Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №2 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №3 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №4 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №5 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №6
Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №2 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №3 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №4 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №5 Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593) фото №6
0
0 отзывов
Код: 0000104047

Компьютерная мыш SteelSeries Prime, RGB, WL (62593)

4 499 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Все, щоб перемогти!
    Ігрова миша SteelSeries Prime Wireless із професійної серії — це новітня розробка відомого високою якістю виробника. Вона ідеальний результат спільної кропіткої роботи з більш ніж сотнею провідних світових гравців кіберспорту. Геймерська миша — модель з бойової серії ігрової периферії з ретельно продуманими елементами для комфортного та продуктивного геймінгу. Висока швидкість, точність, безліч налаштувань, надлегкий корпус та якісний кабель — незаперечні переваги даної моделі.

    Оптичні магнітні перемикачі
    Новинкою професійної ігрової миші SteelSeries Prime Wireless є оптичні магнітні перемикачі. Вони зберігають працездатність тоді, коли інші стають повільними та ненадійними. Перемикачі Prestige Optical Magnetic розраховані на 100 млн натискань, що робить їх лідерами за надійністю використання. Високу ефективність роботи комутаторів Prestige OM вдалося досягти комбінацією оптичного датчика зі збільшеною пружиною та магнітним з'єднанням. Більше ніякого запізнення та лише чіткі клацання.


    Жодного обмеження в рухах
    Професійна геймерська миша стала ще зручнішою за рахунок використання бездротового інтерфейсу для підключення. Нова бездротова технологія Quantum 2.0 гарантує блискавичну швидкість передачі даних, стабільність та відмінну енергоефективність. Високі показники — результат удосконаленої двоканальної оптимізації. Цей бездротовий інтерфейс забезпечує високу якість зв'язку нарівні з провідним з'єднанням без втрати пакетів. Грайте без обмежень.


    Зручне та швидке налаштування в процесі
    Використовуючи весь досвід кіберспортсменів, виробник розробив спеціальну функцію бортового налаштування «на льоту». Така можливість дуже корисна та важлива для професійних геймерів та кіберспорту. Завдяки їй не потрібно буде відволікатися від гри і гаяти дорогоцінний час. На основі миші є спеціальна кнопка, що дозволяє швидко зробити вибір необхідної на даний момент частоти опитування з 4 встановлених режимів. Також можна настроїти необхідний режим чутливості із 5 доступних значень.


    Комфорт, легкість та надійність миші
    Професійна миша SteelSeries Prime Wireless виконана у форм-факторі, який пройшов усі бойові випробування та готовий до будь-яких навантажень. За допомогою найкращих професійних кіберспортсменів виробник модернізував конструкцію та дизайн створивши надлегку модель вагою 80 г. Її характеристики дозволяють досягти максимально комфортного геймінгу та уникнути втоми у тривалих ігрових баталіях. При цьому, незважаючи на чудову легкість ігрової миші, міцна конструкція не боїться будь-яких випробувань і довго прослужить.


    Надійне та зручне тримання
    Для виготовлення корпусу геймерської функціональної миші використовувалися сучасні високоякісні матеріали, що відрізняються високою міцністю, зносостійкістю та практичністю. За основу взято ABS-полікарбонат, на який нанесено спеціальне матове покриття. Текстуроване матове оздоблення стійке до забруднення та деформації, а також легко чиститься і гарантує надійну фіксацію долоні за рахунок антиковзкого ефекту. Ця якість не втрачається навіть під час тривалих та активних ігор.


    Елементи для легкості ковзання
    По периметру основи та сенсора SteelSeries Prime Wireless розташовані спеціальні елементи з плавними контурами та закругленими краями. Вони виготовлені із високоякісного PTFE. Тефлонові вставки гарантують покращений контроль положення миші та стабільну плавність її руху. Вони розташовані у ключових точках контакту маніпулятора з ігровою поверхнею та зонах найбільшого тиску при інтенсивному геймінгу. Також вони забезпечують збереження основи та максимальну продуктивність.

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження