Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №2 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №3 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №4 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №5 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №6 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №7 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №8 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №9
Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №2 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №3 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №4 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №5 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №6 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №7 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №8 Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) фото №9
0
0 відгуків
Код: 0000050927

Цифрова фотокамера Panasonic DC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K)

64 416 грн.
Головні характеристики
  • Автоспуск 2 с; 10 с
  • Винесена окулярна точка 21 мм
  • Витримка 1/8000 - 60 с
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Приголомшлива чутливість

    Не обмежений за часом запис з роздільною здатністю C4K/4K 60p/50p. Захоплива якість знімків в умовах низької освітленості завдяки новому передовому сенсору. І універсальна фокусна відстань завдяки можливості запису з різними співвідношеннями сторін. Безпрецедентна якість відеозапису та найвища світлочутливість за всю історію камер LUMIX дозволять зафіксувати весь світ – і змінити його.

    Абсолютна світлочутливість – новітній сенсор

    Камера LUMIX GH5S має найвищі показники світлочутливості та безпрецедентну якість зображень за всю історію LUMIX. Це стало можливим завдяки поєднанню нового високочутливого сенсора, технології Dual Native ISO (подвійне нативне ISO) та найбільш передовому процесору Venus Engine. Dual Native ISO (подвійне нативне ISO) – це революційна технологія, яка використовується у професійних відеокамерах Panasonic і дозволяє працювати на неймовірно високих налаштуваннях світлочутливості при мінімальному рівні шумів. Як правило, при використанні стандартної технології одиничної нативної чутливості (single native ISO) рівень шуму зростає пропорційно значенням ISO. Однак наш новий сенсор побудований за принципом подвійних кіл, що дозволяє перемикатися на більш високе базове ISO перед використанням цифрового посилення сигналу. Завдяки цьому ви можете вести зйомку в умовах низької освітленості, уникаючи появи сильних шумів.

    Процесор Venus Engine Beauty

    Завдяки союзу високотехнологічного цифрового сенсора Live MOS та нового процесора Venus Engine Beauty камера передає неймовірні колірні нюанси та природні текстури. Технології "Мультипіксельної генерації освітленості" та "Інтелектуальної детальної обробки даних" дозволяють створювати зображення з високою яскравістю та контрастністю. Тривимірне керування кольором додає життя у ділянки глибокої та м'якої тіні, а високоточна та багатопотокова функція заглушення шумів NR зберігає чіткість зображень навіть на високих значеннях ISO.

    Неймовірно швидке фокусування та підтримка серійної зйомки 14-бітних RAW-знімків

    Ловіть навіть найшвидкоплинніші події завдяки технології DFD (глибина з розфокусування). Вона миттєво обчислює відстань до об'єкта, оцінюючи два зображення з різними рівнями різкості, і забезпечує надшвидкісне автофокусування й серійну зйомку зі швидкістю 8 кадрів за секунду у режимі AFC (безперервний автофокус). Також можлива зйомка зі швидкістю 12 кадрів за секунду у режимі AFS (фокусування по точці). Крім того, камера LUMIX GH5S відкриває для вас новий режим зйомки 14-бітних RAW-кадрів. Завдяки багатому діапазону кольорів та плавній градації, яка зберігає приблизно у 64 рази більше інформації про колір, у порівнянні з 12-бітним RAW-зображенням, максимальній швидкості зйомки 7 к/с (AFC) / 11 к/с (AFS) режим серійної зйомки дозволить вам ще більше розширити свої творчі можливості.

    Точне фокусування навіть в умовах недоекспонування в -5EV

    Оновлена система автофокусування камер LUMIX в умовах низької освітленості дозволяє знімати при недоекспонуванні у -5EV. Завдяки цьому можливе точне фокусування навіть при освітленні від зоряного неба, що вельми корисно при зйомці нічних пейзажів та документальних фільмів.

    Корисні функції для зйомок вночі

    Збільшення для підтримки MF було розширене до 20x. Можливості для точного фокусування на об'єктах дуже маленького розміру, таких як зірки.

    Режим Cinema 4K 60p/50p з необмеженим часом запису

    LUMIX GH5 – це можливість фільмувати відео в якості 4K 60p/50p. LUMIX GH5S дозволить вам значно розширити свої творчі можливості, будучи першою DLSM-камерою з підтримкою режиму відеозйомки Cinema 4K (C4K: 4096 x 2160) 60p/50p. Крім того, вона не має обмежень на час запису, навіть при відеозйомці в якості FHD або 4K. Роздільна здатність Cinema 4K (C4K: 4096 x 2160) визначена консорціумом провідних світових кіностудій Digital Cinema Initiatives (DCI).

    4:2:2 10-бітний запис на внутрішню пам'ять

    Камера LUMIX GH5S володіє революційною функцією запису C4K/4K-відео у форматі 4:2:2 10-біт. Наприклад, 10-бітний запис дозволить передати всі нюанси вечірнього неба та заходу сонця без утворення смуг (бандінгу), що характерно для 8-бітного запису. Вся міць професійного кіновиробництва, укладена в одній камері, виводить аматорське кіно на новий рівень. І ви можете записувати 4:2:2 10-бітне відео прямісінько на SD-карту пам'яті, водночас передаючи сигнал через повнорозмірний HDMI-роз'єм на зовнішній монітор або записуючий пристрій. Запис в форматі 4:2:2 10-біт надає доступ до натуральних кольорів та достовірних відтінків для втілення ваших професійних задумів і дозволяє передавати більше мільярда кольорів і тональний діапазон, в чотири рази більший, в порівнянні з 8-бітним записом.

    Уповільнена зйомка з максимальним уповільненням 10x – VFR (Змінна частота кадрів)

    Камера LUMIX GH5S підтримує великий спектр вбудованих ефектів обробки, які допоможуть зробити ваше відео ще виразнішим. Функція VFR дозволить знімати відео з уповільненням/прискоренням як C4K/4K (при швидкості 60 к/с максимальне уповільнення становить 2,5x *) або FHD (при швидкості 240 к/с максимальне уповільнення становить 10x). Мінімальна швидкість зміни кадрів для ефектів сповільненої зйомки становить 2 к/с.

    Ви не пропустите свій кадр завдяки зйомці 4K ФОТО 60 к/с

    Робіть необмежену серію кадрів, а потім обирайте саме ті знімки, які вам потрібні. Супервисокошвидкісний режим 4K ФОТО зі швидкістю зйомки 60 к/c при роздільній здатності 8 мегапікселів зупиняє навіть найшвидший рух, який неможливо зловити за допомогою звичайної камери. LUMIX GH5S дійсно дозволяє не пропустити жодної миті.

    Виведення через роз'єм HDMI у режимі реального часу та одночасний запис у внутрішню пам'ять як 4:2:2 10-біт

    Камера LUMIX GH5S здатна виводити зображення на зовнішній монітор або рекордер в якості 4:2:2 10-біт за допомогою кабелю HDMI (повнорозмірний, TypeA), при цьому ведучи запис у внутрішню пам'ять як 4:2:2 10-біт*. Корисно для професійної відеозйомки, яка вимагає точного контролю за зображенням або високоякісного запису на зовнішні пристрої (наприклад, ProRes). До комплекту камери LUMIX GH5S входить фіксатор кабелю HDMI, який дозволяє уникнути випадкового відключення кабелю під час зйомки.

    Волого-/пило-/морозостійка та міцна конструкція

    Камера LUMIX GH5S – це справжній танк, здатний протистояти важким польовим умовам. Завдяки морозостійкості аж до -10 градусів, а також волого-/пилозахищеній конструкції кожне її з'єднання, колесо і кнопка готові протистояти важким погодним умовам. Армований каркас з литого магнію робить корпус камери легким та міцним, поєднуючи надійність та компактні розміри. Ця камера може витримати все, що можете витримати ви.

    Видошукач OLED LVF 3680к точок

    Live View видошукач OLED LVF з ультрависокою роздільною здатністю у 3680к точок передає розкішну картинку й гарантує ідеальне кадрування навіть під прямими сонячними променями. Завдяки високому рівню збільшення 0,76x (еквівалент 35-мм камери) вам легше роздивитися деталі зображення, а плавне відображення при швидкості 120 к/с та висока чутливість з мінімальною затримкою роблять картинку просто чудовою. І найголовніше, видошукач OLED LVF гарантує, що ви знімаєте саме те, що хотіли.

    Великий РК-екран високої роздільної здатності

    Великий 3,2-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю прибл 1620 тис. точок забезпечує різке зображення у режимі Live View та чудову видимість навіть у сонячну погоду. У ньому використана RGBW (Червоний, Зелений, Синій, Білий) структура пікселів, яка дозволяє ще більше поліпшити видимість в умовах яскравого сонця. А поворотна/похила конструкція дозволяє знімати з незвичайних ракурсів, зберігаючи при цьому повний контроль над зображенням та налаштуваннями. Екран підтримує сенсорне керування фокусуванням, що дозволяє миттєво фокусуватися за допомогою простого дотику у потрібній області екрану. Крім того, завдяки сенсорному керуванню затвором ви можете за допомогою пальця вибрати область фокусування, а затвор буде спущений автоматично після того, як ви приберете палець.

    Програма для комп'ютерів LUMIX Tether для керування камерою

    Камера LUMIX GH5S підтримує дистанційну зйомку через USB-кабель за допомогою встановленої на комп'ютері програми LUMIX Tether. Вона дозволяє керувати налаштуваннями камери і вести зйомку одночасно переглядаючи отримані зображення на великому екрані комп'ютера. Вона підтримує режими Відео та 4K ФОТО. Вона значною мірою полегшує професійним фотографам роботу під час комерційних зйомок в студії.

  • Характеристики
    • Автоспуск 2 с; 10 с
    • Винесена окулярна точка 21 мм
    • Витримка 1/8000 - 60 с
    • Еквівалентна чутливість ISO 80 - 204800
    • Загальна кількість пікселів 11.93 Мп
    • Комплектація Без об'єктива (Body)
    • Максимальна роздільна здатність запису відео 4096 x 2160
    • Максимальний розмір знімка 4016 х 2256
    • Максимальний розмір файла 4 ГБ
    • Режими автофокусування Однокадрове; Безперервне
    • Розмір матриці 17.3 х 13 мм
    • Розмір РК-екрану 3.2"
    • Спалах Вбудований + башмак
    • Тип автофокусу Контрастний
    • Тип затвору Фокально-планарний затвор
    • Тип карт пам'яті SD/SDHC/SDXC
    • Тип матриці Live MOS (LMOS)
    • Тип фотокамер Системний
    • Формат запису знімків JPEG; RAW
    • Число ефективних пікселів 10.28 Мп
    • Джерело живлення Li-Ion
    • Інтерфейси підключення Вхід для мікрофону; Type-C
    • Ємність акумулятора 1860 мАг; 440 кадрів
    • Бездротове підключення WI-FI; Bluetooth
    • Вага 660 г
    • Колір Чорний
    • Бренд Panasonic
    • Країна виробник Китай
    • Гарантія 36 місяців
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження