Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH фото №2 Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH фото №3
Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH фото №2 Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH фото №3
0
0 отзывов
Код: 0000100043

Кухонный комбайн Kenwood KHC29A.H0WH

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

7 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Здійсніть свої кулінарні мрії
    Кухонний комбайн Kenwood KHC29A.H0WH має потужність 1000 Вт, що дозволяє йому справлятися з різними завданнями на кухні. Завдяки компактному розміру він не займає багато місця і легко розміщується на поверхні кухонної тумби. Поставляється з великим набором аксесуарів, що дає можливість готувати різноманітні страви та експериментувати з рецептами. Контроль швидкості та імпульсний режим забезпечують точне управління процесом змішування, подрібнення та збивання.

    Максимум легкості складу
    Великий функціональний вінчик якісно збиває яйця, вершки, що дає можливість готувати легкі та пишні десерти. Аксесуар забезпечує рівномірне насичення маси бульбашками, щоб досягти ідеальної консистенції. Тепер для вас немає неможливого на кухні!

    Використовуйте K-Beater
    Це унікальна насадка розроблена компанією Kenwood. Вона є плоскою поверхнею з отворами, яка ідеально підходить для змішування тіста, приготування кексів, пирогів та інших виробів. Завдяки планетарному руху насадки в комбайні вона охоплює всю поверхню чаші, забезпечуючи рівномірне й однорідне змішування інгредієнтів.

    Завжди ідеальне тісто
    Kenwood KHC29A.H0WH оснащений гаком для тіста, який призначений для замішування кондитерських та хлібобулочних виробів. Насадка забезпечує ефективне та рівномірне замішування, що дозволить вам отримати ідеальний результат при створенні хліба, піци, маффінів та іншої випічки.

    Проста робота з м'ясом
    Комплект включає насадку-м'ясорубку, яка дозволяє молоти та подрібнювати м'ясо, готувати фарш і робити ковбаси в домашніх умовах. М'ясорубка прискорює процес роботи з м'ясом і дозволяє досягти необхідної консистенції без особливих зусиль. Більше для таких операцій вам не потрібен окремий девайс.

    Розширений функціонал
    Комбайн доповнений стаціонарним блендером, який дає можливість приготувати різноманітні смузі, пюре та соуси. Також ви можете використовувати міні-подрібнювач: у ньому зручно перемелювати горіхи, цибулю, трави, сир та інші інгредієнти. А цитрус-прес забезпечить легке вилучення соку з цитрусових, щоб ви могли потішити себе фрешем власного виробництва.

    Велика металева чаша
    Ємність місткістю 3.3 літри стала однією з ключових особливостей кухонного комбайна Kenwood KHC29A.H0WH. Вона дозволяє обробляти великі об’єми інгредієнтів та готувати достатню кількість їжі для сім'ї чи гостей. Металева конструкція чаші забезпечує міцність і довговічність, а її великий об’єм спрощує змішування й готування різних страв.

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження