Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Наушники Pixus Muse white Наушники Pixus Muse white фото №2 Наушники Pixus Muse white фото №3 Наушники Pixus Muse white фото №4 Наушники Pixus Muse white фото №5
Наушники Pixus Muse white Наушники Pixus Muse white фото №2 Наушники Pixus Muse white фото №3 Наушники Pixus Muse white фото №4 Наушники Pixus Muse white фото №5
0
0 отзывов
Код: 0000109801

Наушники Pixus Muse white

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

739 грн.
-5%
699 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Сучасний дизайн та якісний звук!
    Навушники pixus muse поєднують мінімалістичний, сучасний дизайн і якісний звук. Навушники muse мають дуже компактний розмір, завдяки ергономічному дизайну динаміків та основному корпусу навушники можна з комфортом використовувати навіть протягом багатьох годин поспіль, без зайвого та надмірного тиску всередині вух. Якісний та деталізований звук досягається завдяки 13 мм динамічним драйверам та кодеку AAC. Чутливість динаміків становить 101 dB, опір динаміків – 32 Ω, діапазон частот 2.401GHZ~2.482GHZ. Завдяки даним характеристикам, ви отримаєте дійсно чистий та якісний звук без дратівливих скрипів та перешкод. Pixus Muse – поєднує стильний дизайн та якісний звук для вас!

     

    До 20 години музики!
    Незважаючи на свій компактний розмір, навушники pixus muse можуть похвалитися довготривалою роботою! На одному повному заряді навушники Muse можуть відтворювати музику до 5 годин без заряджання, а завдяки кейсу навушники можна підзарядити ще до трьох разів. Таким чином, у сумі ви отримаєте до 20 години улюбленої музики. Або ви можете багато годин насолоджуватися якісним звуком при перегляді відео або фільмів, а також довго розмовляти через вбудований мікрофон і динамік не дістаючи телефон з кишені. Все це без зайвих турбот, що ваші навушники можуть швидко розрядитись!

     

    Новий Bluetooth 5.3, швидше та краще!
    Навушники pixus muse обладнані новим Bluetooth чіпом, що підтримує сучасну версію Bluetooth 5.3. Разом із навушниками muse та Bluetooth 5.3 ви отримаєте: 4-кратний діапазон та 8-кратний обсяг даних, який можна передавати без затримок та фальстартів, а також збільшення швидкості роботи вдвічі. З'єднання навушників muse з вашим смартфоном буде відбуватися швидше, затримки звуку та відео при динамічних кадрах та іграх будуть також значно меншими, фактично непомітними, порівняно з навушниками на Bluetooth 5.1 або 5.0. А ще енергоспоживання в Bluetooth 5.3 знижено, з режиму очікування пристрій переходить в активний режим швидше, ніж Bluetooth 5.2. Радіус прийому Bluetooth сигналу навушників pixus muse складає до 10 метрів на відкритій місцевості. Ви можете легко приймати дзвінки, керувати музикою та звуком, навіть якщо телефон знаходиться за кілька метрів від вас. Швидше, краще, більше – не пропусти момент отримати все найкраще з pixus muse!

     

    Компактний розмір
    Pixus Muse – це нові, стильні, дуже компактні блютузи навушники! Один навушник muse важить лише 3.2 грама, а загальна вага двох навушників разом з кейсом становить 30 грам. Разом з новими навушниками pixus muse ви зможете забути про заплутані провідні навушники. Pixus Muse - музика завжди з вами!

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження