Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Швейная машина Isew Q5
Швейная машина Isew Q5
0
0 отзывов
Код: 0000099385

Швейная машина Isew Q5

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

36 690 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Промислова распошивальная машина iSEW Q5 з плоскою платформою і вбудованим серводвигуном, що забезпечує плавний старт. Високошвидкісна 3-х голкова 5-ти нитковий машина для виконання стачивающих і декоративних распошивальных швів, також має можливість регулювання швидкості шиття до 6000 стібків в хвилину. Збірка таких машин здійснюється у відповідності з технічними стандартами контролю якості для швейного обладнання такого класу. Призначена для пошиття трикотажних виробів загальних швейних операцій: нижньої білизни, пришивання комірів і манжет, підшивання подворотов країв футболок і рукавів, настрачивания декоруючих рядків поверх швів на спортивному одязі і багато іншого. Найчастіше використовується для зшивання виробів встик або внахлест.

     

    У машині Q5 можна домогтися виконання різних стібків за рахунок зміни кількості голок на голкотримач. При роботі однією голкою - виходить 2-х нитковий ланцюговий стібок, дві голки формують сточують распошивальный шов. Для отримання посиленого распошивального шва використовуються три голки, а декоративні строчки виходять разом з ниткою верхнього укладальника.

     

    У машині iSEW Q5 для забезпечення необхідної втяжки верхньої нитки використовується ефективний пристрій системи натягу нитки, це відбувається незалежно від швидкості шиття і щільності матеріалу, дозволяючи завжди отримувати відмінну якість строчки. До заправці петельника наданий максимально зручний доступ, вирішувати проблеми заплутування і скручування нитки можна за рахунок використання висувного механізму.

     

    У iSEW Q5 передбачена проста і швидка регулювання стібка. Для установки довжини стібка досить просто натиснути кнопку на рукавної платформи і повернути шків на потрібну позначку.

     

    Ще однією особливістю цієї розпошивальні швейної машини є закритий игловодитель, в механізмі якого використана передова технологія Oil Barrier, повністю блокує потрапляння масла на оброблювані вироби. Ефективно запобігає протікання масла під час роботи і простою машини за допомогою спеціального змінного ущільнення головного валу верхнього укладальника.

     

    Прямо над игловодителем дуже зручно розміщена вбудована LED-підсвітка, дає відмінне освітлення всієї робочої поверхні розпошивальні машини. На панелі керування можна включити або відключити додаткове освітлення.

     

    Новітні технології шумозаглушення і сучасний, вбудований в голову машини сервопривід, в розпошивальні машині iSEW Q5 дозволяють зменшити вібрацію і шум на 50% у порівнянні з промисловими плоскошовными машинами подібного класу. Більш того, енергозберігаюча технологія Eco-Drive™ дозволяє економити до 70% електроенергії щорічно!

     

    Для високошвидкісної безперервної роботи iSEW Q5, оснащена новою вдосконаленою системою змащення з автоматичним масляним насосом, який швидко подає масло на вузли тертя в мінімально необхідному обсязі. Для постійного збереження масла в чистоті застосовується змінний фільтр, надійно усуває пил.

     

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Швейная машина Isew I7

28 990 грн.

Оверлок Juki MO 654

27 990 грн.

Оверлок Isew D7

27 890 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження