Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Кухонный комбайн MPM MRK-20 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №2 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №3 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №4 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №5 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №6 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №7 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №8
Кухонный комбайн MPM MRK-20 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №2 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №3 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №4 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №5 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №6 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №7 Кухонный комбайн MPM MRK-20 фото №8
0
0 отзывов
Код: 0000110845

Кухонный комбайн MPM MRK-20

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

6 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Відкрийте секрет ідеальних страв разом із планетарним роботом MPM MRK-20 . Незалежно від того, чи ви є досвідченим кухарем або тільки починаєте свій кулінарний шлях, MRK-20 полегшить вам приготування різних страв. Апарат змішує, розмішує, подрібнює, замішує та збиває маси для тортів та соусів. Завдяки планетарному руху міксер не лише обертається навколо чаші, а й обертається навколо власної осі, забезпечуючи ретельне перемішування всіх інгредієнтів. Тепер ваші коржики будуть пишними, а соуси – ідеально гладкими!
    Планетарний робот MRK-20 - це не тільки кухонний прилад, це ще й стильне доповнення, яке чудово впишеться в будь-який кухонний інтер'єр, а завдяки оригінальному дизайну надасть йому неповторного характеру.
    Висока потужність
    Планетарний робот оснащений двигуном максимальною потужністю 2600 Вт. Незалежно від того, чи ви готуєте пишні коржі, гладкі креми або густі маси для хліба або паштетів – MRK-20 легко впорається з будь-яким завданням.
    Дві миски та силіконова лопатка
    Багатофункціональний робот MRK-20 має дві чаші, завдяки яким ви зможете приготувати улюблені страви набагато швидше. Місткі, 7-літрові чаші з ручкою виготовлені з нержавіючої сталі, їх можна легко встановлювати та знімати з пристрою. У комплект також входить кришка для чаші, яка збереже чистоту на кухні навіть під час найбільших кулінарних революцій, і силіконова лопаточка для перемішування або вилучення готових страв, що не ушкоджує поверхню чаш.
    6-ступінчасте регулювання швидкості та імпульсна функція
    Готувати їжу з планетарним роботом MRK-20 легко та зручно. 6-ступінчасте регулювання швидкості дозволяє підібрати відповідну швидкість роботи пристрою в залежності від страви, що готується, і точно контролювати процес змішування і збивання. Функція "Пульс" відмінно підходить для поступового подрібнення інгредієнтів, особливо твердих або щільних.
    Три змінні міксери
    Міксер із силіконовим покриттям використовується для подрібнення та змішування мас середньої консистенції. Особлива форма міксера та силіконові смужки гарантують чудові результати змішування. Ви швидко приготуєте тісто для млинців, оладок, шарів, кремів, начинок та різних видів начинок, начинок та пюре.
    Міксер для збивання легких мас використовується для вершків, яєчних білків або бісквітів і робить вироби не тільки легкими та пишними, а й правильно провітрюваними.
    Крюкоподібний міксер використовується для замісу та замішування важких інгредієнтів та мас. Швидко та ефективно замішує та замішує тісто, наприклад, для домашньої пасти, пельменів, піци, хліба, булочок чи пончиків.
    Безпечне використання
    Протиковзні ніжки гарантують стійкість пристрою під час роботи, а захист від увімкнення при неправильній установці забезпечує безпеку під час використання.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження