Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Мультиварка Tefal RK908A34 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №2 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №3 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №4 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №5 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №6 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №7 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №8 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №9 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №10 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №11 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №12
Мультиварка Tefal RK908A34 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №2 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №3 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №4 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №5 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №6 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №7 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №8 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №9 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №10 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №11 Мультиварка Tefal RK908A34 фото №12
0
0 отзывов
Код: 0000107266

Мультиварка Tefal RK908A34

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 3 платежі

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ 3 платежі

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 3 ПЛАТЕЖІ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД Приватбанку

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +2 наступних. 

8 999 грн.
Головні характеристики
  • Тип Мультиварка
  • Объм чаши 5 л
  • Программы Варення; Выпечка; Жарка; Запекание; Йогурт; Каша; Крупа; Пицца; Плов; Разогрев; Суп; Тесто; Тушение; Хлеб
  • Мощность 1500 Вт
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • TEFAL MULTICOOK & BAKE IH, COOK & BAKE, ТУШКУВАННЯ, ПИРОГИ, ХЛІБ ТА ІНШЕ, 5 л, SPHERICAL PRO
    Multicook & Bake IH - це ваш ідеальний кухонний помічник для всіх ваших кулінарних моментів. Поєднуючи потужність індукційного нагріву (IH) з новітньою інноваційною нагрівальною кришкою MASTERBAKE, TEFAL створює неперевершену мультиварку MULTICOOK & BAKE IH та ділиться з вами секретною технологією, що дозволяє використовувати найкращі рецепти та легко створювати дивовижні хлібобулочні вироби. Завдяки спеціальному інтелектуальному меню для випічки MASTERBAKE ви зможете приготувати смачні, ніжні торти, пишні булочки, ароматну піцу, соковиті пироги, хліб (булочки та буханці), що професійно виглядають, та багато іншого! Насолоджуйтесь рецептами, які золотисті, хрусткі та смачні! Завдяки 15 класичним кулінарним рецептам в меню (каша, тушковане м'ясо, суп, жарке і т.д.) поєднуйте можливість ідеального приготування всіх повсякденних страв з можливістю вивести свою випічку на вищий рівень з максимальною зручністю. Здивуйте свою сім'ю та гостей і легко перетворите кожне частування та перекус в пам'ятний момент, яким можна поділитися.

    ЗОЛОТИСТИЙ, ХРУМКИЙ І НАБАГАТО СМАЧНІШИЙ.
    Технологія Masterbake — це технологія подвійного нагрівання TEFAL, що поєднує в собі силу IH та найновішу технологію підігріву кришки, що дозволяє створювати випічку з золотистою скориною з ароматними масляними або горіховими нотками.

    ВИПІКАЙТЕ ЯК КОНДИТЕР
    Освойте всі свої рецепти випічки завдяки 4 спеціальним меню MASTER BAKE: режими ТОРТ, БУЛОЧКИ/РУЛЕТИ, ПІЦА/ПИРОГ та ХЛІБ. Ваші творіння залишаться у правильній формі зі смачною та апетитною золотистою скоринкою. Перевірте свою креативність та відчуйте різницю.

    ЗРУЧНА І СУЧАСНА
    Цифровий сенсорний інтерфейс зі світлодіодними індикаторами.

    ДОМАШНІЙ ХЛІБ ЛЕГКО І ЗРУЧНО
    Ви думаєте, що готувати домашній хліб можуть лише дуже добре навчені люди? Ми хочемо довести, що ви неправі за допомогою наших спеціальних інтелектуальних програм (ДОВІД, ХЛІБ, БУЛКИ). Завдяки нашій унікальній технології та спеціальним інтелектуальним програмам розстоювання та випікання контролюються дуже оптимально, без вашого втручання! Ви ніколи не думали, що насолоджуватися домашнім хлібом може бути так легко і зручно! Відчуйте це! Дотримуйтесь наших порад у посібнику та опануйте секрет ідеально газованого хліба зі смачною ароматною золотистою скоринкою.

    СТІЙКІСТЬ ТА ЛЕГКІСТЬ ОЧИЩЕННЯ
    Наше антипригарне покриття було перевірено відповідно до якості TEFAL на стійкість до використання наданого деко з нержавіючої сталі. Таким чином, ви можете безпечно поставити деко для приготування їжі в каструлю, не пошкодивши його. Антипригарне покриття дозволяє готувати страви з обмеженою кількістю олії та насолоджуватися здоровою кухнею, полегшуючи очищення після використання.

    ГОТУЙТЕ ЯК ШЕФ
    15 КЛАСИЧНИХ РЕЖИМІВ ПРИГОТУВАННЯ включаючи печеню, тушкування, суп, пару, крупи, плов, випікання/запікання, кашу, су-від, йогурт, підняття тіста, варку, розігрівання, збереження тепла та дуже гнучкий ручний режим. Сніданок, обід і вечеря готуються легко завдяки безлічі можливостей.

    ШИРОКА ЧАША ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ, НАДЗВИЧАЙНА ЗРУЧНІСТЬ
    Відкрийте для себе нашу нову чашу TEFAL Spherical PRO з великою поверхнею нагріву, яка робить приготування їжі ідеально рівномірним та зручним для великих страв. Завдяки великій вигнутій поверхні, що забезпечує легке ковзання, ідеально підходить для запікання цілої курки або смаження з перемішуванням. Широкий отвір також дозволяє вставляти та готувати великий обсяг їжі за допомогою дека (поверхня до 23 см).

    КОНТРОЛЮЙТЕ САМОСТІЙНО
    РУЧНИЙ РЕЖИМ пропонує велику гнучкість, оскільки дозволяє вільно готувати все, що вам подобається, як вам подобається. Температурний діапазон від 40 до 160°C, з регульованим таймером від 5 хвилин до 9 годин. З Multicook & Bake ви також можете вибрати один із 3 режимів нагрівання (нижній нагрів, подвійний нагрів, верхній нагрів), щоб налаштувати всі ваші потреби.

    АКСЕСУАРИ (підходять для посудомийної машини)
    Багатофункціональне деко.
    Супова ложка.
    Лопатка.
    1 мірний стакан.

  • Характеристики
    • Комплектация Мультиварка; парова корзина; Инструкция; Гарантийный талон; Книга рецептов; Лопатка; Ополоник; Форма для випічки
    • Язык меню Украинский; Русский
    • Тип Мультиварка
    • Объм чаши 5 л
    • Тип управления Электронное
    • Мощность 1500 Вт
    • Внутриннее покрытие Антипригарное
    • Дисплей Есть
    • Функции Пароварка
    • Количество программ 15
    • Программы Варення; Выпечка; Жарка; Запекание; Йогурт; Каша; Крупа; Пицца; Плов; Разогрев; Суп; Тесто; Тушение; Хлеб
    • Материал корпуса Металл; Пластик
    • Вес 6.4 кг
    • Цвет Чёрный
    • Бренд Tefal
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Мультиварка Tefal CY851130

8 999 грн.

Мультиварка Sencor SBG8900SS

6 999 грн.

Мультиварка Tefal RK807D34

7 899 грн.

-13%

6 899 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження