тому відео надійно зашифроване й бачити його може тільки авторизований користувач.

    * Доступна на пристроях під керуванням Android і iOS. Необхідне підключення до Wi-Fi та обліковий запис Samsung. ** End to End Encryption, наскрізне шифрування.

     

    Відстеження перебігу прибирання в реальному часі

    Звіт Live Cleaning Report

    Перевіряйте роботу й стан Jet Bot у реальному часі за допомогою програми SmartThings *. За допомогою звіту Live Cleaning Report ви можете швидко переглянути його переміщення на мапі вашого будинку з будь-якого місця. Ви можете побачити, де робот вже прибрав, призупинити його або повністю скасувати прибирання. Крім цього, передбачена можливість перегляду історії прибирання.

    * Доступна на пристроях під керуванням Android і iOS. Необхідне підключення до Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    Що в коробці

     

  • Характеристики
    • Об'єм пилосбірника 0.2 л
    • Тип пилозбірника Контейнер
    • Тип прибирання Сухий
    • Час автономної роботи 90 хв
    • Час повної зарядки 3.5 год
    • Тип пилососа Робот
    • Тип управління Електронне
    • Джерело живлення Акумулятор
    • Рівень шуму 74 дБ
    • Вага 4.4 кг
    • Колір Білий
    • Бренд Samsung
    • Країна виробник В'єтнам
    • Габарити 54,4 х 27,2 х 41,6 см
    • Гарантія 36 місяців + 10 років на двигун
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження