Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №2 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №3 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №4 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №5 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №6 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №7 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №8 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №9 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №10 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №11 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №12
Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №2 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №3 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №4 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №5 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №6 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №7 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №8 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №9 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №10 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №11 Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black фото №12
0
0 отзывов
Код: 0000108848

Геймерское кресло GT Racer X-2537 Black

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ 3 платежі

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 15 місяців

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 3 ПЛАТЕЖІ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД Приватбанку

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +2 наступних. 

  • Товар доступний до замовлення по повній передоплаті Термін доставки до 14 днів

6 599 грн.
Головні характеристики
  • Максимальная нагрузка 150 кг
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Геймерське крісло GT RACER X-2537 є ідеальним поєднанням функціональності, ергономіки та зовнішньої елегантності. Він створений спеціально для справжніх геймерів і тих, хто проводить багато часу за комп'ютером. Це відповідне рішення для тих, хто цінує зручність, стиль та функціональність.

    Ергономічність
    Перше, на що звертає увагу власник GT RACER X-2537 – це ергономіка крісла. Спинка з правильним вигином для ідеальної підтримки вашого попереку та спини, що особливо важливо при тривалому перебування за комп'ютером. Механізм гойдання Tilt створений для того, щоб ви змогли розслабити тіло під час відпочинку між грою чи робочими завданнями. Крім того, в комплекті йдуть дві знімні подушки для попереку та голови. Ці подушки забезпечують правильне положення тіла, знижуючи навантаження на спину і шию, і дозволяють вам не втрачати продуктивність.
    Висота сидіння GT RACER X-2537 регулюється за допомогою механізму газліфт Євростандарт, що дає можливість налаштувати крісло під ваш індивідуальний зріст і переваги. Також крісло обладнане спинкою, що відкидається, яка допоможе підтримувати правильну поставу змінюючи кут нахилу.

    Зносостійкість
    Крісло GT RACER X-2537 виготовлено з якісного екошкіри, що робить його не тільки привабливим, а й міцним. Екошкіра має відмінну зносостійкість, тому вона прослужить вам довгі роки, і при правильному використанні не втратить свого первинного зовнішнього вигляду.
    Це крісло спроектоване, щоб витримувати тривалу та активну експлуатацію, яка характерна для геймерської та професійної діяльності. Крісло створено так, щоб витримувати максимальне навантаження до 150 кг, тому підійде до широкого кола користувачів.

    Колірна гама та зовнішній вигляд
    GT RACER X-2537 доступний у стильному чорному кольорі з ефектними стьобаними ромбоподібними вставками, які надають йому сучасного та елегантного вигляду. Цей дизайн вписується в будь-який інтер'єр і наголошує на статусності у вашій ігровій або робочій зоні. Він також демонструє ваше прагнення до якості та стилю.

    Матеріал обшивки
    Матеріал оббивки - високоякісна екошкіра, яка має не тільки чудові експлуатаційні характеристики, але й приємне на дотик текстурне покриття. Матеріал не тільки зручний для сидіння, але й легкий у догляді, що дозволить зберегти крісло в ідеальному стані.

    Відкидна спинка
    Представлена ​​спинка, що відкидається, дає вам можливість легко регулювати кут нахилу в межах від 90° до 150°. Це дозволяє налаштувати крісло так, як вам зручно, і насолоджуватися грою або відпочинком в оптимальному положенні. Система фіксації забезпечує надійну підтримку у вибраному вугіллі, гарантуючи вашому тілу розслаблення.

    2D-підлокітники
    GT RACER X-2537 має 2D-підлокітники, які можна регулювати по висоті та куту повороту вправо-вліво. Це дозволяє налаштувати підлокітники так, щоб вони повністю відповідали вашому положенню рук і забезпечували оптимальну підтримку. Правильне становище підлокітників допоможе запобігти болю та втомі в області плечей і рук.

    Каркас та основа
    Крісло має міцну раму та хрестовину, які виготовлені з металу та забезпечують надійність та стабільність конструкції. Основа з променевою опорою з колесами гарантують маневреність на будь-якому покриття для підлоги і довгий термін служби крісла. Колеса прогумовані для легкості пересування.

    Механізм Tilt
    Щоб не страждати від болю у спині після цілого дня, проведеного в положенні сидячи, потрібно періодично змінювати позу. Крісло оснащено механізмом хитання Tilt, який переводить його в режим м'якого хитання. Це дозволяє зняти навантаження з м'язів спини, що затекли, які втомлюються протягом дня перебувати в тому самому положенні. Активувати механізм можна важелем під сидінням, а також доступне регулювання жорсткості хитання в кріслі.

    Механізм Gaslift
    Для регулювання висоти сидіння та можливості обертання на 360° модель X-2537 оснащена механізмом газліфт Євростандарт. Цей пневмопатрон витримує навантаження до 150 кг без втрати механічних властивостей. Це означає, що ви зможете активно користуватися кріслом та не турбуватися за його експлуатаційні характеристики.

    Наповнювач
    Як наповнювач у кріслі виступає пінополіуретан. Він відрізняється м'якістю, а завдяки своїй структурі добре пружинить, не деформується в процесі експлуатації, швидко відновлює свою первісну форму після припинення механічного впливу. Він не вбирає сторонніх запахів і не має свого власного.

    Поперекова подушка та підголовник
    З метою додаткової зручності та найбільш комфортного положення тіла, у моделі X-2537 передбачені підголовник та подушка для попереку. Ці м'які елементи підтримують голову та поперек користувача, з метою зняття з м'язів зайвої напруги. Для елементів передбачені спеціальні кріплення у вигляді ременів, що дозволяють змінити висоту, де розташовані подушки. Їх також можна повністю від'єднати, забрати м'які частини, якщо вам комфортніше перебувати в кріслі без них.

  • Характеристики
    • Максимальная нагрузка 150 кг
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Последние просмотренные товары

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження