Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Телевізор Gazer TV40-FS2G Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №2 Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №3 Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №4 Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №5
Телевізор Gazer TV40-FS2G Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №2 Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №3 Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №4 Телевізор Gazer TV40-FS2G фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000042082

Телевізор Gazer TV40-FS2G

9 299 грн.
Головні характеристики
  • Тип телевізора Smart TV; з Wi-Fi
  • Діагональ 40"
  • Операційна система Android
  • Тип матриці IPS
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Перша зустріч

    Зовнішній вигляд Android телевізора Gazer TV об'єднує в собі витонченість форми і актуальний дизайн. Елегантний корпус і тонкі, майже непомітні, рамки по контуру екрана відповідають всім тенденціям сучасного стилю. Колір рамки був розроблений спеціально для даної серії Gazer TV і включає в себе відразу три кольори, зіставлених в один - graphite. Можливість розміщення телевізора в кімнаті за класикою розділяється на два типи: настінна фіксація за стандартом VESA 75x75 і стаціонарне розміщення на поверхні. Замість звичних кнопок на задній панелі розміщений джойстик, що дає можливість інтуїтивно керувати телевізором, не використовуючи пульт.

    Пам'ять, швидкість і Android 7.1

    Операційна система Android вже давно стала номером один в технологічному світі. Гнучкість налаштувань і простота персоналізації підкорили мільйони користувачів, ставши еталоном функціональності і можливостей. На борту Gazer TV встановлена ​​ОС Android 7.1, яка в зв'язці з 64-бітовим 4-х ядерним процесором А53 і 1 GB оперативної пам'яті дозволяє ідеально справлятися з будь-якими поставленими завданнями. А 16 GB вбудованої пам'яті не обмежують установку безлічі різних додатків та ігор.

    Bluetooth, WI-FI і інтерфейси

    Bluetooth версії 4.0 в сучасних телевізорах є скоріше необхідністю, а не додатковою функцією. Підключення зовнішньої BT акустичної системи, BT навушників, пульта з мікрофоном і навіть геймпада тепер можливо завдяки даної функції. З вбудованим в Gazer TV Wi-Fi модулем став можливий вихід в інтернет за допомогою бездротової технології з роутером. Достатньо всього лише вибрати мережу, ввести пароль і з'єднання відбудеться моментально. HDMI дозволяє використовувати Gazer TV як монітор для сумісного пристрою. Підключення великого дисплея до ноутбука дозволить якісно працювати з зображеннями і відео в професійних редакторах. А для любителів відеоігор перетвориться в найулюбленішу платформу відпочинку та розваг. Gazer TV має два окремих порту HDMI для одночасного підключення декількох пристроїв і швидкого перемикання між ними. В тому числі один порт з підтримкою технології ARC для передачі звуку. Улюблені фільми і музика тепер під рукою в кожному будинку на флеш-накопичувачах або USB зовнішніх дисках. Миттєве визначення пристрою та читання більшості мультимедійних форматів порадує користувача зручністю і функціональністю.

    Кінематографічний True RGB екран і HDR технологія

    Глибина кольору на зображенні телевізорів Gazer не залишить байдужими навіть найвибагливіших поціновувачів якісного контенту. Чудова передача кольору здійснюється завдяки True RGB екрану, а зачаровує контрастність і насиченість забезпечується роботою HDR технології. Натуральні кольори і відтінки перевершили всі очікування навіть в A / B порівнянні. Тепер при перегляді улюблених фільмів можна побачити зображення так, як його бачив режисер.

    Фото - телевизор 40" Gazer TV40-FS2G Smart TV Graphite

    Цифрове телебачення T2 і супутникове S2

    Перехід на цифрове ефірне мовлення з Gazer TV - це просто завдяки цифровому тюнеру Т2, інтегрованого в телевізор. Перегляд каналів у відмінній якості без абонплат і сторонніх девайсів стане приємною нормою. Унікальною функцією для власників супутникового телебачення буде вбудований тюнер S2, повністю замінює окремий ресивер. Пошук і декодування супутникових каналів також відбувається всередині телевізора, а підтримка функції BISS дозволяє повноцінно використовувати всі можливості настільки популярною трійки супутників Astra / Amos / Hotbird. Вам більше не доведеться використовувати два окремих пульта і турбуватися про оновлення прошивки і даних супутників.

    Всесвіт додатків: Play Маркет, YouTube і IPTV

    Play Маркет - це цілий всесвіт, зібрана в одному магазині додатків. Справжні шанувальники Android знають, що в Play Маркет можна знайти і скачати абсолютно все необхідне. Ігри, соціальні мережі, навчальні програми, онлайн кінотеатри, месенджери і все, що побажаєте, можливо встановити на Ваш телевізор. Підтримка технології OTA (Over-The-Air) дасть можливість оновлювати програмне забезпечення телевізора через Wi-Fi, щоб на довгі роки Ваш телевізор був найбільш актуальним і стабільним з останніми оновленнями ПЗ. З додатком YouTube світ відеоблогеров стане ще ближче. Корисний і навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи у повному доступі відкриті з Gazer TV на YouTube. Необмежений контент всередині Gazer TV відкриває нові можливості для приємного відпочинку і розваг. І само собою безліч IPTV додатків, універсальних або від Вашого провайдера, підтримується в Gazer TV.

    Управління смартфоном, AirPlay і MirrorLink

    Унікальна можливість управління телевізором з мобільних пристроїв спеціально розроблена компанією Gazer. Часта проблема пошуку пульта управління тепер вирішена. Досить завантажити додаток Gazer TV на Ваше iOS або Android пристрій і підключитися до домашньої мережі Wi-Fi. Використання опцій управління, таких як: Пульт, Сенсорний ввід, Миша перетворюють Ваш смартфон в Touch Pad і клавіатуру для управління Gazer TV або дають можливість управління навіть більше, ніж аналогічний пульт дистанційного керування. Перегляд фотографій і відео з iOS і Android пристроїв також можливий прямо з додатку Gazer TV. Функції Air Play і Mirror Link дублюють екран Вашого смартфона на дисплей Gazer TV без затримок.

    Онлайн Кінотеатри

    Кращі фільми і серіали, зібрані в одному місці, - це завжди зручно. Встановлені програми Online кінотеатрів занурюють нас у світ справжнього кінематографа. Найсучасніші майданчики для перегляду відео, такі як Twitch і Netflix, вже встановлені в Gazer TV. Якісне зображення в сукупності з кристально чистим звуком Dolby Digital будуть утримувати Вашу увагу на протязі всього сеансу. А сімейні вечори і зустрічі для близьких наповняться фонтаном емоцій і радістю в кожному моменті разом з Gazer TV.

  • Характеристики
    • Процесор обробки зображення Mali 450 MP2
    • Тип матриці IPS
    • Тип телевізора Smart TV; з Wi-Fi
    • Діагональ 40"
    • Smart TV Є
    • Wi-fi Є
    • Роздільна здатність екрану 1920 х 1080
    • Тип підсвічування Direct LED
    • Операційна система Android
    • Тип тюнера Аналогове; DVB-T (ефірне); DVB-C (кабельне); DVB-T2 (ефірне); DVB-S (супутникове); DVB-S2 (супутникове)
    • Сумарна потужність звука 16 Вт
    • Технології покращення зображення HDR
    • Інтерфейси підключення Component In (Y/Pb/Pr); 2 x HDMI; D-sub; Headphone; Антенний; 2 х USB; CI; Аудіовихід
    • Споживання електроенергії 75 Вт
    • Кріплення 75 x 75 мм
    • Колір Сірий
    • Бренд Gazer
    • Країна виробник Китай
    • Вага з підставкою 7.7 кг
    • Габарити без підставки (ШxВxГ) 517 x 902 x 70 мм
    • Габарити з підставкою (ШxВxГ) 554 x 902 x 176 мм
    • Гарантія 12 місяців
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Телевізор Romsat 43FSQ1220T2

9 199 грн.

Телевізор Akai AK43D22G

9 499 грн.

Телевізор Hisense 32A5KQ

8 999 грн.

Телевізор LG 32LQ630B6LA

11 399 грн.

-21%

8 999 грн.

Телевізор Satelit 43F9500GS

9 999 грн.

-10%

8 999 грн.

Телевізор Skyworth 32S6G АІ

9 999 грн.

-10%

8 999 грн.

Телевізор 2E 43A07K

8 799 грн.

Телевізор Ergo 43GFS6500

8 799 грн.

Телевізор Nokia 3200A

9 799 грн.

-10%

8 799 грн.

Телевізор Samsung UE24N4500AUXUA

9 199 грн.

-4%

8 799 грн.

Телевізор Samsung UE32T4510AUXUA

8 699 грн.

Телевізор 2E 43A07KW

12 999 грн.

-23%

9 999 грн.

Телевізор Akai AK40FHD22W

9 999 грн.

Телевізор Akai AK43D22UG

9 999 грн.

Телевізор Hisense 40A4K

9 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження