Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №2 Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №3 Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №4 Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №5
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №2 Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №3 Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №4 Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0) фото №5
0
0 отзывов
Код: 0000108186

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED M6500XU-MA013 Quiet Blue (90NB1201-M000F0)

59 499 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Справжня потужність
    Створюйте справжні шедеври із надзвичайно потужним ноутбуком Vivobook Pro 15 OLED. Процесор серії AMD Ryzen 7000 та відеокарта до NVIDIA GeForce RTX 4060 за підтримки високоефективної системи охолодження з двома вентиляторами забезпечують максимальну продуктивність. Ваші твори будуть виглядати якнайкраще на фантастичному OLED-дисплеї з роздільною здатністю 2,8K та частотою оновлення 120 Гц та надзвичайно точними кольорами.

     

    Потужність та стиль
    Vivobook Pro 15 OLED надає всю необхідну потужність для створення мультимедійного контенту: до його максимальної конфігурації входить мобільний процесор Ryzen 9 7940HS, 32 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5x та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4060 для ноутбуків - ідеальний вибір для творчих додатків. Щоб максимально підвищити продуктивність для виконання найскладніших завдань, можна перейти в режим високої продуктивності, який збільшує загальний TDP системи до 85 Вт. Крім того, твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe ємністю 1 ТБ надає достатньо простору для миттєвого завантаження всіх ваших проектів та програм.

     

    Для будь-яких завдань
    Якими б складними не були завдання, процесор AMD до моделі Ryzen 9 7940HS легко впорається з ними. Увімкнувши режим високої продуктивності, TDP процесора можна підвищити до 54 Вт, таким чином ноутбук отримає додатковий приріст швидкодії. Інтегрований модуль AMD Ryzen AI дозволяє ефективніше використовувати заряд батареї за рахунок ІІ-алгоритмів. Тож зі стильним Vivobook Pro 15 OLED будь-яка робота піде швидше.

     

    Сила мистецтва
    Відеокарта до NVIDIA GeForce RTX 4060 для ноутбуків створена для найшвидших моделей, призначених для створення мультимедійного контенту та ігор. Вона розроблена на основі новітньої мікроархітектури архітектури Ada Lovelace, що забезпечує ультрареалістичну графіку з трасуванням променів, функції штучного інтелекту та програмовані шейдери, - піднімаючи візуальні ефекти на новий рівень. Одним словом, чим би ви не займалися – від тривимірного проектування виробів та рендерингу моделей до кодування відео, – відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4060 для ноутбуків (у максимальній конфігурації) забезпечить швидкодію, необхідну для створення контенту найвищої якості. Найкращі результати роботи над творчими проектами на Vivobook Pro 15 OLED гарантує використання драйвера NVIDIA Studio.

     

    Холодний, тихий, швидкий
    Щоб зберегти прохолоду в будь-яких ситуаціях, система охолодження ASUS IceCool Plus в Vivobook Pro 15 OLED використовує вдосконалені теплові трубки діаметром 8 мм і 6 мм, які прискорюють відведення тепла. 86 лопаток та імпелер вентиляторів виготовлені з рідкокристалічного полімеру та вигнуті таким чином, щоб посилити повітряний потік - на 16% при мінімальному рівні шуму. У швидкісному режимі система охолодження ноутбука дозволяє збільшити сумарний TDP центрального та графічного процесорів до 85 Вт.

     

    Розкішне зображення
    Vivobook Pro 15 OLED оснащується високоякісним OLED-дисплеєм NanoEdge із співвідношенням сторін 16:9 та неймовірно тонкою рамкою, тому екран займає цілих 84% площі кришки. Дисплей може похвалитися високою точністю відтворення кольорів, підтвердженою сертифікатом PANTONE Validated, високою яскравістю та широким охопленням кольорів (100% DCI-P3), а його ергономічність сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.

     

    Захоплюючі OLED-дисплеї
    Оживіть сцени кольорами професійного рівня.

     

    Неймовірна чіткість динамічних сцен за 120 Гц
    Велика кількість кадрів на секунду робить навіть найдинамічніше зображення плавним і чітким як ніколи.

     

    ASUS Splendid – виберіть власну гаму
    Багато варіантів налаштування кольорів: sRGB, DCI-P3, Display-P3 та Native.

     

    Для продуктивної роботи
    Vivobook Pro 15 OLED пропонує користувачеві повний комплект інтерфейсів, до якого входять високошвидкісний порт USB4, що працює на швидкості до 40 Гбіт/с, кард-рідер формату microSD, сучасний порт HDMI 2.1 з можливістю виведення зображення 8K, 60 Гц на зовнішній монітор, а також порти USB 3.2 Gen 1 Type-A та USB 2.0. Цього буде достатньо, щоб підключити будь-яку периферію передачі даних або відображення контенту.

     

    Виберіть свій стиль
    Доступний у спокійному синьому та класичному сріблястому кольорах ноутбук Vivobook Pro 15 OLED стане відображенням особистості свого власника.

     

    Quiet Blue
    Спокійний, але стильний синій варіант обробки підійде тим, хто у всьому шукає нестандартні рішення.

     

    Cool Silver
    Модний сріблястий колір Cool Silver відображає ентузіазм молодого покоління, яке дивиться в майбутнє охоче досліджувати нові перспективи.

     

    Створено вражати
    Міцна металева кришка Vivobook Pro 15 OLED має приємне на дотик текстуроване покриття та привертає погляд рельєфним логотипом. Оригінальні декоративні елементи є і всередині: клавіша Enter як попереджувальний знак виділена смужками. Кришку ноутбука можна розкривати на 180 °, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із однодумцями.

     

    Енергія для творчості
    Vivobook Pro 15 OLED створений для мобільного життя, підтвердженням чого є акумулятор ємністю 70 Втч. Такий запас енергії допоможе залишатися продуктивним настільки, наскільки вистачить уяви. Влаштовуйтесь у улюбленому кафе або на природі – і починайте творити, не дбаючи про рівень заряду!

     

    Продуманий дизайн
    Ми доклали додаткових зусиль, щоб робота та розваги стали для вас ще легшими та приємнішими.

     

    Авторизація одним дотиком
    Зчитувач відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення, дозволяє легко та безпечно входити в систему одним дотиком.

     

    Механічна шторка вебкамери
    Вебкамера ноутбука оснащена спеціальною шторкою. Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

     

    Клавіатура ErgoSense для зручного введення тексту
    Клавіатура ASUS ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю.

     

    Ваша гігієна – це наш пріоритет
    Доведено, що покриття ASUS Antimicrobial Guard пригнічує розмноження бактерій на 99% протягом трьох років.

     

    Ідеальні яскравість та відтінки!
    Сенсор кольору зовнішнього освітлення автоматично підлаштовує параметри екрана до яскравості та колірної температури оточення.

     

    Аудіосистема та камера зі штучним інтелектом
    Поверніть собі контроль за відеозв'язком за допомогою нашої інноваційної системи камер та технології інтелектуального шумоподавлення ASUS, яка має нові алгоритми, які зроблять ваші відеодзвінки ще більш продуктивними.

     

    Найкраща якість спілкування онлайн
    Камера ASUS AiSense робить все, щоб ви виглядали у кращому світлі під час віртуальних конференцій.

     

    Чітко чуєте і будьте почуті
    Технологія двостороннього інтелектуального шумоподавлення використовує велику базу даних, складену методом глибинного навчання, щоб усувати фонові шуми із сигналу мікрофона та вхідного аудіо.

     

    Новий рівень звучання
    Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою Dolby Atmos, сертифікованою Harman Kardon. Стереодинаміки ноутбука видають кришталево чисте звучання. Аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos дозволить вам поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, що розгортається довкола вас.

     

    Найкращий звук завжди там, де ви
    Пориньте в багатовимірний кінематографічний звук Dolby Atmos.

     

    Максимально можлива гучність
    Інтелектуальний підсилювач та технологія ASUS Audio Booster дозволяють збільшити гучність звуку до 5,25 разів.

     

    Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master Premium
    ASUS пропонує повний спектр бездротових технологій. Стандарт Wi-Fi 6E дозволяє миттєво завантажувати контент з інтернету – і робить це ще краще з рішенням ASUS WiFi Master, до складу якого входить технології ASUS WiFi SmartConnect та WiFi Stabilizer. Вона автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тому ваш ноутбук буде легко ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і підключатися до кращих відомих мобільних точок доступу. Технологія WiFi Stabilizer відфільтровує перешкоди від інших бездротових пристроїв, тому ваш зв'язок по Wi-Fi буде виключно надійним, і ви завжди зможете насолоджуватися максимально швидкою передачею даних.

     

    Суворе випробування за військовими стандартами США
    Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, у свою чергу, продовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тому ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться ще довго.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Ноутбук 2E NS51PU-15UA55

55 899 грн.

Ноутбук Acer Nitro V ANV15-51 (NH.QNBEP.001-2)

53 499 грн.

-3%

51 799 грн.

Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-51-735Q (NH.QNBEX.005)

48 599 грн.

-6%

45 699 грн.

Ноутбук 2E NS51PU-15UA35

45 599 грн.

Ноутбук Acer Nitro V ANV15-51 (NH.QNBEP.001)

48 999 грн.

-7%

45 499 грн.

Ноутбук 2E NS51PU-15UA54

44 599 грн.

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-46-R1ZT (NH.QGZEX.00B)

45 669 грн.

-2%

44 599 грн.

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-58-5939 (NH.QLZEX.00J)

46 578 грн.

-5%

44 449 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження