Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №2 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №3 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №4 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №5 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №6 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №7 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №8
Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №2 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №3 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №4 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №5 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №6 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №7 Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K фото №8
0
0 отзывов
Код: 0000110305

Посудомойная машина Bosch SMS4HMW65K

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 3 платежі

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ 3 платежі

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 3 ПЛАТЕЖІ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД Приватбанку

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +2 наступних. 

29 299 грн.
Головні характеристики
  • Тип Отдельностоящая
  • Загрузка 13 комплектов посуды
  • Количество программ 6
  • Количество температурных режимов 5
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Контролюйте свою посудомийну машину, де б ви не були, коли захочете
    Home Connect надає вашому життю більше свободи та комфорту. Ви можете легко керувати посудомийною машиною за допомогою застосунку Home Connect, наприклад, дистанційно запускати/призупиняти посудомийну машину, вибирати програми та параметри, встановлювати час та редагувати налаштування будь-де та будь-коли.

     

    Дистанційно контролюйте свою посудомийну машину, коли завгодно
    За допомогою віддаленого контролю ви можете відстежувати всю інформацію в режимі реального часу, пов'язану з підключеною посудомийною машиною. Ви можете легко перевірити стан програми, наприклад, час циклу або деталі, такі як рівень солі/ополіскувача, рівень жорсткості води, і бути впевненим, що все працює без збоїв.

     

    Отримуйте сповіщення, перш ніж закінчаться таблетки для посудомийної машини
    Лічильник таблеток дозволяє відстежувати кількість таблеток, які залишилися у посудомийній машині. Після кожної покупки таблеток просто введіть їх кількість у застосунок Home Connect, і лічильник буде рахувати кількість таблеток, що використовуються кожного циклу. Лічильник надсилає сповіщення через застосунок Home Connect, коли решта нижче визначеної кількості. Тож кількість таблеток для посудомийної машини завжди під вашим контролем.

     

    Асистент Easy Start - простий початок
    Вибір правильної програми миття для вашої посудомийної машини може не тільки заплутати, але й часто може призвести до не зовсім ідеальних результатів очищення. Функція Home Connect з гідом Easy Start позбавляє вас від здогадок і завжди рекомендує потрібну програму – безпосередньо з вашого мобільного пристрою. Єдине, що вам потрібно зробити, це ввести у застосунку Home Connect ступінь забруднення, тип і кількість посуду або столових приладів. Таким чином, ви можете легко вибрати правильну програму і отримати ідеальні результати.

     

    Додаткова безшумність, коли вам це потрібно
    Іноді вам потрібна тиха обстановка вдома, щоб зосередитися на щоденних справах або вкласти дитину спати. Функцію "Тиша на вимогу" можна активувати в застосунку Home Connect. Це зменшує шум до мінімуму протягом 30 хвилин у будь-який час шляхом активної паузи, поки посудомийна машина продовжує працювати.

     

    Щоб короб не сходив з рейок
    Стопори нижнього короба запобігають його сходженню з рейок і стабілізують його рух навіть під час різкого засування чи витягання.

    Короби для посуду VarioFlex та третій рівень завантаження VarioDrawer: безліч варіантів оптимізації внутрішнього простору, завдяки рухомим елементам та можливості підіймання і опускання коробів.

     

    Тепер ваша посудомийна машина стала надзвичайно зручною!
    Іноді ви не можете поставити у вашу посудомийну машину все, що хочеться, через її незручну конфігурацію. VarioDrawer – це додатковий рівень у верхньому відділі посудомийних машин, який вирішує цю проблему. Це ідеальне місце для столових приладів та невеликого кухонного начиння, такого як черпак та вінчик, він навіть підходить для кавових чашок для еспресо. Це дає вам більше свободи при завантаженні посудомийної машини і залишає більше місця в нижньому коробі. Кошик для столових приладів також може бути замінена на VarioDrawer для можливості розміщення до 14 комплектів у посудомийних машинах шириною 60 см та 10 комплектів в посудомийних машинах на 45 см. В результаті ваша посудомийна машина запропонує вам більш зручне завантаження.

     

    Тандем людини та техніки
    Завдяки нашій співпраці з Amazon Alexa посудомийною машиною можна керувати з мобільного пристрою чи навіть голосом. Змінюйте освітлення чи прискорюйте програму з будь-якої точки, адже застосунок Home Connect дозволить регулювати параметри приладу навіть на відстані.

     

    RackMatic ™
    Місткий верхній короб можна регулювати за висотою в цілому на 5 см між трьома положеннями простим рухом руки – завдяки системі RackMatic. Тарілки для піци чи фужери на високій ніжці — ця система дозволяє дуже гнучко створити додаткове місце для високих предметів посуду у верхньому або нижньому коробі.

  • Характеристики
    • Загрузка 13 комплектов посуды
    • Тип сушки Турбо
    • Тип Отдельностоящая
    • Количество температурных режимов 5
    • Уровень шума 44 дБ
    • Особенности Дисплей; Защита от протечек; AquaSensor
    • Количество программ 6
    • Программы Интенсивная; Быстрая; Стекло; Автоматична 45-65 ° c; Быстрая 45 °C
    • Класс энергопотребления A++
    • Цвет Белый
    • Высота 84.5 см
    • Ширина 60 см
    • Глубина 60 см
    • Бренд Bosch
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження