Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Телевізор LG 75QNED996PB Телевізор LG 75QNED996PB фото №2 Телевізор LG 75QNED996PB фото №3 Телевізор LG 75QNED996PB фото №4 Телевізор LG 75QNED996PB фото №5 Телевізор LG 75QNED996PB фото №6 Телевізор LG 75QNED996PB фото №7 Телевізор LG 75QNED996PB фото №8 Телевізор LG 75QNED996PB фото №9 Телевізор LG 75QNED996PB фото №10 Телевізор LG 75QNED996PB фото №11
Телевізор LG 75QNED996PB Телевізор LG 75QNED996PB фото №2 Телевізор LG 75QNED996PB фото №3 Телевізор LG 75QNED996PB фото №4 Телевізор LG 75QNED996PB фото №5 Телевізор LG 75QNED996PB фото №6 Телевізор LG 75QNED996PB фото №7 Телевізор LG 75QNED996PB фото №8 Телевізор LG 75QNED996PB фото №9 Телевізор LG 75QNED996PB фото №10 Телевізор LG 75QNED996PB фото №11
0
0 відгуків
Код: 0000089110

Телевізор LG 75QNED996PB

169 999 грн.
Головні характеристики
  • Тип телевізора Smart TV; 8K-телевізори
  • Діагональ 75"
  • Операційна система WebOS 6.0
  • Тип матриці IPS
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = неперевершений рідкокристалічний телевізор

    Телевізор LG з технологією QNED mini LED — це світанок нової ери для РК-телевізорів. Цей проривний дисплей поєднує в собі панель mini LED з технологією Quantum Dot NanoCell, забезпечуючи цілковито нові враження від перегляду. Це справжня вершина еволюції РК-телевізорів.

     

    *LG QNED mini LED — це телевізор із панеллю mini LED, яка поєднує в собі технології NanoCell і Quantum Dot.

    Нова ера РК-телевізорів

    Серія LG QNED mini LED підіймає рівень РК-телевізорів вище, ніж будь-коли раніше. Покращена яскравість, майже ідеальний чорний і чисті кольори відтворюються на приголомшливо великому екрані. Це знаменує собою величезний стрибок в еволюції РК-телевізорів.

     

    *Дані для mini LED базується на 86-дюймовій моделі з роздільною здатністю 8K.

    **Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Величезні можливості Mini LED

    Близько 30 000 мініатюрних світловипромінювальних діодів створюють яскравіше й чіткіше зображення, а 2500 унікальних зон затемнення забезпечують точне керування підсвічуванням і надвисокий коефіцієнт контрастності. Результат — підвищення рівня деталізування й точніше відтворення кольорів порівняно зі звичайними РК-телевізорами.

     

    *Приблизна кількість 30 000 мініатюрних світловипромінювальних діодів у телевізорах LG QNED mini LED визначено на основі 86-дюймовій моделі з роздільною здатністю 8K.

    **Кількість зон затемнення базується на 86-дюймовій моделі з роздільною здатністю 8K.

    ***Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Дует NanoCell з Quantum Dot

    Технологія Quantum Dot NanoCell забезпечує приголомшливе зображення, у якому поєднано сильні сторони технологій NanoCell Plus і Quantum Dot. Ця унікальна комбінація технологій покращує відтворення кольорів, створюючи насиченіші й точніші кольори.

     

    Це наша найяскравіша ідея

    Виведіть на новий рівень чіткості все, що переглядаєте. Технологія покращеного відображення LG QNED mini LED робить білий іще яскравішим, а чорний — іще темнішим задля створення зображення ультрависокої якості. З цієї причини телевізори LG QNED mini LED покажуть ваш улюблений контент у цілковито новому світлі.

     

    *Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Магія чорного на дисплеї

    Близько 2500 унікальних зон затемнення забезпечують точне керування підсвічуванням і надвисокий коефіцієнт контрастності. Це робить чорний іще темнішим, а кольори — яскравішими для більшого деталізування зображення навіть у найтемніших сценах.

     

    *Статистика для зон затемнення базується на 86-дюймовій моделі з роздільною здатністю 8K.

    **Звичайними тут названо телевізори LG UHD без технології NanoCell.

    ***Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Насолоджуйтесь кольором у всій його красі

    Більше вражень від спектра з функцією Absolute Color. У телевізорах LG QNED mini LED було майстерно забезпечено вишукане відтворення кольорів для захоплення ширшої колірної гами та яскравіших кольорів. Завдяки цьому все, що ви дивитеся, виглядає саме так, як і було задумано.

     

    *Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

     

    Великий екран, колосальна кількість подробиць

    Занурюйтеся глибше. Панелі Mini LED у телевізорах LG QNED mini LED відповідають нашим дисплеям формату Real 8K для створення високоякісного великого телевізійного екрана. Нова технологія екрана відображає все, що ви дивитеся, з підвищеними деталізуванням і чіткістю, навіть на нашому найбільшому екрані, даючи змогу зануритися у свій улюблений контент глибоко як ніколи.

     

    *Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Це справжня вершина еволюції РК-дисплеїв із роздільною здатністю 8K

    Наш найкращий РК-телевізор потребує найкращої роздільної здатності. Коли справа стосується створення високоякісного зображення, що більше пікселів, то краще. LG QNED mini LED поєднує в собі неймовірно високу щільність пікселів із нашою цілковито новою технологією Quantum Dot NanoCell для надзвичайно реалістичного зображення у 8K, деталізованого як ніколи, навіть під час перегляду на великому екрані.

     

    *Є лише в моделях 8К.

    **Кількість пікселів базується на 86-дюймовій моделі з роздільною здатністю 8K.

    ***Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Сертифікація 8K Ultra HD

    Згідно з нормами Асоціації виробників споживчих товарів (CTA), показник контрастної модуляції (КМ) має становити не менше 50% — що вище значення КМ, то чіткіше зображення. LG QNED Mini LED значно перевершує міжнародні стандарти за показником контрастної модуляції (КМ), який становить 95.8%, роблячи приголомшливе зображення ще ефектнішим.

    *CTA (Асоціація виробників споживчих товарів): Торгівельно-промислова асоціація, яка об'єднує в США понад 2200 технологічних компаній, що виробляють споживчі товари, і розробляє відповідні технічні стандарти.

    **Сертифікація CTA надається виробу, який відповідає вимогам, офіційно визначеним для певної галузі.

    ***Доступно тільки для моделей 8K.

    ****Значення КМ базуються на випробуванні 75-дюймових моделей QNED99, здійсненому компанією LG.

    *****Заявлені показники КМ було випробувано за горизонталлю.

    Зображення, від якого перехоплює подих

    Стильний дизайн LG QNED mini LED прикрасить будь-який домашній інтер'єр. Завдяки мінімальним рамкам і тонкому корпусу, оптимізованому для настінного монтажу, телевізор LG QNED mini LED будь-якого розміру буде висіти впритул до стіни. Це означає, що навіть наш найбільший телевізор ідеально впишеться у ваш інтер'єр і прикрасить його як твір мистецтва.

     

    *Залежно від схеми монтування кабель може бути помітним.

    **Залежно від схеми монтування телевізор може прилягати до стіни з певним зазором.

     

    Кінотеатр QNED. Чудові враження від перегляду

    LG QNED mini LED забезпечує захопливу атмосферу кінематографічного перегляду. Приголомшливий чорний та яскравіший дисплей створюють зображення, яке майже в усьому довершене для нового рівня занурення. Це телевізор, який примусить затамувати подих під час кожного перегляду.

     

    *Потрібна передплата на послуги служби потокового відтворення Netflix. Доступність формату 4K Ultra HD залежить від передплати Netflix, під’єднання до Інтернету, технічних можливостей пристроїв і наявності контенту.

    Дозвілля

    Дім для всіх ваших улюблених розваг

    Доступ до Netflix, застосунку Apple TV. Централізовано вибирайте найновіші художні й документальні фільми, телепередачі та спортивні події.

    *Потрібна передплата на послуги служби потокового відтворення Netflix.

    **Apple, логотип Apple та Apple TV — товарні знаки компанії Apple, Inc., зареєстровані в США та інших країнах.

    ***Потрібна передплата на послуги Apple TV+.

    ****Підтримувана послуга доступна не в усіх країнах.

    Dolby Vision IQ й Dolby Atmos

    Враження від перегляду, які змінюють уявлення про телебачення

    Технологія Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від конкретного жанру й умов навколишнього середовища, тоді як система Dolby Atmos забезпечує створення багатовимірного об’ємного звуку — потужна комбінація, яка дає неймовірне враження від перегляду, наче в кінотеатрі.

    *Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    Режим FILMMAKER MODE

    Бачення режисера, втілене в життя

    Режим FILMMAKER MODE вимикає згладжування рухів, водночас зберігаючи оригінальне співвідношення сторін, кольори та частоту зміни кадрів. Все це точно відтворює оригінальне бачення режисера, тобто ваші враження від перегляду фільму будуть саме такими, як передбачали його творці.

    HDR 10 Pro

    Отримайте повний спектр задоволень

    Власна технологія LG розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro забезпечує регулювання яскравості для покращення кольорів, розкриття кожної найдрібнішої деталі та внесення природної чіткості у кожне зображення — все це посилює звичайний контент HDR. Тепер усі ваші улюблені фільми та шоу стануть більш живими та яскравими — від початку до самого кінця.

    QNED для ігор. Численні переваги

    LG QNED mini LED оснащено безліччю функцій, які поліпшать ваші враження від гри. Функції Absolute Color і режим "Оптимізація Гри" забезпечують плавний реалістичний ігровий процес, тоді як покращена яскравість і чорний колір мінісвітлодіодного дисплея забезпечують надзвичайну точність. Грайте в усе нереально реалістично.

     

    Режим Оптимізація Гри

    Небачений рівень керованості

    Підвищений рівень для всіх ваших ігор. Режим Оптимізація Гри забезпечує автоматичне регулювання налаштувань зображення, оптимізування графіки й видимості, щоб забезпечити найкращі враження від грального процесу незалежно від того, у який тип ігор ви граєте.

    ALLM, eARC

    Грайте за найвищим стандартом

    Здобудьте перевагу перед суперниками. Функції ALLM та eARC відповідають останнім специфікаціям HDMI 2.1 і забезпечують швидке передавання контенту зі ще більшою роздільною здатністю та плавне синхронізоване відтворення графіки.

    Спорт із QNED. Телебачення в неперевершеній формі

    LG QNED mini LED створено для перегляду матчів професіональних ліг. Завдяки великому екрану, роздільній здатності 8K та сумісності з об'ємним звуком Bluetooth телевізор LG QNED mini LED створює цілковиту атмосферу стадіону у вашій оселі, завжди забезпечуючи вам найкраще місце для перегляду.

     

    Сповіщення Sports Alert

    Не пропускайте жодної гри своєї команди

    Функція Sports Alert сповіщає вас до ігор, під час і після них. Вам не доведеться непокоїтися через те, що ви можете пропустити важливі матчі улюблених команд, навіть переглядаючи інший контент.

     

    *Використання залежить від країни.

    Сумісність із технологією передавання об’ємного звуку через Bluetooth

    Очевидна перевага для домашнього використання

    Під’єднуйте гучномовці Bluetooth для створення насправді бездротової системи об'ємного звуку. Звуки всіх подій стають яскравішими й реалістичнішими, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні.

     

    *Колонки продаються окремо.

    Процесор α9 4-го покоління з елементами штучного інтелекту й підтримкою формату 8K

    Інтелект, від якого вибухне ваша уява.

    Серце телевізора LG QNED mini LED — процесор α9 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 8K, інноваційний чип, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізування та оптимізування контенту. Вражає кожен побачений на екрані елемент, адже всі налаштування зображення та звуку здійснюються автоматично.

     

    *Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    AI Picture Pro

    Ось на що схожий рівень Pro

    Алгоритм глибокого навчання, який використовує величезну інформаційну базу з понад мільйоном точок зорових даних, розпізнає контент, видаляє шуми та оптимізує якість зображення. А нова функція Scene Detection тепер може аналізувати тип відтворюваної сцени й відповідним чином поліпшувати зображення.

    *Функція AI Picture Pro не працюватиме з будь-яким контентом зі складу послуг ОТТ, який захищено авторським правом.

    AI Sound Pro

    Звук поліпшено до професіонального рівня

    Проаналізувавши понад 17 мільйонів точок звукових даних, процесор розпізнає голоси, ефекти й частоти, завдяки чому може оптимізувати звук відповідно до жанру для виразнішого ефекту присутності. А нова функція автоматичного вирівнювання гучності Auto Volume Leveling забезпечує узгоджені рівні гучності голосу для різних типів контенту.

    Інтелектуальна функція підвищення роздільної здатності до 8K

    Поліпшити якість кожного зображення

    Процесор з елементами штучного інтелекту використовує алгоритми глибокого навчання для аналізування того, що ви дивитеся, і перетворює контент із меншою роздільною здатністю на приголомшливо захопливий формат 8K. Отримане зображення стає різкішим, із помітно вищими рівнями чіткості й деталізації, навіть якщо їх переглядати на наших найбільших екранах.

    *Якість зображення контенту з підвищеною роздільною здатністю залежатиме від роздільної здатності джерела.

    **Є лише в моделях 8К.

    ***Зображення змодельовано, щоб спростити розуміння цієї функції.

    ThinQ AI

    Вважаєте, ви знаєте, що таке інтелектуальні технології? Можливо, ще ні.

    Технологія LG ThinQ забезпечує найкращі враження від перегляду. Керуйте телевізором за допомогою голосових команд на цілковито новій головній сторінці меню, діставши ще більше зручності й можливостей керування.

     

    Нова головна сторінка Home

    Ласкаво просимо до вашого нового головного меню

    Дні нескінченного пошуку нового контенту чи старих улюблених програм добігають кінця. Головний екран меню було змінено так, щоб показати вам усе, що варто подивитися, в одному місці. Насолоджуйтеся персоналізованими рекомендаціями щодо контенту на основі історії переглядів, швидким доступом до різноманітного вмісту та спрощеним керуванням під’єднаними пристроями.

     

    *Доступність послуги може залежати від регіону або країни.

    **На послуги ОТТ потрібні окремі передплати.

    Новий пульт Magic Remote

    Ще більш схожий на чарівну паличку

    Оновлений пульт Magic Remote має ергономічну конструкцію, яка полегшує його утримання, а система вибору та прокручування дає змогу пришвидшити пошук. Вбудовані інтелектуальні функції спрощують доступ до послуг, а гарячі кнопки для основних постачальників контенту дають змогу здійснювати швидкий доступ до всіх улюблених каналів. На додачу до всього тепер ви маєте функцію Magic Tap — нову зручну опцію, яка забезпечує з'єднання вашого телефона з телевізором.

    Голосова команда

    Центральний елемент зручності для вас

    Технологія LG ThinQ дає змогу легко керувати домашньою екосистемою Інтернету речей за допомогою голосових команд. Ви можете керувати своїм телевізором LG QNED mini LED за допомогою голосу та швидше діставати доступ до розваг.

  • Характеристики
    • Тип матриці IPS
    • Тип телевізора Smart TV; 8K-телевізори
    • Діагональ 75"
    • Smart TV Є
    • Wi-fi Є
    • Роздільна здатність екрану 7680 x 4320
    • Тип підсвічування Mini LED
    • Операційна система WebOS 6.0
    • Тип тюнера Аналогове; DVB-T (ефірне); DVB-C (кабельне); DVB-T2 (ефірне); DVB-S (супутникове); DVB-S2 (супутникове)
    • Сумарна потужність звука 60 Вт
    • Технології покращення зображення Dolby Vision; Ultra Luminance Pro; HDR10 Pro; HLG; Cinema HDR
    • Частота розгортки панелі 120 Гц
    • Інтерфейси підключення 4 х HDMI; Headphone; Антенний; CI+
    • Кріплення 400 х 400 мм
    • Колір Сірий
    • Бренд LG
    • Країна виробник Польща
    • Габарити з підставкою (ШxВxГ) 1665 х 1032 х 405 мм
    • Гарантія 12 місяців
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Телевізор Samsung QE85QN90CAUXUA

159 999 грн.

Телевізор Sony XR75X95KR2

179 999 грн.

Телевізор Samsung QE85QN800CUXUA

188 999 грн.

Телевізор Samsung QE77S95CAUXUA

143 999 грн.

Телевізор Samsung QE75QN800CUXUA

139 999 грн.

Телевізор Samsung QE77S90CAUXUA

127 499 грн.

Телевізор Samsung QE85QN85CAUXUA

126 999 грн.

Телевізор LG OLED65G36LA

124 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження