Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №2 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №3 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №4 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №5 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №6
Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №2 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №3 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №4 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №5 Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA) фото №6
0
0 отзывов
Код: 0000109893

Наушники Samsung Galaxy Buds2 Olive (SM-R177NZGA)

4 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Galaxy Buds2.
    І твій світ оживає

    Відкрий свій власний світ з Galaxy Buds2. Удосконалена двосмугова акустика, активне шумозаглушення і продуманий дизайн навушників для насолоди від прослуховування улюбленої музики та їх комфортного використання впродовж усього дня. Поринь в атмосферу щоденних тренувань, гри та якісної музики зі зручним керуванням і широкими можливостями приєднання до інших пристроїв. 1

     

    Чудово збалансований звук
    Первозданна краса музики у ваших вухах

    Насолоджуйся музикою з Galaxy Buds2 так, немов ти перебуваєш в концертному залі. Двосмугова акустична система забезпечує чіткий, збалансований звук із глибоким басом і кришталевими високими тонами.

     

    Інтелектуальне передавання голосу
    Ніщо не має відривати від розмови

    Адаптивна система з трьох мікрофонів і датчика кісткової провідності допомагає максимально чітко передавати голосове мовлення, а технологія зниження шуму на основі алгоритмів машинного навчання відфільтровує небажані шуми та забезпечує комфортне спілкування із сім'єю і друзями. Конструкція з невеликим виступом мінімізує контакт корпусу навушників із вітром, що дає змогу без перешкод спілкуватися навіть у вітряну погоду. 2

     

    Система активного шумоприглушення (ANC)
    Обери те, що дійсно хочеш чути

    Два мікрофони вловлюють довколишні звуки, а технологія активного шумозаглушення видаляє до 98% зовнішніх шумів. Слухай улюблену музику, подкасти та інший контент, не відвертаючи уваги на сторонні звуки. 3, 4

    Активне шумозаглушення в Galaxy Buds Pro відсікає до 98% сторонніх небажаних звуків, що підтверджено сертифікатом UL, виданим незалежною лабораторією Underwriters Laboratories, Inc.

     

    Персоналізація звуку
    Настрой звук під себе

    Galaxy Buds2 подарують непередавані аудіовраження на будь-який смак. Еквалайзер із шістьма попередньо встановленими параметрами на вибір дає змогу настроїти звук тонше й у такий спосіб зануритися в музичну атмосферу яскравих вражень.

     

    Комфортна та надійна посадка
    Найлегші навушники з коли-небудь створених нами

    Galaxy Buds2 дуже легкі. Кожен навушник важить по 5 г, тому вони майже не відчуваються у вусі та не створюють незручностей навіть за найактивнішого способу життя. Активне шумозаглушення найкоректніше працює у разі правильно підібраних силіконових насадок та правильної посадки навушників. Правильно підібрати розмір насадок із комплекту допоможе функція "Перевірка положення навушників" у застосунку Galaxy Wearable.

     

    Чотири кольори на вибір
    Вирішуй, які підходять тобі

    Класичний чорний. Бездоганний білий. Заспокійливий оливковий. Стильний фіолетовий. Навушники Galaxy Buds2 представлені відразу в декількох актуальних кольорах і постачаться з таким само стильним і практичним зарядним футляром. Завдяки універсальній конструкції, футляр забезпечує збереження навушників, їх заряджання та зручність перенесення. 5

     

    Довгий час роботи
    Запасу енергії вистачить надовго

    Дивись свої улюблені шоу, прослуховуй довгі плейлисти або відпочивай на природі — навушники Galaxy Buds2 дадуть змогу тобі довго залишатися на зв'язку. З ввімкненим режимом активного шумозаглушення Galaxy Buds2 забезпечують до 5 годин відтворення музики, а з зарядним футляром — ще 15 годин. Разом 20 годин! 6, 7 Коли активне шумозаглушення вимкнене, із зарядним чохлом виходить загалом до 29 годин роботи.

     

    Автоперемикання між пристроями
    Миттєве перемикання

    Перемикання з одного пристрою Galaxy на інший стало простішим, ніж коли-небудь. Функція автоматичного перемикання між пристроями в Galaxy Buds2 визначає, використання якого пристрою зараз найактуальніше, миттєво приєднуючи навушники до нього. Наприклад, перехід від перегляду фільму на планшеті до відтворення музики на Galaxy Watch4 займає лічені секунди. Крім того, Galaxy Watch4 підтримують функцію керування навушниками Galaxy Buds8 8, яка дає змогу керувати параметрами активного шумозаглушення або перевіряти рівень заряду акумулятора навушників прямо з вашого зап'ястка. 9, 10, 11

     

     

    1. Функція автоматичного перемикання між пристроями доступна тільки на смартфонах і планшетах Samsung Galaxy з OneUI 3.1 й новішої версії. Деякі пристрої й застосунки можуть не підтримувати автоперемикання.
    2. Результати ґрунтуються на внутрішньому лабораторному тесті Samsung, проведеному відповідно до POLQA (Perceptual Objective Listening Quality Assessment), стандарту оцінки якості передавання мовлення.
    3. Функція активного шумозаглушення ввімкнена за замовчуванням. Керування активним шумозаглушенням за торканням й утриманням пальця на сенсорній панелі можна настроїти в застосунку Galaxy Wearable.
    4. Регулювання рівня інтенсивності передавання звуків довкілля в режимі Звуковий фон може бути проведене в застосунку Galaxy Wearable.
    5. Доступні кольори можуть відрізнятися залежно від країни.
    6. Сумарний автономний час роботи повністю заряджених навушників із ввімкненим режимом активного шумозаглушення під час використання зарядного футляра становить до 20 годин. На основі внутрішнього тестування. Ґрунтується на тестах відповідно до внутрішніх стандартів Samsung. Час відтворення тестувався на передпродажних зразках Galaxy Buds2, під'єднаних до смартфона Samsung з параметрами за замовчуванням (функція "Активне шумозаглушення" ввімкнена). Для первісного заряджання навушників використовувався оригінальний мережевий зарядний пристрій Samsung (не входить до комплекту). Фактичний час роботи акумулятора, час заряджання та відтворення залежить від умов використання, параметрів, сили сигналу, браку або наявності шуму, типу відтвореного файлу, часу використання пристрою та інших чинників.
    7. Фактичний час відтворення залежить від параметрів.
    8. Керування навушниками GalaxyBuds працює на пристроях серії Galaxy Watch4 (і новіших) і сумісне з навушниками Galaxy Buds+ (і новішими).
    9. Пристрої купуються окремо.
    10. Функція автоматичного перемикання між пристроями доступна тільки на смартфонах і планшетах Samsung Galaxy з OneUI 3.1 й пізнішої версії та на пристроях серії Galaxy Watch4. Деякі пристрої й застосунки можуть не підтримувати автоперемикання.
    11. Для коректної роботи функції автоматичного перемикання сумісні пристрої мають бути зареєстровані в одному обліковому записі Samsung.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження