Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №2 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №3 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №4 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №5 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №6 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №7 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №8
Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №2 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №3 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №4 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №5 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №6 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №7 Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES) фото №8
0
0 відгуків
Код: 0000050944

Цифрова фотокамера Panasonic Lumix DMC-TZ100EE Silver (DMC-TZ100EES)

17 999 грн.
Головні характеристики
  • Автоспуск 2 - 10 с
  • Брекетинг автоекспозиції 3, 5, 7 кадрів з кроком 1/3, 2/3 або 1
  • Відео зі звуком Стерео
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • КРАЩИЙ СУПУТНИК В ПОДОРОЖІ

    Ніщо не може зрівнятися з відчуттям свободи. Досліджуйте світ і зберігайте кожен момент за допомогою камери, яка завжди разом з вами. З TZ100 можна знімати як в місті під час короткочасної перерви в роботі, так і виїхавши на природу. Завдяки високочутливому MOS-сенсору розміром 1 дюйм і потужному 10-кратному зуму зберігати моменти з подорожі легше, ніж будь-коли раніше.


    КОПАКТНИЙ РОЗМІР, ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ.

    Камера LUMIX TZ100 є ідеальним поєднанням потужності і функціональності. Світлий зум-об'єктив LEICA поєднується зі стильним портативним дизайном камери. Більше не потрібні громіздкі фотосумки або важке обладнання!

    ЗНІМАЙТЕ ДНЕМ І ВНОЧІ - ВЕЛИКИЙ 1-ДЮЙМОВИЙ ВИСОКОЧУТЛИВИЙ MOS-СЕНСОР

    Якщо сонце зайшло за обрій, то це зовсім не означає, що ваша камера перестала працювати як належить. Продовжуйте знімати вночі за допомогою потужного 1-дюймового високочутливого сенсора MOS з роздільною здатністю 20,1 Мп. Ще більше деталей, більше кольору і чіткості навіть при низькій освітленості.

    ПОКРАЩЕНИЙ ПРОЦЕСОР ОБРОБКИ ЗОБРАЖЕНЬ VENUS ENGINE

    У LUMIX TZ100 встановлено такий же процесор обробки зображень, як і в топових LUMIX G. Це дозволяє робити знімки високої якості і забезпечує швидкісну обробку, необхідну для запису відео з роздільною здатністю 4K. Покращена система придушення шумів дозволяє LUMIX TZ100 робити чіткі знімки з максимальним відгуком ISO12800/ISO25600 (розширений). Висока чутливість, градація відтінків і кольори значно поліпшені для досягнення безкомпромісної якості зображення.


    ЧУДОВІ ЗНІМКИ БЛИЖЧЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ - ПОТУЖНИЙ ОПТИЧНИЙ 10-КРАТНИЙ ЗУМ

    Коли немає можливості підійти ближче, потужний 10-кратний зум камери LUMIX TZ100 допомагає зробити знімок. Завдяки використанню в камері всесвітньо відомого об'єктива LEICA DC VARIO-ELMARIT, її зум забезпечує виняткову гнучкість в діапазоні від 25 мм до 250 мм (еквівалент для камери 35 мм). Ідеально підходить для зйомок того, що ви бачите, як поблизу, так і на відстані.


    СПОЧАТКУ ЗНІМАЙТЕ, А ПОТІМ НАВОДЬТЕ РІЗКІСТЬ - ПОСТ-ФОКУС

    Уявіть, що ви можете точно вибрати, що саме повинно знаходитися в фокусі, навіть після того, як ви вже зробили знімок. Функція Пост-фокус в камері LUMIX TZ100 запросто дозволить вам це зробити. Просто зніміть сцену, перейдіть в режим перегляду зображення і торкніться тієї частини знімка (в 4K ФОТО), яка повинна бути різкою. Це просто. Це зачаровує. І все це можна робити з LUMIX TZ100.



    ВІДЕОЗЙОМКА У ФОРМАТІ 4К. ЖИТТЯ В ЯСКРАВИХ ДЕТАЛЯХ.
    Завдяки приголомшливій могутності відеозйомки у форматі 4K з камерою LUMIX TZ100 ви зможете записати вашу подорож з роздільною здатністю 3840 x 2160 пікселів, що в 4 рази перевищує Full HD. Більше переживань, більше деталей і навіть спогадів, до яких можна повертатися - знову і знову.



    ЖОДЕН МОМЕНТ НЕ ВИСЛИЗНЕ ВІД ВАС ІЗ РЕЖИМОМ 4K ФОТО

    Завдяки підтримці технології 4K в камері TZ100, режим 4K ФОТО дозволить вам знімати ідеальні кадри зі швидкістю 30 кадрів за секунду і вибирати кращий кадр вже після зйомки. Знімайте, вибирайте і зберігайте. Завдяки наявності в камері LUMIX TZ100 режиму 4K ФОТО для вас не залишиться невловимих моментів.



    ФУНКЦІЯ LIGHT COMPOSITION

    Функція Light Composition синтезує зображення, вибираючи і зберігаючи найяскравіші пікселі. Вона дозволяє з легкістю робити більш розкішні і емоційні знімки феєрверків або нічних сцен.



    4K-КРОППІНГ В РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ

    Функція 4K Live Cropping дозволяє використовувати унікальні відеоприйоми при зйомці, які раніше було вкрай складно реалізувати. Записувана область може переміщатися в межах кадру, поки камера залишається в одному положенні. Це забезпечує стабільність панорамування і дозволяє наводити зум на об'єкти, що знаходяться за межами центру зображення.



    МОЖНА ВСЕ РОЗГЛЯНУТИ З ВИСОКОЮ ЧІТКІСТЮ ЗА ДОПОМОГОЮ ВИДОШУКАЧА LVF

    Часом яскраве сонячне світло заважає перегляду навіть на найяскравіших екранах. Камера LUMIX TZ100 оснащена видошукачем Live View 0,2-дюйма з роздільною здатністю 1 166 тис. точок, який автоматично вмикається, коли ви підносите камеру до ока, так що ви побачите найменші деталі та знімете саме той кадр, який хотіли.


    "ПРОЯВІТЬ" RAW ПРОСТО У ФОТОКАМЕРІ

    LUMIX TZ100 дозволяє знімати в форматі RAW і обробляти їх безпосередньо в камері, коректуючи наступні налаштування: Підбір кольорів (sRGB/AdobeRGB), баланс білого, компенсація експозиції, стиль фотографії, інтелектуальне керування динамічним діапазоном, контрастність, світло/тінь, насиченість, зменшення шумів, інтелектуальна роздільна здатність, різкість.

    ВИСОКОШВИДКІСНЕ АВТОФОКУСУВАННЯ З ТЕХНОЛОГІЄЮ DFD (ГЛУБИНА ІЗ РОЗФОКУСУВАННЯ)

    Технологія автофокусування (AF) Panasonic «глибина із розфокусування» (DFD) постійно розраховує відстань між об'єктами в кадрі і переводить фокус об'єктива одним швидким безперервним рухом. Ця технологія збільшує швидкість автофокусування до 0,1 секунди, а швидкість серійної зйомки до 6 кадрів за секунду в режимі AFC (безперервний автофокус). Вона також підвищує стабільність безперервного фокусування під час зйомки відео.



    ФОКУСУВАННЯ В УМОВАХ НИЗЬКОЇ ОСВІТЛЕНОСТІ - STAR LIGHT AF

    Режим автофокусування в умовах низької освітленості дозволяє збільшити точність фокусування при таких умовах зйомки, як місячне світло, навіть без використання лампи підсвічування автофокусу. Більш того, камера LUMIX TZ100 оснащена новою технологією фокусування Starlight AF, яка дозволяє знімати зірки в нічному небі завдяки тому, що фокус розраховується за значеннями контрасту в малих зонах фокусування.



    КОРЕКЦІЯ ПО 5 ОСЯХ / КОРЕКЦІЯ НАХИЛУ ОБ'ЄКТИВА

    Технологія HYBRID OIS (оптичний стабілізатор зображення) +з корекцією по 5 осях* дає можливість відеозйомки однією рукою без змазування зображення. Він визначає і компенсує 5 типів руху камери: горизонтальний, вертикальний, вісь обертання, вертикальне, а також горизонтальне обертання. Функція вирівнювання горизонту Level Shot* визначає лінію горизонту на зображенні і дотримується її навіть при нахилі камери. Вона дозволяє знімати стабільне відео навіть при «сліпій» зйомці під великим кутом.

     

  • Характеристики
    • Автоспуск 2 - 10 с
    • Брекетинг автоекспозиції 3, 5, 7 кадрів з кроком 1/3, 2/3 або 1
    • Відео зі звуком Стерео
    • Витримка 1/16000 - 1 с ; 1/2000 - 60 с
    • Еквівалентна чутливість ISO 80 - 25600
    • Загальна кількість пікселів 20.9 Мп
    • Компенсація експозиції +/- 5 EV з кроком 1/3
    • Мінімальна відстань фокусування 5 см
    • Максимальна діафрагма f/2.8 - 5.9
    • Максимальна роздільна здатність запису відео 3840 x 2160, 25 к/с
    • Максимальний розмір знімка 5472 x 3648
    • Максимальний розмір файла 4 ГБ
    • Налаштування балансу білого Авто; Денне світло; Лампа розжарювання; Спалах; Ручне; Установка кольорової температури в градусах; Тінь; Хмарність
    • Оптичний зум 10х
    • Режими автофокусування Покадрове; Слідкуюче; Безперервне
    • Режими виміру експозиції Матричний; Центрозважений; Точковий
    • Режими зйомки S (покадровий); CL (безперервний низькошвидкісний); CH (безперервний високошвидкісний)
    • Розмір РК-екрану 3"
    • Система/точки фокусування 49 зон
    • Спалах Вбудований
    • Стабілізація Комбінована
    • Тип затвору Комбінований електронно-механічний затвор
    • Тип карт пам'яті SD/SDHC/SDXC/UHS-I
    • Тип фотокамер Компактний
    • Фіксація автоекспозиції Кнопкою AE-L
    • Формат запису знімків JPEG; RAW; DCF; EXIF 2.3; DPOF
    • Функція перегляду Збільшення зображення; Обертання; Гістограма; Календар з фотографіями; Індекс з 30-ти зображень; Показ слайдів; Позначка зображень як обраних; Індекс з 12-ти зображень
    • Число ефективних пікселів 20.1 Мп
    • Конструкція 12 елементів в 10 групах
    • Режими роботи Видалення ефекту червоних очей; Повільна синхронізація; Автоматичний; Примусова; Вимкнена; Повільна синхронізація і зменшення ефекту червоних очей
    • Співвідношення сторін 3:2; 4:3; 16:9; 1:1
    • Тип матриці КМОП (CMOS)
    • Джерело живлення Li-Ion
    • Інтерфейси підключення micro USB; micro HDMI
    • Особливості Сенсорний дисплей
    • Ємність акумулятора 1025 мАг; 260 кадрів; 300 кадрів
    • Бездротове підключення WI-FI
    • Вага 310 г
    • Колір Срібний
    • Бренд Panasonic
    • Країна виробник Китай
    • Гарантія 36 місяців
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження