Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №2 Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №3 Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №4 Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №5
Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №2 Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №3 Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №4 Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3) фото №5
0
0 отзывов
Код: 0000109832

Наушники Apple AirPods Pro (2nd generation) (type-c) (MTJV3)

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

11 499 грн.
-15%
9 799 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Звук. Повне перевтілення
    AirPods Pro перетворено для ще кращого звучання. Передове активне поглинання шуму та режим адаптивної проникності зменшують зовнішній гомін. З просторовим аудіо кожне занурення у звук стає більш особистим. Завдяки сенсорному керуванню відтепер можна змінити гучність, провівши пальцем. А більш потужний акумулятор забезпечує 6 годин роботи від одного заряджання.

     

    Більша потужність звучить ще краще
    Новий чип H2 від Apple — це рушійна сила навушників AirPods Pro, яка забезпечує неймовірну якість звуку. Щоб відтворювати чіткі високі ноти та глибокі, насичені баси з приголомшливою виразністю, чип працює в ансамблі з підсилювачем і спеціально розробленим драйвером. Так кожен звук стає яскравішим, ніж будь-коли.

     

    Коли чутно тишу
    Завдяки вдвічі кращому поглинанню шуму, ніж у попередника, навушники AirPods Pro з чипом H2 створені для того, щоб ви чули лише музику. Керуючи тим, що чути, а що — ні, ви зможете занурюватися в треки та подкасти як ніколи раніше. Мікрофони з поглинанням шуму та сітчастий отвір оптимально розташовані для швидкого виявлення вхідного звуку. Працюючи разом, вони усувають шум до того, як ви його почуєте. Новий драйвер та покращені акустичні алгоритми допомагають функції активного поглинання шуму ефективніше зменшувати небажаний шум, тому ніщо не заважає, коли ви слухаєте музику дорогою на роботу або коли вам потрібно зосередитися.

    Навушники мають чотири пари силіконових вкладок, зокрема дуже маленького розміру, тож вони пасуватимуть ще більшій кількості слухачів. Вкладки надійно фіксують AirPods Pro у вухах та створюють акустичний затвор, який утримує звук.

     

    Звук. Налаштований для вас
    З AirPods Pro прослуховування стає більш індивідуальним. Персоналізоване просторове аудіо з динамічним відстеженням рухів голови працює з усіма вашими пристроями, щоб глибше занурити вас у навколишній звук.2 А адаптивний еквалайзер враховує розміщення AirPods Pro, тож ви почуєте кожну частоту саме так, як це було задумано.

    Щоб звук краще відповідав вашій унікальній формі вуха, ви можете створити окремий профіль на основі геометрії вашої голови завдяки функції персоналізованого просторового аудіо та камері TrueDepth на вашому iPhone. Профіль синхронізується на всіх пристроях і забезпечує феноменальний звук щоразу, коли ви щось слухаєте.

    Динамічне відстеження рухів голови забезпечує тривимірний звук для групових викликів FaceTime, тому під час розмови створюється враження, що ви перебуваєте в одній кімнаті зі своїми друзями та родиною.

    Адаптивний еквалайзер підлаштовує музику під ваші вуха в режимі реального часу залежно від посадки навушників AirPods Pro. Спрямовані всередину мікрофони вимірюють те, що ви чуєте, а потім регулюють низькі та високі частоти треку, щоб він щоразу звучав якнайдетальніше.

     

    Заряджені можливостями
    У нового зарядного футляра MagSafe безліч функцій, які роблять прослуховування в дорозі особливо зручним. Більше можливостей для відстеження футляра і збільшений час роботи акумулятора, щоб довше слухати, дивитися та розмовляти без підзаряджання. Кращого футляра не знайти.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження