Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна фото №2 Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна фото №3 Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна фото №4
Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна фото №2 Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна фото №3 Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000110858

Компьютерная мыш A4Tech W90 Max Bloody чорна

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

1 149 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Яскрава гра
    Ігрова миша Bloody W90 Max зі світлодіодним підсвічуванням RGB в стильному виконанні і розкішному кольорі стане ефектним і функціональним доповненням арсеналу просунутого геймера. Модель з набором комфортних опцій, технологією подвійного покриття і текстурованими бічними вставками комфортно лежить в долоні, забезпечуючи точний контроль і швидкість руху. Висока чутливість і революційно короткий відгук на дотик подарують можливість стати лідером в грі.

     

    Подвійне покриття
    Унікальний дизайн з ефектом подвійної інжекції гарантує точність управління, міцність і зносостійкість конструкції. Модель надійна і довговічна, забезпечує зручну і точну посадку пальців для максимально чітких і швидких коригувань в грі. Прогумований скролл за технологією литтєвого формування тактильно приємний в експлуатації і гарантує миттєвий відгук системи на найменший дотик. Час відгуку в 1 мс вражає, і дозволяє миттєво орієнтуватися по ситуації.


     

    Точне управління
    Швидка реакція і можливість бути на крок попереду суперника завдяки унікальній системі контролю. Професійний кастомізований сенсор спрощує управління топових FPS-ігор. Оптична роздільна здатність сенсора 10000 CPI, 8000 FPS і 250 IPS дозволяють комфортно водити мишею по екрану з великою роздільною здатністю. При цьому час відгуку мінімальний, затримки і інпут-лаги виключені. Частота опитування миші регулюється в діапазоні від 125 до 2000 Гц, що дозволяє налаштувати систему під будь-який сценарій.

     

    Ергономіка і комфорт
    Унікальності Bloody W90 Max надають текстуровані бічні вставки зі спеціальною прогумованою накладкою для комфортної посадки долоні. Зручний хват і точне управління подарують перевагу в онлайн-битві і дозволять швидко реагувати на ситуацію. Специфічні апаратні рішення передбачають 7 діючих клавіш. Гарантія довговічності – життєвий ресурс перемикачів до 50 млн натискань. Легке ковзання на будь-якій опорній поверхні дають унікальні металеві ніжки X' Glide.


    Корисні опції
    Налаштування світлових ефектів і можливість обрати один з п'яти профілів підсвічування RGB дають можливість змінювати світловий супровід в залежності від настрою та інтенсивності гри. Висота підйому миші легко персоналізується відповідно до індивідуальних звичок гравця і по ситуації в грі. Налаштування LOD завжди знадобляться для точного управління і швидких маніпуляцій. Унікальна фірмова комбінація клавіш 1/N/3 – можливість швидко обрати тактику стрільби або змінити вид зброї.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження