Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) фото №2 Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) фото №3 Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) фото №4
Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) фото №2 Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) фото №3 Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660) фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000112254

Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (1000040660)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

19 599 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Іммерсивний ігровий досвід у тонкому форм-факторі
    Приготуйтеся до нових перемог з PlayStation 5 Slim Digital Edition – оновленою версією цифрового видання консолі PS5 без дисководу. Вона стане покращеною версією класичної моделі PS5 Digital Edition, яка зможе запропонувати ще більше можливостей для завзятих гравців. Її головні особливості — новий форм-фактор, який забезпечує більший вибір та гнучкість, а також збільшений твердотільний накопичувач ємністю 1 ТБ. При цьому нова консоль стане більш універсальною завдяки своїй модульній конструкції. Тепер, купуючи PS5 Slim Digital Edition, ви зможете додати привід Ultra HD Blu-ray Disc для PS5 пізніше, оскільки він продаватиметься окремо. І, разом з тим, вона збереже всі переваги, завдяки яким вже встигла завоювати любов геймерів по всьому світу. Це зробить консоль відмінним вибором для гравців, незалежно від їх уподобань.

     

     

    Тонше та легше
    За своїми габаритами PS5 Slim Digital Edition буде значно компактніша за PS5: більш ніж на 30% менше за обсягом і на 24% легше, ніж попередня версія. Таким чином, ви отримаєте ту саму величезну продуктивність, але в меншому розмірі. А значить, більше місця залишиться для інших аксесуарів і ніщо не заважатиме вам.

     

     

    Ще більше пам'яті для ваших ігор
    Під капотом PlayStation 5 Slim Digital Edition мало зміниться. Вона отримає ту саму високопродуктивну начинку, включаючи процесор AMD Ryzen Zen 2 і графіку AMD Radeon RDNA 2, 16 ГБ оперативної пам'яті GDDR6, а також звуковий чип Tempest 3D AudioTech. Ключовою відмінністю стане сховище. Нова версія консолі буде оснащена більш ємним твердотільним накопичувачем на 1 ТБ, що дасть вам ще більше місця для зберігання своїх ігор. Це буде дуже корисним в епоху надзвичайно об'ємних ігор, що займають по 100 ГБ кожна.

     

     

    Модульний дизайн
    Однією з приємних фішок, що роблять консоль більш універсальною, стане її модульний дизайн. Замість двох бічних панелей, як у нинішньої PS5, у новій PlayStation 5 Slim Digital Edition буде аж чотири: дві верхні глянсові, і дві нижні з матовим покриттям. Це робить її дизайн модульним, що дозволить змінювати зовнішній вигляд консолі за своїм бажанням і дасть вам більше гнучкості в її персоніфікації. Наприклад, ви можете за бажанням пізніше докупити та додати дисковод, якщо захочете розширити функціонал своєї моделі.

     

     

    Більше портів для підключення
    На передній панелі PS5 Slim Digital Edition тепер також буде одразу два порти USB-C, тоді як у старої консолі був один USB-C. Крім того, на задній панелі консолі, як і раніше, буде розташований порт USB-A, оскільки безліч аксесуарів досі використовує саме цей формат.

     

     

    Горизонтальна підставка
    PlayStation 5 Slim Digital Edition за замовчуванням встановлюватиметься горизонтально і поставлятиметься зі спеціальною підставкою в комплекті. Підставка для вертикального положення, яка буде сумісна з усіма моделями PS5, буде продаватися окремо. Нова модель PlayStation 5 Slim Digital Edition буде доступна починаючи з листопада цього року в офіційних магазинах у США та на сайті компанії. У наступні місяці надійде у продаж у магазинах по всьому світу.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження