Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №2 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №3 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №4 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №5 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №6 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №7
Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №2 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №3 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №4 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №5 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №6 Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T фото №7
0
0 отзывов
Код: 0000110307

Посудомойная машина Bosch SMS44DI01T

17 299 грн.
Головні характеристики
  • Тип Отдельностоящая
  • Загрузка 13 комплектов посуды
  • Количество программ 10
  • Количество температурных режимов 4
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Основні переваги та особливості моделі SMS44DI01T:

    Делікатна – навіть для вашого слуху. Наша надзвичайно тиха посудомийна машина SilencePlus.

    • RackMatic: система регулювання верхнього коробу по висоті (5 см) допоможе оптимізувати простір посудомийної машини.
    • Silence Plus: приємно тихо в 48 дБ.
    • 7-сегментний дисплей: вказує час, що залишився, і стандартну інформацію, наприклад, необхідність поповнити миючі засоби.
    • Технологія ActiveWater: оптимальне використання води.
    • Двигун EcoSilence Drive: енергозберігаючий і тихий у роботі, з довгим терміном служби.

     

    DossageAssist: ефективне використання засобів для миття.

    Засіб для миття розміщується у диспенсері зверху на дверцятах. Перед початком процесу миття він падає в спеціальну кювету у верхньому коробі, що гарантує його ретельне розчинення завдяки чіткому спрямуванню на нього струменів води.

     

    Опція HygienePlus.

    Для сімей з маленькими дітьми або хворим на алергію іноді важко досягти антибактеріальної чистоти. Функція HygienePlus гарантує вам високий рівень гігієнічного очищення. Активуючись разом із програмами звичайного миття, функція підвищує і підтримує температуру полоскання до 70°C протягом десяти хвилин, щоб видалити залишкові бактерії. Гігієнічна чистота та впевненість в результаті, миття за миттям.

     

    RackMatic: система регулювання верхнього коробу по висоті (5 см) допоможе оптимізувати простір посудомийної машини.

    Місткий верхній короб можна регулювати за висотою в цілому на 5 см між трьома положеннями простим рухом руки – завдяки системі RackMatic. Тарілки для піци чи фужери на високій ніжці — ця система дозволяє дуже гнучко створити додаткове місце для високих предметів посуду у верхньому або нижньому коробі.

     

    AntiFingerprint: видимість відбитків пальців значно знижена.

    Фасади з нержавіючої сталі зі спеціальним покриттям надійно герметизуються за допомогою спеціальної фінішної обробки. Це захисне покриття знижує видимість відбитків пальців. Поверхня довше залишається чистою, стійкіша до подряпин і легше чиститься.

     

    Технологія ActiveWater: інноваційна технологія оптимального використання води для максимальної ефективності миття посуду.

    Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використати кожну краплю води. На основі таких параметрів як швидке нагрівання, оптимізована система фільтрації, цільовий розподіл води та збільшена потужність насосу і складається формула ActiveWater: менше води та енергії, більше потужності. Посудомийні машини з ActiveWater здатні вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води при перебігу програми “Економічна 50°C”. Також всі машини з ActiveWater можуть під’єднуватися до системи постачання гарячої води, і в такому випадку рівень споживання енергії складає лише 0.6 кВт*год для програми “Економічна 50°C”.

     

    Дверцята, що автоматично закриваються.

    Дверцята, що автоматично закриваються зберігають бажану вам позцію при відкритті приладу та автоматично закриваються, якщо кут нахилу складає менше 20 º.

     

    VarioDrawer Plus: миття посуду в поєднанні з неймовірною гнучкістю!

    Більшість посудомийних машин неможливо завантажити повністю, оскільки цьому заважають фіксовані системи організації простору. Variodrawer Plus для посудомийних машин ActiveWater забезпечують максимально можливе використання простору: в полиці є зручні заглиблення для великого посуду, наприклад, вінчика або черпака. Бокові стінки опускаються і утворюють простір для невеликих предметів. Тут можна розмістити навіть кавові чашки для еспресо. Складані розділювачі зроблені таким чином, щоб можна було розташувати столові прилади з особливо широкими ручками. Завдяки такому третьому рівню, зникає необхідність в корзині для столових приладів та робить посудомийні машини ActiveWater просторими, зберігаючи можливість встановлення до 14 налаштувань.

     

    Двигун EcoSilence Drive: миття посуду так, як ви ще ніколи не чули!

    Підтримувати чистоту в помешканні може бути важко. Зберегти при цьому тишу іноді здається неможливою задачею! Наші посудомийні машини з двигуном EcoSilence Drive забезпечують високу якість миття з низьким рівнем шуму. Прилади з EcoSilence Drive обладнані безшумним, безщітковим, економічним двигуном, який оптимально зменшує шум тертя, забезпечуючи таким чином більш плавне, тихе функціонування.

     

    Гарантія якості Bosch: на всі посудомийні машини 10 років гарантії від наскрізної корозії.

    Інженери компанії Bosch впровадили у життя багато інновацій, які гарантують надзвичайно довгий строк служби побутових приладів. Наприклад, вони розробили нову конструкцію внутрішньої камери посудомийної машини, яка вирізняється особливими технологіями, пов’язаними з виробництвом, обробкою та з’єднанням складових елементів камери. Ці технології у поєднанні з високоякісними пластинами із нержавіючої сталі становлять максимальний захист проти наскрізної корозії. Отримайте і ви користь від інноваційних технологій та скористайтеся 10-річною гарантією проти наскрізної корозії внутрішньої камери посудомийної машини.

     

    Таймер запуску.

    Початок роботи програми можна відкласти в залежності від моделі від 1 до 24 годин. Мийте тоді, коли вам забажається. Наприклад, вдень, коли ви на роботі, щоб до вашого приходу посуд був чистим. Або вночі, коли починає діяти знижений тариф на електроенергію.

     

    24 / 7 AquaStop

    Абсолютна безпека завдяки 100% захисту від протікання води – таким чином Bosch гарантує довгий термін служби вашої посудомийної машини.

  • Характеристики
    • Загрузка 13 комплектов посуды
    • Тип сушки Конденсаційна
    • Тип Отдельностоящая
    • Количество температурных режимов 4
    • Уровень шума 48 дБ
    • Особенности Защита от детей
    • Количество программ 10
    • Программы Стекло; Авто 45-65°C; Гигиеническая; Интенсивная; Половинная загрузка; Эко
    • Класс энергопотребления A++
    • Цвет Нержавеющая сталь
    • Высота 84.5 см
    • Ширина 60 см
    • Глубина 60 см
    • Бренд Bosch
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження