Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1) Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1) фото №2 Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1) фото №3
Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1) Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1) фото №2 Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1) фото №3
0
0 отзывов
Код: 0000104033

Компьютерная мыш Razer Razer Naga Trinity, RGB, USB-A (RZ01-02410100-R3M1)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

3 499 грн.
Головні характеристики
  • Интерфейсы подключения USB
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Краща миша з трьома змінними бічними панелями для MOBA і MMO ігор.

    Оцініть потужні можливості тотального контролю, в яку б гру ви не грали. Миша Razer Naga Trinity, покликана забезпечити перевагу в MOBA/багатокористувацьких онлайн-іграх, дозволяє вам налаштовувати все: від озброєнь до індивідуальних конфігурацій, щоб постійно випереджати суперників. Razer Naga Trinity оснащена трьома змінними бічними панелями, що дозволяє перемикатися між 2, 7 і 12-кнопковими конфігураціями залежно від ваших потреб в грі.

    Завдяки оптичному сенсору 5G з роздільною здатністю 16 000 DPI руху миші стають стрімкими і обробляються точно. Крім того, ви отримуєте доступ до ще більшої кількості команд завдяки можливості програмування до 19 кнопок. Удосконалена конструкція для правшів, зручні, оптимально розташовані, легко спрацьовують кнопки дозволять грати багато годин підряд, не відчуваючи втоми.

    Оптичний сенсор 5G з реальним здатністю 16 000 DPI

    Миша Razer Naga Trinity з найсучаснішим оптичним сенсором 5G з реальним здатністю 16 000 DPI, оптимізована для точності і швидкості, гарантує стрімкість рухів, точність заклинань і можливість вийти неушкодженим з-під щільного обстрілу під час бою.

    3 змінних бічних панелі з різним числом кнопок

    Завдяки змінним бічних панелей з 2, 7 і 12-кнопкової конфігурацією змінюйте можливості своєї миші відповідно до ігровим процесом.
    Все кнопки легко визначаються на дотик, тому ви ніколи не промахнетеся. Кожне натискання супроводжується клацанням і тактильним відгуком, так що ви зможете впевнено виконати будь-яке дія.

    До 19 програмованих кнопок розширений арсенал ваших заклинань

    Чим більше кнопок у вас під рукою, тим помітніше перевага. До 19 програмованих кнопок забезпечать свободу вибору: можна призначити кнопкам лише основні команди або використовувати кнопки на всю міць, зв'язавши з ними гарячі клавіші для предметів, заклинання або будь-які інші необхідні в грі команди.

    Механічні перемикачі Razer ™ для мишей

    Механічні перемикачі Razer ™, відмічені численними нагородами. Завдяки механічним перемикачів Razer ™, зазначеним численними нагородами, миша Razer Naga Trinity забезпечує провідну в галузі довговічність з запасом в 50 мільйонів натискань – для нескінченних змагань.

    Максимальний комфорт для тривалої гри

    Razer Naga Trinity спроектована з поліпшеною формою для правшів, тому ви зможете застосовувати заклинання до глибокої ночі. Миша досить комфортна при багатогодинному використанні, до того ж положення її кнопок ретельно підібрано, щоб забезпечити неймовірно зручний доступ і натискання.

    На базі Razer Synapse 3 (Beta) – гібридна вбудована і хмарна пам'ять

    В миші Razer Basilisk використовується гнучке рішення Razer Synapse 3 (Beta), що дозволяє вам зберігати ваші налаштування як в самій миші, так і в хмарі. Завдяки цьому ви навіть без доступу до Razer Synapse 3 або Інтернету можете швидко активувати вибрані профілі, де б ви не знаходилися.

    Підсвічування Razer Chroma ™ – 16,8 млн настроюються варіантів кольорів

    Powered by Razer Chroma ™. Завдяки можливості вибору будь-якого З 16,8 млн варіанти відтінків налаштуйте свою Миша Razer Naga Trinity дійсно унікальним чином відповідно до улюбленими метаморфозами і квітами.

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
    • Интерфейсы подключения USB
    • Вес 120 г
    • Цвет Чёрный
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження