Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Телевізор LG 65NANO996NA Телевізор LG 65NANO996NA фото №2 Телевізор LG 65NANO996NA фото №3 Телевізор LG 65NANO996NA фото №4 Телевізор LG 65NANO996NA фото №5 Телевізор LG 65NANO996NA фото №6 Телевізор LG 65NANO996NA фото №7 Телевізор LG 65NANO996NA фото №8 Телевізор LG 65NANO996NA фото №9
Телевізор LG 65NANO996NA Телевізор LG 65NANO996NA фото №2 Телевізор LG 65NANO996NA фото №3 Телевізор LG 65NANO996NA фото №4 Телевізор LG 65NANO996NA фото №5 Телевізор LG 65NANO996NA фото №6 Телевізор LG 65NANO996NA фото №7 Телевізор LG 65NANO996NA фото №8 Телевізор LG 65NANO996NA фото №9
0
0 відгуків
Код: 0000042201

Телевізор LG 65NANO996NA

77 499 грн.
Головні характеристики
  • Тип телевізора Smart TV; з Wi-Fi; 8K-телевізори
  • Діагональ 65"
  • Операційна система WebOS
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Яскраві враження

    справжній 8К

     

     

    Справжнє 8К дозвіл

    У 8K знаходиться 33 мільйони пікселів (99 млн. Субпикселей) – чим більше пікселів, тим вище щільність. Тому, щоб домогтися відчуття реалістичності від 8K, важливо фактичне число пікселів, але ще важливіше, щоб кожен піксель був окремим і відмінним для ока. LG NanoCell перевершує визначення Асоціації споживчих технологій (CTA) для телевізорів 8K. Ось що представляє собою LG NanoCell 8K – 'Real 8K' (справжні 8K).

     

     

    Процесор α9 Gen 3 8K

    Трансформація в якісний контент 8К

    Завдяки алгоритмам глибинного навчання розумний процесор α9 Gen3 8K аналізує контент, щоб забезпечити його максимальною глибиною. Всі регулювання відбуваються автоматично для отримання найкращого зображення і звуку, щоб кожен перегляд телевізора ставав незабутнім.

     

     

    Розумне масштабування в формат 8К

    Дивіться все в найвищій роздільній здатності 8K

    Завдяки алгоритмам глибинного навчання LG NanoCell 8K масштабує контент 2K або 4К в супер-реалістичне зображення 8К, покращуючи деталізацію і чіткість. Насолоджуйтеся більш чіткими картинками і текстом зі зниженим рівнем «шуму» і підвищеної різкістю.

     

     

    чисті кольори

    Технологія LG NanoCell відтворює надчисті кольору завдяки наночастицам розміром 1 нм. Тепер – з дозволом 8K – телевізор NanoCell пропонує незрівнянну якість картинки і чистоту кольору.

     

     

    Чисті кольори перетворюють ваш будинок в кінотеатр

    Всі сцени стали реалістичними завдяки чистим кольорам NanoCell і високої контрастності Nano Black. Крім того, відеоряд і звуковий супровід стали ще більш оптимізованими і справжніми. Насолоджуйтесь кінотеатром у вас вдома і безлімітними розвагами разом з телевізором NanoCell.

     

     

    Dolby Vision IQ і Dolby Atmos

    Передає авторське бачення

    Дивіться фільми так, як їх слід дивитися – щоб захоплювало подих. Dolby Vision IQ розширює межі і переваги Dolby Vision за межі HDR; яскравість, насиченість і контрастність інтелектуально регулюються за жанром і умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення в звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

     

     

    FILMMAKER MODE

    Дивіться фільми такими, якими їх створили

    Процесор автоматично відключає інтерполяцію кадрів, зміна різкості і шумозаглушення, зберігаючи оригінального формату зображення та кількість кадрів. Дивіться фільми та інший контент зі збереженням творчого задуму і кінематографічного досвіду.

     

     

    HDR 10 Pro і HLG Pro

    Покращені основні формати HDR

    Телевізори NanoCell забезпечують оптимальну якість зображення HDR, виконуючи регулювання підтримуваних HDR-форматів HLG і HDR 10. Це дозволить вам насолодитися переглядом будь-якого фільму в супер-реалістичному високому дозволі.

     

     

    Професійне полноматрічное затемнення

    Курс на Всесвіт Реального Кіно

    Технологія професійного полноматрічного затемнення забезпечує повну деталізацію і чудову контрастність, роблячи картинку ще більш живою незалежно від жанру фільму.

     

     

    безмежне задоволення

    Мультиплекс у вас вдома

    Пориньте в різноманітність контенту, доступного на додатку Apple TV, Netflix і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі – все в одному місці. Просто сідайте і насолоджуйтеся.

     

     

    Додаток Apple TV

    Apple TV і багато іншого у вас вдома

    Оригінальні шоу від Apple TV +. Тільки преміум-канали, які ви побажаєте, і тисячі фільмів, які можна купити або взяти напрокат. Сервіс персоналізований і ретельно курується, тому ви знайдете в добірці все найкраще.

     

     

    вбудований відеодекодер

    Більше 8К-роликів в сьогоденні як 8K 

    Завдяки підтримці кодеків HEVC, AV1 та VP9) ви можете дивитися 8K відео на YouTube, а також 8K відео з USB-накопичувача або стрімінг-сервісів.)

     

     

    Чисті кольори розгорнуть поле битви прямо перед вами

    Чисті кольори NanoCell доводять віртуальний світ до досконалості, перетворюючи його на справжню реальність. Крім того, різні ігрові функції, такі як мінімальна затримка, HDMI 2.1 і HGiG дозволяють вам насолоджуватися віртуальним світом поліпшеною графіки в реальному часі.

     

     

    Мінімальна затримка введення

    Реагуйте і домагайтеся мети швидше

    Телевізор NanoCell дозволяє гравцям атакувати противника без зволікання. Він синхронізує ваші відчуття з ігровими сценами в реальному часі, мінімізуючи затримку введення.

     

     

    Ігровий стандарт нового покоління

    Більш висока частота кадру, підтримка ALLM і eARC з HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію швидко рухаються об'єктів і плавність, синхронізація графіки. Це створює ефект ще більш реалістичного занурення в гру. Телевізори LG NanoCell успішно пройшли тестування в Авторизованому центрі випробувань HDMI відповідно до стандарту HDMI Compliance Test Specification (2.1d).)

     

     

    VRR (вариабельная частота оновлення)

    бездоганна переміщення

    У телевізорів LG NanoCell є підтримка VRR, що робить його правильним вибором для ігрових цілей. Всі ваші консольні ігри будуть чіткіше і плавніше, а затримок, лагов і мерехтіння стане менше.

     

     

    Режим HGiG для HDR-ігор

    Реалістичність сцен, як ніби в кіно

    Повністю поринете в гру завдяки приємною для очей зображенні. Група HGiG дізнається характеристики роботи телевізора і якість картинки, а потім приводить у відповідність графіку HDR, щоб отримати максимум від HDR-гри.

     

     

    Чисті кольори створюють відчуття як на стадіоні

    Телевізор NanoCell – це наноточная кольору без спотворень під будь-яким кутом огляду. Дивіться гру улюбленої команди на величезному екрані 8K з суперчістимі квітами і приголомшливою якістю зображення.

     

     

    ультрабольшой екран

    Опинитеся на цьому стадіоні, не виходячи з дому

    C ультра-великим екраном на 75 дюймів і більше. Телевізор NanoCell доставить величезний стадіон до вас додому. Слідкуйте за грою в найдрібніших подробицях, як ніби гравці знаходяться прямо перед вами.

     

     

    Технологія Motion Pro

    Кожен рух можна розглянути в деталях

    У випадку зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) повинна бути усунена за всяку ціну. Тепер, завдяки функції Motion Pro, ви бачите всі швидкі і найменші рухи кожного гравця без розмитості. З LG NanoCell ви забудете про розмитості і посмикування картинки.

     

     

    Оточи себе звуком через Bluetooth

    Хорошій грі – хороший звук

    Телевізор NanoCell TV міксує 2.0-канальний звук, щоб отримати більш багатий 4.0-канальний. Створіть ефект «звук навколо», приєднавши два Bluetooth-динаміка. Пориньте в гру ще глибше і відчуйте живу атмосферу.

     

     

    ThinQ AI

    Більше, ніж просто телевізор

    Перетворіть свій телевізор в центр керування з інтелектуальною технологією ThinQ AI. Завдяки розпізнаванню живого голосу, технологія LG ThinQ дозволяє легко керувати вашої екосистемою Home IoT, і для цього не потрібен пульт дистанційного керування.

     

     

    Додайте витонченою атмосфери

    Телевізор NanoCell з минималистичной нано-рамкою впишеться в будь-який інтер'єр і створить настрій занурення без затримок.

     

  • Характеристики
    • Процесор обробки зображення α9 Gen 3 Intelligent Processor
    • Тип телевізора Smart TV; з Wi-Fi; 8K-телевізори
    • Діагональ 65"
    • Smart TV Є
    • Wi-fi Є
    • Роздільна здатність екрану 7680 x 4320
    • Тип підсвічування Direct LED
    • Тип матриці IPS
    • Операційна система WebOS
    • Тип тюнера Аналогове; DVB-T (ефірне); DVB-C (кабельне); DVB-T2 (ефірне); DVB-S (супутникове); DVB-S2 (супутникове)
    • Сумарна потужність звука 60 Вт
    • Технології покращення зображення HDR; Nano Color Pro
    • Частота розгортки панелі 100 Гц
    • Інтерфейси підключення Composite In (AV); 4 х HDMI; Component; Антенний; 1 х оптичний аудіо; 1 х RJ45 Console Port; 3 х USB; CI
    • Кріплення 400 х 400 мм
    • Колір Чорний
    • Бренд LG
    • Країна виробник Польща
    • Вага без підставки 31.7 кг
    • Вага з підставкою 32.1 кг
    • Габарити без підставки (ШxВxГ) 1452 x 839 x 54.9 мм
    • Габарити з підставкою (ШxВxГ) 1452 x 896 x 285 мм
    • Гарантія 12 місяців
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Телевізор Samsung QE55QN700CUXUA

77 999 грн.

Телевізор LG 65QNED866RE

74 999 грн.

Телевізор Philips 65OLED718/12

79 999 грн.

Телевізор Samsung QE75Q70CAUXUA

81 999 грн.

Телевізор Samsung QE75LS03BAUXUA

71 999 грн.

Телевізор Samsung QE75Q70DAUXUA

83 999 грн.

Телевізор Samsung QE65QN85CAUXUA

69 999 грн.

Телевізор Samsung QE65S90CAUXUA

84 999 грн.

Телевізор Samsung QE85Q60CAUXUA

84 999 грн.

Телевізор Sony XR65X90KR2

84 999 грн.

Телевізор TCL 75C845

84 999 грн.

Телевізор LG OLED55C36LC

67 999 грн.

Телевізор Samsung QE55QN95CAUXUA

67 999 грн.

Телевізор Philips 75PUS8818/12

62 999 грн.

Телевізор Samsung QE55S95CAUXUA

62 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження