РЕЦЕПТИ ДЛЯ СХУДНЕННЯ ВІД АССОЛЬ
Що тепліше на вулиці, то частіше ми задумуємося над тим, що час приводити себе у форму після зими. Працюємо на випередження і вже приготували для вас 5 смачнезних рецептів, що допоможуть швиденько позбутися всього зайвого)
Читай нижче.
ЗЕЛЕНИЙ ГАСПАЧО
Інгредієнти:
• огірки - 3 шт
• перець зелений - 1 шт
• цибуля ріпчаста - 1 шт
• часник - 3 зубчики
• петрушка - пучок
• рослинна олія - 50 мл
• оцет яблучний - 1 ст. л.
• батон - скибочка
• мінеральна вода - 100 мл
Як готувати?
1. Замочити хліб у воді на кілька хвилин
2. Перець (очищений від насіння), хліб, огірки, цибулю, часник і петрушку – подрібнити, довівши до пюре (в комбайні)
3. У пюре влити оцет, воду, додати олію. Трохи посолити і поперчити.
4. Охолодивши страву, налити в тарілку і посипати дрібно нарізаними огірками
СУДАК В ГОРЩИКУ
Інгредієнти:
• судак — 2 шт
• цвітна капуста — 200 г
• кабачок — 1 шт
• морква — 1 шт
• нежирний кефір — 0,5 л
Як готувати?
1. Обробити рибу, відрізавши голову, плавники і хвіст, розпотрошити і добре промити. Покласти на дно горщика, нарізавши невеликими шматочками
2. На рибу викласти цвітну капусту
3. Морква (соломкою) і кабачок (середніми шматочками) – 3-ій шар
4. Посолити і поперчити за смаком, залити кефіром (1,5 см до краю)
5. Поставити в духовку (розігріти до 180 градусів) на 1,5 години
КУРКА НА ПАРУ З ІМБИРОМ
Інгредієнти:
• куряче стегно
• корінь імбиру
• гриби
• болгарський перець
• цибулина
• зелена цибуля
• вершкове масло — 25г;
• лимон
• часник — 2 зубчики
• столове вино — 1 ст. л.
• соєвий соус — 1 ст. л.
Як готувати?
1. Гриби, цибулю і часник подрібнити, перець нарізати соломкою
2. На фольгу викласти масло, гриби, перець, імбир, цибуля, зверху куряче стегно, потім знову масло, часник, часточки лимона, гриби
3. Полити соусом і вином
4. Загорнути у фольгу, півгодини готувати в пароварці. Потім перевернути курку і готувати 10 хвилин
ПЕКІНСЬКА МОЗАЇКА
Інгредієнти:
• пекінська капуста — 1 качан
• солодкий перець — 3 шт
• бринза — 200 г
• сирок плавлений — 2 шт
• маслини без кісточок — 1 банка
• часник — 2 зубчики
• нежирна сметана — 2 ст. л.
Як готувати?
1. Сирки натерти, бринзу розім'яти і подрібнити часник. У суміш додати сметану і перемішати
2. Нарізати перець кубиками, а кружечками оливки. Перемішати з сирною масою
3. Розрізати капусту уздовж на дві половинки. За бажання вирізати серцевину. Акуратно змастити кожен аркуш начинкою (тонким шаром). З'єднати дві половинки. Замотати харчовою плівкою